Semester etapp 2!

Jaoo nu är det semester igen! Riktigt härligt känns det. Ännu bättre att jag inte har något alls inplanerat dessa två veckor. bara ta dagarna som de kommer typ. Hoppas bara på bra väder också.

Imorgon är det iallafall fotboll på Parken. IFK möter Trelleborg (träleborg) ha ha. Tror faktiskt att det blir storvinst för ifk. 4-0?

För övrigt skulle jag behöva en större garderob typ NU. Beställer hem alldeles för många klänningar så det är supertrångt i min garderob, det har det iofs varit ett tag. men nu är det värre.. :-p
Fan vad bra jag är.!!! :-)

Spicy hot.

Förlåt att jag är lite slarvig med att skriva här, men det har varit mycket nu med jobb o allt.
Idag blev det mat från Spicy hot, mycket gott men starkt som tusan. Drack nog mer än en liter vatten till maten :-)

Imorgon är det fredag = sista arbetsdagen innan två veckors semester. Grymt nice.


svulla.

Har precis tryckt i mig en fet kebabpizza! Det är ju 2 för 1 på pizzerian nära oss, så det är en pizza kvar, men tänkte frysa in den :) Blir nog mycket svulla denna vecka. Donken imorgon iaf :) 

Stefan är i Motala och hyr en stuga med några kompisar. O jag är kvar i Norpan o måste jobba istället. men men så är det.. Kan ju vara skönt att ha det lite lugnt här hemma ibland ;-D

Bara fyra arbetsdagar kvar till semester. Niiiceigt!

Örebro idag!

Kl 14.00 går bussarna från norrköping till örebro. kommer bli grymt skoj.
Hoppas och tror att IFK Norrköping kommer att vinna idag.

Lördag!

Äntligen är det helg. Skönt att vara ledig!
Idag ska jag o sambon på 40-årsfest i västra husby. Det ska bli mycket trevligt :-) Ska vara där ganska tidigt på dagen så man hinner inte göra så mycket mer. Men jag har iaf hunnit med att städa badrummen ;-D

Bara en arbetsvecka kvar, sen har jag 2 semesterveckor till att se fram emot! Har inget direkt planerat men jag kommer nog på saker o göra. Stefans semester är ju slut när jag är ledig så honom kan jag inte umgås med lika mycket :(

Förresten! Vilka häftiga åskoväder det har varit senaste två nätterna. Jag gillar inte åska alls och tyckte det var lite läskigt. så det har inte blivit mycket sömn.. Får hoppas att det slutar åska på nätterna framöver så man får sova.

Nya tatueringen


Här är Zigge :-D Den är lite mörk nu men den blir ljusare när den har läkt. :)

Tatuering gjord.

Idag har jag tatuerat in Zigges ansikte på sidan av revbenen :) Det blev aaasbra måste jag säga, och det kommer att bli ännu bättre när det har läkt. Lägger in en bild på bloggen imorgon eller ikväll när jag tagit bort plasten. Gjorde inte alls lika ont som jag hade förväntat mig, en del säger att det är det värsta stället att tatuera på och att det gör så ont men det kände inte jag. ändå tog det 2 timmar. Visst i slutet kändes det ju lite mer men det brukar det göra.
Så nu har man en ny tatuering o ta hand om i två veckor. tvätta o smörja in. Saknat det heheh...

Annars så har jag jobbat idag. började kl 10 o slutade 16.30. men jag var ju iväg 12.30-15.00 så det blev en kort arbetsdag.

Mums!


marmelad! Har dock inte provat den än men det låter som en bra blandning!!




godis
Godisbitar med en jäkla massa sting i! Riktigt gott o smakrikt.

Sista semesterdagen..

Jahopp då var det söndag då. Sista semesterdagen för denna gång, jobbar två veckor nu och sen tar jag två veckor semester till :). Det har varit riktigt segt nu i helgen.
Det ända roliga som har hänt är att vi var på Parken o såg på IFK Norrköping - Syrianska. IFK vann med 2-1!
Det var välbehövligt med en vinst för Peking. Nu kan man slappna av lite igen.

Hemma igen!

Sorry att jag inte uppdaterat på några dagar, men har inte haft tillgång till dator i Stockholm.
Men nu är vi iallafall hemma och det känns riktigt bra! Vi har haft fyra underbara dagar i Sthlm med god mat och god dryck.

Skriver mer imorgon för nu är jag väldigt seg! :-p

Packa.

Är i full fart med att skriva packningslista. Och sen ska jag börja packa lite. Jag och älsklingen ska till Stockholm imorgon, kommer hem på fredag kväll :) Vi ska bo på hotell på kungsholmen. Kommer nog bli riktigt nice!
I Sthlm blir det väll besök på grönan, skansen o massa annat skoj :) skönt att inte ha för mycket planerat och bara ta dagen som den kommer istället!

Ska försöka blogga om jag orkar/hinner i sthlm. ;-D

halsbränna.

säger bara usch och fy. tog samrin och hoppas på att det går över snart. Kan det bero på att det blev lite sen middag igårkväll? vi var på Bishop och åt mat typ kl 23 på kvällen :-p 

Ny klänning!


Denna klänning fick jag hem igår. Beställde den i onsdags på internet. Det kallar jag snabb leverans :-D
Underbar klänning! men NU är det nog fullt i garderoben. ha ha.

gårdagen.

Igår på förmiddagen var vi bara hemma o tog det lugnt. typ vid två så åkte vi ut till en kompis föräldrars stuga, åt god äppelpaj, massa godis och sen blev det bad och grillning. Eller ja, jag badade inte, bara tittade på, doppade fötterna lite. ha ha. Det var på tok för kallt för mig, badkruka som jag är.
Sen spelade vi Carcazzonne och åt ännu mer godis. Drack bara läsk igår! Sparar ölen o cidern till idag ist ;-D de få som jag har.

Om ett par timmar kommer några kompisar hit, det blir grillning och så innan fotbollen. IFK Norrköping möter Malmö FF på Parken idag. Tror faktiskt att IFK vinner med 1-0. Hoppas på fint väder och mycket publik.
Efter matchen är det tänkt att vi drar ner till Munken, kanske tar ett par öl och lyssnar på banden.

Kommer nog bli en najsig lördag detta!


Mätt.

Har precis ätit hemmagjord pizza som jag o älsklingen fixade till nu ikväll. Några kalla öl har också gått ner!
Blir väll en cider eller två med tror jag, så gott i värmen.

Annars så har det varit ganska lugnt idag, var nere hos lucky 7 idag igen o lämnade in två foton till min kommande tatuering. Känns riktigt bra :-)

Har även varit en sväng hos Stefans syster o hälsat på. Hennes sambo o barn var också hemma. Mycket trevligt!


Redan torsdag.

Oj så fort veckan går! Har varit lite slarvig med bloggandet, men det är ju semester!! :-p
Var på Lucky 7 och bokade tid för tatuering igår, så den 20 juli är det dags! Ser fram emot det grymt mycket. blir sjätte tatueringen för min del.

Var även en sväng ner på stan igår, och på Donken. Andra glaset i samlingen ;-) Blev ett grönt denna vecka.
Blir mycket äta ute nu på semestern. Men det gör ju ingenting. Tillåter mig själv att svulla lite extra nu när det är semester. Så tråkigt att stå o laga mat i denna värme.


Zigge 2 år!


Denna tårta gjorde jag idag till Zigges födelsedag! Mamma och moster med barn
var här o fikade :)

Pizza Hut.

Var ju på Pizza Hut idag med älsklingen o Daniel. Åt massa pizza o sen glass till efterrätt... Tyckte dock inte att det var värt 89 kr. Men alltid roligt att prova något nytt. Jag hade ju aldrig varit där tidigare.

Nu har vi fina fönster här hemma med, tvättat varenda fönster :)
Tycker att jag är värd att slappa i soffan resten av kvällen :-D

4 juli...

Jahopp, idag är det måndag igen då. Men det gör ju ingenting för det är semester :) Skrev visst inget i bloggen igår, men hade annat för mig så dagen försvann ganska fort!

4 Juli idag. Idag är det 8 år sen som Nils gick bort. Tiden har gått så fort, känns inte alls som åtta år..
Förstår inte vart tiden tar vägen. Ska upp till Borgsmo kyrkogården i eftermiddag. Du är saknad Nillen.

Strömlöst och shopping.

Idag har det hänt ganska mycket. Först så var jag, mamma och moster iväg till djuraffären i Ingelstad och köpte presenter till Zigge som fyller år på tisdag. Visar bilder på det när han får det på födelsedagen.
Sen åkte vi till Färgargården och fikade och pratade om ditten o datten. Mycket trevligt var det.

Efter det så var jag o mamma på stan en sväng. Eller ja det blev ganska länge, kollade i massa affärer, och helt plötsligt slog blixten ner någonstans o det blev kolsvart i hela centrum. Så ut från butiken som vi var i för tillfället. de var ju tvugna att stänga alla butiker på stan så vi fick snällt vänta tills de hade fått ström igen.
Satte oss på ett fik på linden o drack coca cola i väntan på att strömmen skulle komma tillbaka. Vi hann gå en runda också i mörkret. Det var ju ingen idé att vänta ute för det verkligen spöregnade ute under hela tiden.
Efter typ en timme kom strömmen tillbaka så vi fortsatte att kolla i några butiker som vi inte hade hunnit med.
Hittade ett par cerisa skor på rean, så var bara tvungen att ha dem. Även fast jag absolut inte behövde fler skor ;-D .
Sen köpte jag även ett paraply på stadium i samma färg som skorna. Riktigt fint! Hade ju inget paraply med mig ner till stan så det var bäst att köpa ett ifall att det skulle fortsätta att regna på hemvägen. Men då var det helt plötsligt jättefint väder igen! Typiskt!


Ja här var det mörkt i alla butiker. haha...



Mina nya skor och mitt nya paraply. Kommer säkert till användning någon gång :)

Zigge solar.


Zigge blev visst lite sur när jag störde honom i hans solstund på balkongen :-p

Semester!

Nu är det äntligen semester! I hela två veckor! Det känns riktigt jäkla nice alltså.
Blir väll att ta en cider eller öl när karln kommer hem för att fira semestern lite. Han får också semester idag. Men var så törstig redan när jag kom hem från jobbet så det fick bli en coca cola och ballerinakakor. :)

Ikväll ska vi äta kängurufilé. Riktigt gott, det är nog det bästa kött som finns tror jag. Iallafall det bästa som jag ätit. Några glas rött vin till det och lite potatisklyftor med grönsaker till så är det helt perfekt.