Laddar.

Vi sitter i stugan och tittar på ishockeyn o dricker lite öl, laddar lite inför kvällen. Snart är det dags att byta om till lite finare kläder. 
Det har varit en bra dag än så länge och jag tror att nu blir den bara bättre o bättre! 
 
 
Kanske hörs lite senare! :-)

Inte helt fel. :)


Tidig morgon..

Ojoj... Blev inte många timmars sömn i natt.. Gick o la mig vid tolv men somnade inte förens kl två typ.. o så vaknar jag 06.40. Känner mig ganska utvilad ändå, sjukt. Ska väll ta o hoppa in i duschen snart, bäst att passa på innan de andra vaknar. Senare idag kommer resten av gänget som ska fira nyår med oss, skoj :-) .
 
Kommer nog bli full rulle hela dagen, men jag hinner nog uppdatera något iallafall! Så himla smidigt att kunna blogga från telefon! Bara det att uppkopplingen här är ju inte den bästa, står på E hela tiden.
 
Kraaaam!

Kväller.

Sitter o tittar på Avatar, grabbarna har precis bastat men det skippade jag o Maria, vi stannade inne o drack lite rödvin istället. Det är nog dags att sova för min del snart. Det kommer bli en lång dag i morgon så bäst att vara pigg!
 
Hoppas att alla har det bra, vad ni än nu har för er.

Mysbrasa!


Tjoo.

Sitter i stugan i Ljusfallshammar, vi har precis ätit lite soppa, senare ikväll blir det korv med bröd. Så skönt att komma ut till lugnet, slippa all trafik o stoj. Ikväll blir det som sagt lugnt, men i morgon lär det bli mer party! ;-)
 
 
ha det bra så hörs vi nästa gång. :-)

Good morning :-)

Hejhopp.. Vaknade för ca 40 minuter sen och kan inte somna om. Försöker vakna till lite sen ska jag gå upp ur sängen. Idag åker vi till Ljusfallshammar, vi åker runt 11-tiden. Vet inte om det är så bra uppkoppling där ute i ödemarken, så jag kan inte lova en massa inlägg, men självklart ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt. 
 
 
 
Ha det bra så länge så hörs vi när vi hörs. Kommer iallafall hem på tisdag.

Trött.

Jaha då var det kväll redan. Denna dag har bara sprungit iväg. Eftermiddagen o kvällen har ägnats åt att titta på fotboll på tv.  Vi hade tre kompisar här som kollade på Arsenalmatchen med oss. Mycket trevligt var det. Tror att det blir en ganska tidig kväll då jag är rätt trött.
 
Hörs mer i morgon.

Nyårsklänning..

Nu har jag letat efter o provat klänningar till nyår, tog iaf inte så lång tid att hitta den klänningen som jag ska ha på mig. Det är det positiva med att ha många klänningar, att det finns så mycket att välja på. Eller ja det kan väll vara negativt också iofs om man inte kan bestämma sig. Men idag gick det ganska fort att hitta en som sagt. Vilken det blev får ni se på nyår, avslöjar det inte än. Tihi.

Lördag!

God morgon! Denna natt har jag sovit väldigt bra, gick o la mig vid halv tolv och vaknade inte förns strax innan sju. Brukar alltid vakna på nätterna ett par gånger men nu har jag sovit hela natten :-) Pigg och utvilad är jag. Idag är vi bjudna bort till Stefans syster, sambo och deras lilla dotter på fika. Det ser jag fram emot! Sen får vi se vad som händer, har inte så mycket planerat idag, kan vara skönt att inte planera upp varje dag utan att ta dagen som den kommer. Måste iallafall packa idag, vi ska åka iväg till Ljusfallshammar över nyår. :)
 
Hörs senare. <3

Saffranspannacotta!


Fredagskväll.

Då var det kväll igen då.. Idag har vi varit över hemma hos mormor och fikat, efter det gick vi ner till stan och kollade runt lite. Jag köpte hem saffran och grädde så jag kan göra saffranspannacotta igen, det är ju såååå gott! Andra gången jag gör pannacotta nu, men det kan nog inte bli fel, det är ju så lätt att göra. Lägger upp en bild på underverket här sen när den har stelnat.
Det blir en lugn kväll i soffan framför tv;n. Är rätt seg ikväll efter allt farande. Laddar batterierna tills imorgon istället!

Tjohooo.
 
 

Pippi.

Kollar på Pippi på rymmen. Nostalgi ;-) Sen blir det en sväng på stan och sen en promenad hem till mormor. :-)

Fredag!

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, bortsett från att jag har haft några sjuka drömmar.. Undra hur hjärnan får ihop allt sådär? Haha... Jag har varit vaken i en timme nu ungeär men gick inte upp förns kl åtta. :) Ska väll snart äta lite frukost tror jag.
 
Idag blir det bland annat en sväng på stan, sen får man se vad resten av dagen har att bjuda på. Helt sjukt att det redan är fredag, denna vecka har bara rusat iväg..
 
Hörs lite senare. :-)
 

Svulla..

Ojoj.. Detta blev verkligen en svull-dag.. Bakelse, godis och choklad. O nu är jag så mätt att det växer choklad ur öronen! Haha. Får bli skärpning på onyttig-fronten efter nyår. 
 
Hörs mer i morgon! Ska glo på tv nu :-)

Mums!


Doo´h.

Shit vilken panik man får när man ska ladda telefonen och helt plötsligt så kommer en ruta upp där det står att objektet inte stödjs att ladda med. Haha. För ett par månader sedan så skaffade jag en cerice iphone-laddare på tradera, den har funkat jättebra fram tills idag när den inte ville ladda mer. Som tur är hade jag min vanliga vita laddare kvar och den funkar att ladda med. Tur att det inte är telefonen det är fel på utan laddaren.
 
Snart ska vi till City Gross och handla mat. Alltid lika skoj :-)

God morgon!

Har ioförsig varit vaken ett tag men god morgon iallafall :-) Har sovit som en stock inatt så känner mig väldigt utvilad! Idag har vi inget planerat 100% men har en del som ska fixas innan helgen så får se om vi tar det idag eller i morgon. Eller så tar vi lite idag och resten i morgon, hehe.. Känner iallafall inte för att sitta hemma idag så ut ska jag vilket fall som helst. Älsklingen är ledig både idag och i morgon, supernice!
 
 

Besök.

Hej hopp! Nu har vi besök här hemma, en av våra vänner är här med hans son, vi har precis lagat mat och ätit. Det blev nudelwook idag med massa göttiga grönsaker o nötkött. Snart är det dags att se på fotboll. Får se vilken av alla matcher det blir. Sen efter det är det två matcher till :-)

Tjiing.

Dagens naglar.


Mellandagsrea?

Ett tag funderade jag faktiskt på att gå ner till stan och kolla runt lite på mellandagsrean... Men sen tänkte jag... Hur jäkla mycket folk kommer det inte vara där idag? Jag blir tokig när man måste trängas med allt folk som river och sliter i grejjer.. :p Så jag stannar hemma idag och tillbringar dagen framför tvn, det går ingen nöd på mig när det är massor fotboll på tv. Jag ska iallafall bort till hemköp och köpa nån dryck o nått snacks till matcherna. Något gottigt måste man ju ha. :-)
 
Hörs lite senare!

Onsdag.

God morgon! Redan onsdag, shit så fort dagarna går!! Jag tycker att julen har gått nästan för fort, nu är det ett helt år kvar till nästa jul.. Men vi har ju nyår att se fram emot! Tror att denna nyårsafton kommer bli gryyymt skoj :-)
Jag ska snart hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. Idag är det Premier League som står på schemat, massa bra fotboll idag, men tyvärr spelar inte Arsenal :-( Nån jäkla tunnelbanestrejk just idag i London, riktigt onödigt tycker jag. Det hör ju liksom till Annandagen att se på fotboll, eller hur? ;-)
 
 
Kram på er sötisar!

Juldagskväll..

Nu är vi hemma och sitter och slappar i soffan. Jag sitter och äter Romerska bågar, det är ju så gott!! Fick det i julklapp idag :-) Sen fick vi lite andra grejer, lägger upp bild på det i morgon! Hoppas att ni har haft det bra i jul, det har iallafall vi haft! Mycket god mat, trevligt sällskap och fina julklappar.
 
 
Detta var dagens outfit :-) Kanske tråkigt med "spegelbilder" men tog tyvärr inga andra kort idag. Det får duga :-)
 
 

Ojoj..

Nu är man mätt igen! Har precis ätit massa god mat
hos svärföräldrarna. Snart blir det kaffe :-)
Får se om det blir någon mer uppdatering,
annars hörs vi imorgon!

God morgon!

 
God morgon på er! Hoppas att ni är pigga och glada? :) Både jag o älsklingen vaknade kl 06.00 idag och kunde inte somna om hur vi än försökte, så jag har varit uppe ett tag nu :)
Gårdagen var väldigt trevlig och mysig, vi var ju hos min moster ute i Lindö och firade jul, massa god julmat, Kalle anka, paketöppning och massa mer!
Idag ska vi till Stefans föräldrar och fira mer jul, hans syskon med familjer är också med så det kommer bli grymt skoj det också. Vi ska väll dra dit mellan 12-13 nån gång tror jag så innan dess blir det lugnt.
 
Kom på att jag glömde lägga upp bild på min klänning som jag hade igår så den kommer i detta inlägg! Får se vilken klänning jag tar på mig idag, kommer nog bild på den också senare. Hehe...
 
Ha det bra allihop så hörs vi lite senare!
 
 
Gårdagens klänning.

Matkoma..

Ojoj så mätt jag är! Vi har precis ätit julmat o
snart ska vi äta Ris ala malta! Så himla gott! 
Har iaf en grymt bra julafton. 
 
Kanske inte blir så mycket mer uppdatering ikväll,
vill passa på att umgås med släkten :-)
 
Kram på er!

Tomtenissa :)

Molly ville vara tomtenissa :-)

Dagens naglar.


Julafton!!

God morgon! Hoppas att allt är bra med er?! Här är det bra, lite trött bara för jag har inte riktigt vaknat till än. Har sovit ganska så bra inatt, om man bortser från att älsklingen glömde att stänga av sin väckarklocka som ringer varje vardag. Den känner visst inte av röda dagar... Så vaknade första gången 05.45 sen tog det en stund att somna om. Men sov till halv åtta sen iallafall så det var nice.
 
Det känns faktiskt inte som att det är julafton idag... Får väll mer julkänsla när vi åker o träffar släkten senare idag. Och det blir definitivt julkänsla när Kalle Anka slås igång på tvn, det är något jag måste se varje år haha... Är det viktigt för er också?
 
Ska ta o måla mina naglar snart, dem måste ju också få vara lite julfina :-)

Proppmätt!

Har precis ätit en stor tallrik med tomtegröt och en skinksmörgås. Supermätt blev jag! Vad har ni för er ikväll? Här är det lugnt, blir att tillbringa kvällen framför tvn och att springa några varv upp och ner i tvättstugan också..
Julafton i morgon som sagt, har iallafall bestämt vilken klänning jag ska ha på mig i morgon! Har ju några att välja på.. Men vilken jag valde får ni se i morgon ;-D det avslöjar jag inte än.
 
Hoppas att alla har en bra och lugn kväll!

Fixar o donar..

Har bytt tema nu på bloggen som ni ser.. Ville ha lite nytt. Dock är jag inte helt nöjd än, vill till exempel ha en annan header, men orkar nog inte fixa med sånt just nu, o så är jag inte så duktig på det heller för den delen.. Om nån annan kan sånt bra så säg gärna till ;-D

Hemma!

Nu har vi precis kommit hem från stan, det var mycket folk där som väntat, några bekanta ansikten också :-)
Vi kollade runt i massor olika butiker, jag hittade bland annat ett par strumpbyxor/tights till mig själv, kände att jag behövde nya eftersom de flesta jag äger är det hål under foten på.
 
Nu roar vi oss med att ha tvättstugan och att kolla på Premier League-fotboll på tv. Tänk att man aldrig kan få nog av fotboll, kan se hur mycket som helst under en helg utan att tröttna ;-) Tur att sambon är likadan som en själv!
 
 
 
See you later!

Mobilinlägg.

 
Måste ju testa att blogga från telefonen med :)
Jag o älsklingen ska ner till stan en sväng om en stund,
antar att det är väldigt mycket folk där idag..
 
hörs lite senare! :-)
 
Molly igår kväll:
 

Länge sen nu!

Hej på er! Nu ska jag försöka ta mig i kragen och blogga igen. Hade ju ett blogguppehåll fram tills nu, det har varit mycket med skolan och annat så har varken haft tid eller ork till att blogga. Men nu ska jag alltså försöka att komma igång på allvar igen.
 
Snart är det jul, rättare sagt redan i morgon. Helt sjukt vad tiden går fort, tyckte att det var julafton för inte alls länge sen. Igår fick vi upp julgranen, bättre sent än aldrig ;-). Jag och min älskling ska till min moster och fira jul i morgon. Ska bli väldigt trevligt!
Vår fina julgran :) Zigge ville också vara med på bild!