Regn..

Vilket konstigt väder vi har haft idag.. Riktigt aprilväder! Lite sol, mycket blåst och en hel del regn. Men måste faktiskt erkänna att det är ganska mysigt att sitta här hemma och lyssna på regnet som öser ner :) Tur att jag inte behöver vara ute i det.
 
Idag hade vi ju grupparbete i skolan mellan 10-12, det gick bra och flöt på. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har ju inte kännt mig helt hundra så. Ikväll är det fotboll som gäller, på tv alltså :-) Hoppas verkligen att jag orkar se hela matchen..
 
Hoppas att eran dag har varit bra! :-) Hörs mer i morgon. Kram kram.

Tisdag.

God morgon! Valborgsmässoafton idag då, men det är väl som en vanlig dag, iallafall för mig. Har ingen feber just nu och jag hoppas att den håller sig borta idag. Ska till skolan vid tio och ha grupparbete ett par timmar och sen ska jag hem igen och vila upp mig. Jag har typ ingen ork alls i kroppen, vet inte vad det är. Men men. Det är nog lite mer sömn som behövs bara.

Det blir inte så många roliga inlägg här på bloggen när jag känner mig lite halvkass, men det blir nog bättre när jag är piggare igen. Ska iallafall försöka att sluta med onyttigheterna, har blivit rätt mycket sånt senaste tiden, och jag märker verkligen skillnad när jag är nyttigare för då är jag piggare.

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi senare. Puss o kram.

Hallu!

Sitter just nu i soffan och tar det lugnt, har gjort det sen jag kom hem vid tretiden. Blev bara grupparbete för min del idag då jag har haft feber hela dagen :( Men kände att jag inte kunde missa grupparbetet så pallrade mig iväg till skolan iaf. Har inte hänt alls mycket sen jag kom hem som sagt, suttit vid datorn och kollat på tv bara. Känner mig helt slut i både kropp o huvud och ögonen vill bara sova... Men måste försöka vara vaken annars så kan jag inte sova ikväll/inatt.

Vi hörs mer i morgon igen! Puss o kram.

Hejhopp!

Måndag igen då! Helgen har gått fööör fort!! Tyckte att den precis hade börjat.. Men men! Idag är det Grupparbete och Workshop på schemat. Börjar med grupparbetet klockan tolv så det är ju en stund kvar. Innan dess blir det nog bara att ta det lugnt, kanske drar ut på en promenad eller något, det beror på vädret.
 
Det var riktigt trevligt igår på Titans sportbar, mysigt ställe, god mat och trevligt sällskap! Vi var ju där med några till som är medlemmar i Arsenal Sweden. Det var väl ca 20 personer allt som allt, mest killar, bara jag och en till tjej. Men det var hur trevligt som helst iaf, blir att gå dit många fler gånger. Träffarna som hålls i Norrköping ska hållas på den sportbaren, bestämde vi igår :) Gunners corner :-)
 
 
Ha en fin dag så hörs vi lite senare!

Söndag.

Hej på er. Jaha då var söndagen här igen då. Idag står det storhandling på schemat, vi ska dra till City Gross nu på förmiddagen nån gång. Sen i eftermiddag ska vi till Titan´s sportbar och kolla på Premier League. Arsenal spelar mot Man U då. Det blir god mat och god dryck och att umgås med Arsenal Sweden Östergötland. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt.
 
Snart ska jag ta och fixa iordning lite frukost och när jag ätit blire att börja skriva på inköpslistan. Det är bra att ha en sån annars så blir det bara massa strunt som hamnar i påsarna haha, det kan det iofs bli annars med men inte lika mycket.
 
Hoppas att ni har en bra söndag så hörs vi lite senare! Kraam!

Svullat ;-)

Hej på er! Har precis kommit hem från moster typ. Det var riktigt trevligt och mycket mumsigt att äta! Först bjöds det på smörgåstårta och efter det blev det vanlig tårta och kaffe! Snacka om att jag blev mätt haha... Fick med en bit smörgåstårta till Stefan eftersom han inte kunde vara med oss idag, även en stor tårtbit följde med hem så den ska vi hugga in på ikväll!
 
Ikväll så blir det lugnt här hemma, kolla på tv och bara softa. Sitter och kollar på Premier League på tvn, får se om det är något bra sen senare ikväll med, brukar ju tyvärr inte vara så bra program på tvn på lördagar. Men vi får väl se.
 
 
 
 

Lördag!

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott? Det har iallafall jag gjort, förutom att jag vaknade strax innan klockan fem i morse ;-D Men jag somnade om någon halvtimme efter ett tag så det var ganska nice. Blev visst inget bloggande igårkväll, hade tankarna på helt annat håll faktiskt, IFK Norrköping vann ju mot Häcken med 4-2!! Det var så jääääkla nice så jag sitter och ler åt det ännu :-) Riktigt bra match av Peking.
 
Idag är det kalas som gäller, vi ska fira moster och min ena kusin som fyller/har fyllt år. Moster fyller år idag och min kusin Mathilda fyllde år igår. Tyvärr kan inte Stefan hänga med för att dem har städdag på golfbanan, och sen skulle dem även spela en runda.. Men det kommer nog bli trevligt ändå ;-)
 
Hörs lite senare igen!

Fredag!

Äntligen fredag! Och matchdag med :-) IFK Norrköping möter Häcken hemma på Parken ikväll. Självklart ska vi dit! Men först är det skolan mellan 12.30-15, grupparbete står på schemat. Innan dess skulle jag behöva komma ut på en promenad, behöver röra på mig känner jag.. :) Måste även fixa nån lunch innan skolan. Men det löser sig, fixar det på hemköp tror jag, måste ändå köpa bröd för vi har inget hemma..
 
Trist med vädret  :( Men men, får försöka hålla humöret uppe ändå :)
 
Kraaam!

Sol och sommar!

Eller ja nästan iallafall hehe, det har ju varit riktigt nice väder idag, grymt skönt iallafall i solen. I morse var jag över på en kopp kaffe hos Dan innan han skulle dra till skolan. Efter det så gick jag ner till stan och köpte säkerhetsnålar och en present till kusinen som vi ska fira på lördag eftermiddag. När jag kom hem var klockan runt elva typ, blev en tidig lunch och sen promenad ute i det underbara vädret! Hann även med en glass på hemvägen ;-) Det blev en mjukglass denna gång.
 
Aa vad har hänt mer... Just det, jag var ju på kundkortsträff på hemköp efter min promenad, det var grymt mycket folk redan strax efter klockan två. Köerna var otroligt långa men det gick ganska fort ändå, jag passade på att handla lite medan jag stod i kön, var ju precis bredvid köttdisken så där fanns en del som jag ändå tänkt köpa. Smidigt ;-D Det blev faktiskt inget onyttigt! Köpte jordgubbar istället för godis, det var 2 liter för 30 kronor. Som hittat.
 
Sen har jag pluggat lite på senare eftermiddagen, så denna dag har verkligen varit effektiv känner jag! Känns ganska trist att sitta här hemma och inte göra något, rastlös ;-) Kanske ska ta och gå ut en sväng igen, får se hur det blir.
 
Kram på er!

Kaffe!

God morgon! Sitter här och dricker en kopp kaffe, blev så ruskigt sugen på det :) Det känns som att det kommer att bli en riktigt härlig vårdag idag! Solen lyser och fiskmåsarna skränar. Det känns så somrigt på nått sätt! Bara havet som saknas då ;) Men man kan ju iallafall drömma sig bort lite.

Idag är det pluggande hemma som gäller. Ska kolla upp lite referenser till morgondagen då vi ska ha grupparbete på eftermiddagen. Men det får bli lite senare det. Jag ska ner på stan på förmiddagen och köpa bland annat säkerhetsnålar och lite sånt.

Nu ska jag sätta mig och betala in lite räkningar, skulle lagt in dem igår egentligen men glömde det! Måste ju betala bland annat mina döskalleörhängen och mina jeansshorts som jag beställde för nån månad sen. :)

Ha en bra dag, vi hörs lite senare!

Onsdagskväll..

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag?! Min dag har varit helt okej. Skolan gick ganska snabbt men jag var rätt seg idag. Efter skolan har jag bara slöat, fixat lite här hemma och sen haft tvättstugan, eller vi har fortfarande tvätt på tork så vi är inte helt klara där än.

I morgon har vi inget i skolan, min grupp bestämde att träffas efter seminariet på fredag istället. I morgon blir det att kolla upp lite litteratur till vårat arbete och så.

Sitter och kollar på Arga snickaren nu. Sen är det fotboll som gäller, ikväll igen. ;-)

Kram på er.

Tjo!

Hej på er! Nu är jag tillbaka glad och positiv igen ;-) Jag blev på bättre humör redan runt lunchtid igår faktiskt och det höll i sig hela dagen sen, men hade ingen ork till att blogga så jag lät det vara.

Varför blev jag på bättre humör då?! Jo för att jag var på stan och shoppade lite ;) Är igentligen pank men lånade lite av mig själv från sparkontot som jag kan lägga tillbaka i morgon när studiebidraget kommer :-) Jag köpte 3 par jeans (ett par knallblå, ett par svarta med ljusa stjärnor på och ett par svarta "glittriga), två toppar, solglasögon, roll on och nagelfilar. Tror det var allt, gick på 800 så det var billigt med tanke på allt jag fick för det priset.

Idag är det skola som gäller mellan 9-16. Först ska jag träffa min arbetsgrupp på förmiddagen och på eftermiddagen har vi seminarium. Lär nog vara skapligt trött efter idag, är ju inte van att vara i skolan en hel dag hahah. :-)

Vi hörs senare igen! Ha en superbra dag. Puss o kram.

Doo´h..

Hej på er, ville bara säga att jag kommer nog inte blogga så mycket alls idag, är inte på humör för fem öre... Beror nog dels på IFK-förlusten igår. Men men vi hörs igen när jag blivit på lite bättre humör. Hoppas på ikväll annars hörs vi i morgon. Kram på er sålänge.

Laddad.

Hej på er! Nu är jag tokladdad inför kvällens match! Syrianska - IFK Norrköping. Nervös också för den delen. Jag och Stefan har laddat upp med hjälp av pasta, köttbullar och ostsås :-D

Dagen har varit bra och hoppas att den fortsätter på det sättet med. Jag träffade min mor strax innan elva, vi gick hem till henne, fikade och firade kissen ;-D Han fick lite extra god mat idag. Det var skoj att träffa båda två. Jag drog hemåt vid halv tre typ, väl hemma tog jag det bara lugnt, lyssnade på musik och plockade ur diskmaskinen bland annat.

Ha det så bra tills nästa gång vi hörs! Heja IFK Norrköping!!

Ledig måndag!

Hej på er! Hoppas att ni har sovit gott?! Det har jag gjort, med vissa undantag. Hann väl sova sisådär en halvtimme igårkväll när jag hade gått o lagt mig, sen vaknade jag av att det blinkade i hela sovrummet, såg ut som disco typ, kollade ut och såg att det var blåljus, en brandbil som stod o blinkade vid huset mitt emot på andra sidan gatan. Vet inte vad som hade hänt, men efter ca en kvart så åkte brandbilen iallafall, var för trött för att stå o kolla hela tiden, det var ju så varmt i sängen :)
 
Måndag idag iallafall, idag ska jag träffa min mor, vi ska hem till henne o fika. Blir trevligt tror jag, det var länge sen som jag var hemma hos henne o Leo nu. Leo fyller ju åtta år idag! Grattis till dig kissen :-)
 
 
Ha en bra måndag så hörs vi senare idag. Kraaaaam!

Tjenis!

Hej på er. Hoppas att ni har haft en fin dag?! Min dag har varit bra, men ganska lugn. Eftermiddagen gick åt till att kolla på fotboll på tv. Nu sitter älskling och kollar på Mästarnas mästare, men det brukar inte jag kolla på så jag passar på att sitta vid datorn och skriva lite :)

I morgon och tisdag är det ingen skola för min del, skönt! Långhelg alltså. I morgon ska jag träffa min mor, fika lite. Mammas kissekatt Leo fyller åtta år i morgon. :)

Hörs mer i morgon! Kram kram.

Våfflor!

Jag och älskling har precis gräddat våfflor, massa sylt och massa grädde på ;-) Riktigt gött var det. Innan det var jag ute på en promenad runt strömmen, det var grymt nice väder! Känns näästan som sommar :-) Nu sitter vi och följer Formel1 loppet. Sen blire fotboll, Premier League idag med. Det är rätt sövande med det där motorljudet från F1-bilarna, hoppas att jag inte somnar ;-) Är rätt seg nu känner jag.
 
Hörs senare, kram så länge.

Dagens naglar.


Söndag

God morgon! Ser ut att bli en solig och fin dag idag med! I natt har jag sovit gott, gick och la mig vid elva, lite senare än vad jag tänkte, men jag, Stefan och Daniel slog på Wii och spelade lite Mario. Vet inte alls hur länge dem satt uppe men det var ett tag efter att jag hade gått o lagt mig iallafall. Ska höra med Stefan sen när han har vaknat.
 
Idag har jag nog inget planerat tror jag, får se vad som händer, en sak är ju säker iallafall, jag ska vara ute rätt mycket :-) I eftermiddag är det ju förresten både Formel1 och fotboll. Så får passa på att vara ute på förmiddagen.
 
Ha en superdag så hörs vi senare! Kram på er.

Trevlig dag!

Hej på er! Det har varit en riktigt trevlig dag idag tycker jag. Dan och Daniel var ju här och kollade på fotboll med mig och Stefan. Arsenal vann :-D Vi käkade godis o snackade massa skit. Efter matchen skulle Dan hem o käka, vi andra bestämde oss för att ta fram grillen och grilla lite kött och grönsaker. Riktigt gött var det. Nu sitter vi och slökollar på tv, finns inte så mycket att se, det är lite trist. Vi kollar iallafall på fångarna på fortet, har ju typ missat hela programmet men ser på sista 20.
 
Hoppas på att kunna sova bra inatt, bara jag inte är så tankspridd.... Kanske går o lägger mig om någon timme, eller kanske mindre. Får se.
 
Hoppas att ni har en fin kväll! Kram kram.

Tjoho!

Hej igen! Har ni det bra i det fina vädret? :) Jag och Stefan var ute på en promenad på ca 5.6 km förut. Det var riktigt nice!! Var även förbi Hemköp på Kungsgatan och de hade gårdschipsen där!! Köpte en smak med cremé fraisch och peppar, de var otroligt goda! Kunde knappt sluta äta dem.. Men nu har jag iallafall lagt undan resten till kvällen. :) Blev mycket överraskad faktiskt. Chipsen har helt naturliga smaker och är gjorda av KRAV-märkta rotfrukter (potatis). Det känns på något sätt nyttigt att äta dem ;-)
 
Nu sitter jag och väntar på att det ska komma folk hit, vi ska se fotbollen tillsammans med Dan och en kille som heter Daniel. Kommer bli skoj tror jag. Brukar ju vara det iallafall! Matchen börjar klockan fyra så de kommer väl strax innan typ. Det är planerna för denna eftermiddag iallafall!
 
Hörs lite senare om jag inte får solsting ;-D Pussss.
 
 

Buzzadorkampanj!

För ett par dagar sedan fick jag mail om att jag kom med i en kampanj på Buzzador, för Gårdschips! Jag får möjligheten att prova en påse gårdschips helt gratis och så fick jag även tio stycken rabattkuponger att dela ut till mina vänner och familj. Tyvärr har jag inte hittat dessa chips på Hemköp i närheten av där vi bor, men ska ta en promenad bort till Hemköp på Kungsgatan och kolla om de finns där. Det är ganska nya chips så det är inte säkert att alla butiker fått dem än. Men det skulle vara störst chans att hitta dem just på Hemköp iallafall.
 
 

Lördagsmorgon.

Hej på er. Sitter just nu och kollar på Nyhetsmorgon, nyheterna. Så skönt att de fått tag i den siste (?!) Bostonbombaren.. Hoppas verkligen att det bara var dem två brödena som var inblandade i detta, de är ju gripna båda två.
 
Natten har varit sådär, har haft svårt att sova på grund av för mycket tankar i huvudet. Riktigt jobbigt när man inte kan släppa dem. Har tänkt på allt möjligt, typ allt mellan himmel och jord. Allt vill jag inte ta upp i bloggen så det håller jag för mig själv. Nåja, idag har jag inget alls planerat så jag tar dagen som den kommer. Jo förresten, det är fotboll i eftermiddag klockan fyra. Arsenal mot Fulham. Den matchen ska jag självklart se! Får se vad resten av dagen bjuder på.
 
Hoppas att ni har en fin dag så hörs vi lite senare igen!! Puss&kram.

Hejhopp!

Så var det kväll igen! Dagen har gått väldigt fort! I morse/förmiddags satt jag och följde utvecklingen i Boston på Aftonbladets live-tv. Sen vid halv tolv gick jag bort till pizzeria Napoli för att äta lunch med Dan. Jag tog en pizza med räkor och färska champinjoner, det var riktigt gott!! De måste ha Norrköpings bästa pizzor där alltså, jag blir aldrig besviken. Himla stora är de också.
 
Men iallafall, efter att vi hade ätit upp så var det en stund kvar tills jag skulle till skolan, så vi bestämde oss för att ta en kaffe på ett fik i närheten av skolan, på Jolla choklad och dessert. Det är ett ställe som jag måste ha missat, visst jag har gått förbi där hundra gånger men jag har verkligen inte tänkt på vad det är för ställe. Värsta chokladfabriken ;) Kändes lyxigt med massa praliner och efterrätter. Verkligen ett ställe för mig så det blir att gå dit många fler gånger. Vi tog iallafall bara en kaffe, jag var så jäkla mätt så orkade ingen choklad. Får bli nästa gång. Sen drog jag iväg till skolan för att ha seminarium, tiden gick väldigt fort, mellan 13-15.40 var jag där.S
 
När seminariet var slut så drog jag hem direkt och fortsatte att kolla på Bostongrejen. Nu efter lite mat och slöande så ska jag och Stefan se på film, Taken2.
 
Hoppas att ni har en fin kväll! Kramar.

Hejsan!

Hej på er. Jag kom hem från skolan för ca en timme sen, har haft fullt upp sen dess med att kolla på Aftonbladet live-tv, det händer ju saker i Boston. Riktigt spännande är det, full polisinsats. Ville bara skriva några rader här, så ni vet att jag inte glömt er. Skriver om min dag i nästa inlägg lite senare, det är på tok för spännande för att tänka på dagen just nu ;-D
 
Kram så länge!

God morgon!

Hej på er, hoppas att ni har sovit gott? Det har iallafall jag gjort, men hade svårt att somna igårkväll på grund av att jag låg och tänkte på allt möjligt. tog väl en sisådär 40 minuter att somna tror jag. Men men jag är pigg och glad idag iallafall och det är huvudsaken! Idag är det skola som står på schemat, vi har seminarium mellan 13-16. Sen är det helg :-) Fram tills skolan börjar vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, man kanske skulle ta en långpromenad?! Solen lyser ju så härligt :-D
 
Nu har jag iallafall ätit upp min frukost och läst lite bloggar. Ska ta och läsa lite på Aftonbladet och så innan jag stänger av datorn med. Man kan ju ha missat något ;-)
 
Ha en superbra dag så hörs vi när jag kommer hem från skolan igen. Kram på er!

Hemma.

Hej på er. Nu har vi varit hemma i ca 20 minuter kanske, det blev förlust för IFK Norrköping med 1-4.. :( Inget skoj alls... Men jag förstår verkligen inte varför en stor del av publiken går när Hif gör 0-4, stå/sitt kvar och stöd laget istället, det är då de behöver det som mest. Jaja..

Dagen har för övrigt varit bra. Jag träffade min mor i eftermiddags och gick en runda på stan, vi tog även en kaffe på stan o det var gött det. :) Nu ska jag tagga ner i soffan en stund innan det är dags att sova. Är rätt uppe i varv efter matchen, och frusen är jag med, det är knappt att jag känner mina fingrar haha... Tog ju inte med mig mina vantar, tänkte att det skulle vara varmare än vad det var. Men men, man lär sig väl av sina misstag.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs igen i morgon. Puss å kram.

Sean banan..

Första filmen att se var Sean Banan inuti Seanfrika. Helt sjuk film om jag får säga det själv haha, men kan inte låta bli att titta vidare, man får sig ju en hel del asgarv så det är skoj. Larviga effekter, Sean är larvig och hela filmen är larvig, perfekt att starta dagen med alltså ;-D Det är nog en sån där film man ser en gång och sen aldrig mer. Iallafall för min del. Han (Sean) kommer ju med en hel del roliga kommentarer, hörde precis den roligaste hittills, "hon verkar ju inte ha alla får i skallen". Haha. Måste nog rekommendera att se denna film iallafall, bara en gång. :-)
 

Gameday!

Idag är det match på Parken mellan IFK Norrköping - Helsingborg. Ska bli riktigt sköj! Det ska bli uppehåll ikväll med, ska bara regna fram till klockan sex om man ska tro på Yr.no. Är helt ledig från skolan idag så jag slipper gå ut, iallafall på morgonen och förmiddagen. I eftermiddag ska jag träffa min mor nere på stan, kanske ta en fika och lite så. Det ska bli trevligt.

Det lär nog bli en filmdag här hemma fram tills jag ska iväg, får se om jag hittar någon bra film att se på Viaplay.

Förresten så har jag och Stefan anmält oss till träffen på Olearys som Arsenal Sweden Östergötland ska ha när Arsenal spelar mot Man U nästa söndag. Så det blir mat och dryck där då samtidigt som matchen är, ska bli grymt nice alltså! Länge sen jag var på Olearys och kollade på fotboll.

Ha en bra dag i regnrusket så hörs vi lite senare. Puss&Kram

Blåsigt..

Hej på er, nej jag har inte blåst bort. Men det har varit nära några gånger haha. har varit hemma ett par timmar nu efter promenaden. Det var riktigt nice väder ute idag om man bortser från blåsten. Solen värmer verkligen så det känns att det är vår på riktigt nu.
 
Efter promenaden har jag inte gjort allt för mycket, den tog en timme typ. Blev lite sugen på att ta en löprunda men jag ångrade mig när jag kom på att det blåste så mycket. Kan bli jobbigt att springa då, förhoppningsvis kan jag ta en runda i morgon. Jag ska nog ta och börja laga mat om ett tag, idag blir det pasta och korv, lätt och smidigt. Orkar verkligen inte anstränga mig med någon jobbig mat som tar tid idag. Lite lätt lat sådär bara.. ;-)
 
Ska nog ta och busa lite med katterna nu, de har bara slöat hela tiden sen jag kom hem. Hörs kanske lite senare!
 
Bild från promenaden tidigare idag. :)
 
 
 
 

Mätt.

Hej på er. Nu har jag precis ätit lunch, slutade skolan vid tolv så var väl hemma ca en kvart senare. Jag är riktigt mätt! Tänkte dra ut på en promenad men måste smälta maten först annars lär jag nog få håll.. :p

Skolan gick bra, det var ju som sagt seminarium, mycket intressant faktiskt. Kul att träffa kurskamraterna och snacka lite skit med dem med. Hoppas att ni har en bra dag ute i solen eller vart ni nu är någonstans.

Hörs lite senare igen!

God morgon!

Hej på er! Fint med lite sol idag :) Man blir på så bra humör då! Idag är det skola som gäller mellan 9-12. Sen ska jag hem och äta lunch. Ska nog ta en långpromenad efter lunchen tror jag, behöver röra på mig lite :)

Matchen mellan Arsenal - Everton slutade 0-0, men matchen var spännade iallafall, även om domaren var pissdålig för det mesta. Trevligt sällskap var det iallafall så jag klagar inte. :)

Sitter och småskrattar lite åt Molly, det är två duvor på vårat balkongtak som hon hör, de håller på o bökar eller nått haha, väldigt spännade för kissekatterna. Men jag tänker inte släppa ut henne iallafall, ska ju till skolan snart ändå så katterna får gå ut när jag kommer hem igen. Undrar om det är något duvbo eller så på balkongtaket för det är ofta duvor där uppe och hoho:ar.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare igen! Kram kram.

Vilken dag!

Detta har verkligen varit en bra och positiv dag! Och bättre kan det ju faktiskt bli med, om Arsenal vinner över Everton ikväll ;-D Mycket positivt har ju det ju varit idag, 1. Inga hål i tänderna 2. Billig tandläkarkostnad 3. Godkänd på hemtentan. En sak har iofs inte varit så bra, hade spränghuvudvärk mellan klockan 11-15.. Så tyvärr missade jag föreläsningen som jag ville gå på :( Men allt det positiva väger faktiskt upp det där.
 
Till matchen ikväll får vi besök, Dan skulle komma över och kolla på fotbollen med oss. Alltid skoj att vara fler som ser matcherna tillsammans tycker jag. Lär nog vara rätt trött efter matchen, känner redan att jag börjar bli lite trött. Men matchen måste man ju se, det får jag bara inte missa. Sen är det alltid lättare att hålla sig vaken när man har besök, för då känns det ju fel att gå o lägga sig o sova. :)
 
Hoppas att ni har en fin kväll, vi hörs mer i morgon :-)
 
Puss&Kram

Godkänd!!

Vet ni vad? Jag fick Godkänt på hemtentan som vi gjorde i förra kursen. Är så äckligt GLAD!!  Ville bara snurra in här och meddela det. Älskade högskolepoäng!!! :)

Uuuh..

Blev ingen lunch på skolan och ingen föreläsning heller för den delen, haft ont i huvudet sen klockan elva i förmiddags men det börjar släppa nu efter några timmars vila. Hoppas att jag inte håller på o bli sjuk, men det tror jag inte.

För övrigt är det mycket roligare än förr att blogga nu när jag fått ordning på min bloggdesign :) Himla fint är det ;-) Bloggandet kommer kanske vara som förr, ibland mer och ibland mindre. Men skönt att det ser finare ut nu iallafall!

Sitter och lyssnar på liverapporteringen om bomberna i Boston, det är fan helt sjukt..... Helt oskyldiga människor blir drabbade bara för att någon/några är så skadeglada. Äckligt är det.

Puss och kram på er!

Glad!

Jag kom hem från tandläkaren för någon timme sen typ. Jag hade inga hål! Inte denna gång heller! Jag har ju aldrig haft det och hoppas att jag slipper det ett bra tag till. Billigt blev det med tack vare tandvårdsbidraget som man får, hade ju sparat in från förra året med så har inget att klaga på :) 130 kr istället för 730 kr blev det. Var faktiskt förbi Hemköp på vägen hem och köpte med mig en godispåse, Ahlgrens bilar ;-D Måste ju fira lite haha.
 
Nu sitter jag och väntar på att dra iväg till skolan, ska vara där vid 12 och äta lunch med My och Carolina. Köper med mig något mumsigt från Ica tänkte jag, fick ju iallafall lite pengar över från idag :-)
 
Hörs lite senare igen! Ha en bra dag så länge!

Nervös!

Jaha då var tisdagen här. Tandläkardagen.... Ska dit vid 8.30 och jag är redan nervös, usch. Jag ogillar verkligen tandläkaren. Har inte haft något hål i hela mitt liv så hoppas att jag slipper det nu också. Jag har iallafall sovit bra inatt så det är skönt, sitter och äter frukost och bloggar lite nu. Sen ska jag väl ta och läsa lite nyheter och sånt på internet med innan jag stänger av datorn.
 
Efter tandläkaren ska jag hem o ta det lugnt ett tag innan skolan som börjar 13.15. Vi har en föreläsning idag som jag tror kan vara väldigt intressant :-) Hoppas det iallafall. Kom precis på att jag måste ta och måla naglarna, det har gått bort en hel del färg sen i lördags.
 
Hörs lite senare! Kram!

Ny design!

Hejsan! Nu har jag suttit och pillat lite med en ny design till bloggen, hittade iofs koderna via en hemsida men det var en hel del att ändra i alla olika kodmallar med.. Jag är riktigt nöjd med nya designen, men det finns kanske några fel någonstans men det rättar jag till vart efter jag ser dem eller om ni läsare upptäcker något så kan ni väl säga till :)
 
Dagen har gått åt till plugg, eller ja förmiddagen iallafall. Jag var hemma runt halv tolv och fixade lite käk och sådär. Sen har jag bara tagit det lugnt och även varit ute en kort sväng med Dan och Iris när han hade hämtat henne från förskolan, jag skulle ju ändå ut precis så det var skoj med lite sällskap en stund. Nu ska jag ta och fixa iordning lite i köket tänkte jag, har lite disk att ta hand om. Funderar även på att ta en knäckemacka för jag är hungrig igen..
 
Får se om jag skriver mer ikväll men annars så hörs vi i morgon igen!
Kraaaaam!
 
 
 

Måndag igen.

God morgon! Idag vaknade jag pigg och utvilad! Riktigt nice. Inte ens vädret gör mig tröttare idag konstigt nog. O nu kommer regnet med ;-D Hoppas att det håller i sig nu när jag snart ska till skolan för då får jag äntligen använda mitt IFK-paraply igen! Det har ju inte regnat på hur länge som helst när jag varit ute så det är en positiv sak med regnet iallafall haha. :)
 
Idag är det pluggande i skolan som gäller, jag har två böcker kvar i kursen att läsa, en är på 93 sidor tror jag och den sista är på 150 någonting. Så jag tänker sitta tills jag har läst klart dem! Får se vad som händer sen i eftermiddag, det är sånt som märks.
 
Hoppas att ni har en bra dag trots regnet så hörs vi lite senare.
 
Puss och kram!

Recension: Loka likes old school.

 
Nu har jag smakat på alla tre nya Lokasmakerna och här kommer en liten minirecension av dessa med betyg. :)
 
Loka Chocolate Shake: Detta var den första smak som jag fick tag i, min första tanke när jag hörde om smaken var att detta kan ju inte bli fel. Öppnade flaskan och kände doften av en riktig choklad shake, den doftade helt underbart, godisgris som jag är.. De första två, tre klunkarna var riktigt goda, men det blev allt för mycket chokladsmak efter ett tag, den är väldigt söt och sliskig och det är inget som jag kommer köpa igen. Några klunkar räcker som sagt innan man (jag) tröttnar på den.
 
Betyg: 2/5 godisbitar.
 
Loka Lemon Pie: Detta är den andra smaken som jag smakade. Samma sak här när det gäller doften när man öppnade flaskan, den luktade himmelskt gott, en blandning mellan vanilj och citron, jag var mycket förväntansfull över denna eftersom jag blev lite halvt besviken på den första smaken. Riktigt god var den, smakade verkligen som en citronpaj med vaniljsås. Detta är min favorit och kommer köpas många gånger till så länge de finns kvar. Den är ganska söt den här med men denna söthet kan jag stå ut med, det är inte så att det blir FÖR mycket.
 
Betyg: 5/5 godisbitar.
 
Loka Strawberry Ice Cream: Sista smaken ut att prova. Sitter faktiskt och dricker denna nu medan jag skriver recensionen. Öppnade flaskan och det första som slår en är doften av jordgubbsglass ;-) Suprice! Helt galet hur likt det kan lukta äkta jordgubbsglass alltså. Och smaken är precis som att dricka smält jordgubbsglass, bara att det är i vattenform. Denna smak kommer på andraplats en bit efter lemon pie. Jag trodde att den skulle vara väldigt söt men det var inte så mycket som jag trodde. Jag kan helt klart tänkta mig att köpa denna flera gånger, perfekt en varm sommardag!
 
Betyg: 4/5 godisbitar.
 
Här är alla tre smakerna på bild. Riktigt bra jobb av Loka!

Energi.

Ojoj vilken energi jag har haft idag.. Jag drog iväg på en löprunda på förmiddagen, orkade dock inte springa hela vägen, bara 3 km och sen så gick jag de resterande två. Efter ett par timmar så var jag och Stefan iväg på en promenad med Carina, Dan och Iris. Så då blev det 4 km till. Vi åt även årets första glass på Halvars. Jag tog en strut med saltlakrits och marsipan, två av deras nya smaker och jag måste säga att det var riiiiktigt gott. De hade ganska många nya smaker så det ska bli kul att testa fler framöver.

Efter att vi hade gått på promenaden så gick vi hem till Carina o co och fikade och nu är vi hemma igen och slöar i soffan. Sitter för övrigt och dricker Loka Strawberry Ice Cream. Det kommer recension på de tre nya smakerna i nästa inlägg. Tänkte att det kunde vara lite kul nu när jag har smakat på alla tre.

Hörs om en stund igen alltså. :)

God morgon.

 
Eller nja det är ingen god morgon, tror att jag vaknat på fel sida idag för jag känner mig rätt nere, vet inte varför.. Men jaja det går väl över snart säkert. Dagen igår var väldigt bra iallafall. Gofika och goood mat! Jätteskoj att träffa Stefans syster med familj nere från Göteborg eller närheten iallafall. Det var länge sen vi träffade dem känns det som. Sen var ju självklart stefans andra syster med familj där med och det är alltid lika kul att träffa dem :-)

Idag blir nog en lugn dag, ska väl ta en promenad eller löprunda iallafall för jag behöver röra på mig. Det är ju sol ute idag med, riktigt nice.

Vi hörs lite senare! Kram!!
 

God morgon!

Då var det morgon igen då, sett fram emot denna dag riktigt länge faktiskt. Idag ska vi ju fira Stefans mamma, vi ska vara där vid tvåtiden o fika, sen vid fyra ska vi se på fotboll ;-) (iallafall fyra av oss som är där haha), efter det har jag hört att det blir middag. :-) Tror inte att det blir någon mer bloggning idag men nu vet ni ju iallafall varför. :)
Måste kolla vad jag ska ha på mig... Har för mycket att välja på känns det som haha. Har alltid så svårt att bestämma mig för något när det gäller klänningar. Men det löser sig väll. När jag vet vilken klänning jag ska ha ska jag måla naglarna i nån matchande färg med.
 
Ha en superbra dag så hörs vi nästa gång!

Förlust.

Jaha där kom IFK Norrköpings första förlust för i år..... mot Bp.. Inte alls bra. Men men nu vinner vi mot Helsingborg på torsdag istället. Sitter och dricker vin och äter ost. Mycket gott. Dagen har varit bra men väääldigt lugn. Ganska nice faktiskt. Var nere på stan en sväng med Stefan när han hade slutat jobbet. Vi har ätit god mat, potatisgratäng med extra allt. ;-) massa vitlök och massa riven ost, mumma. Dagen har gått väldigt fort faktiskt.
 
I morgon är det lördag och då ska vi fira Stefans mamma som fyller 65 år. Det ser jag fram emot riktigt mycket. Får se vad jag ska ha på mig, har inte bestämt mig än, har ju ändå 52 (?) klänningar att välja på. Ska räkna mer nogrannt i morgon, bara för att.
 
Ha en bra kväll! Hörs nog mer i morgon, iallafall på morgonen. Kraaaam!

Hejhopp.

Hej på er. Sitter och kollar på Bp - IFK Norrköping, det är halvtid nu.. Tyvärr leder Bp med 1-0 men det är en halvlek kvar. Skriver mer efter matchen, bloggar från mobilen nu o det är segt att skriva. Vi har datorn uppkopplad på tvn o streamar matchen nämligen :-) Hörs efter matchen igen!

Egobild..

Vårfeelings... ;-)

Fredag!

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott?! Det har jag gjort, men känner mig fortfarande trött.. Det är nog på grund av det "underbara" vädret tror jag.. Jag vill ha soool!! Nåja, jag har precis ätit frukost. Det blir nog ingen löprunda idag, är fortfarande seg i benen sen sist haha. Får nog ta en runda i morgon istället. Får se vad jag hittar på idag, känner inte för att göra något speciellt faktiskt. Det är en sån dag idag..

Kram på er, hörs lite senare!

Halluu!

 Vilken seeg dag alltså. Var i skolan i morse från klockan åtta och pluggade, drog hem vid halv elva. Efter det har det inte blivit alls mycket gjort :( Har varit otroligt trött så har knappt orkat stå upp. Vet inte vad det har varit med mig idag, men nu på senare eftermiddagen och kvällen är jag lite piggare iallafall så det är nice.
 

Förresten så hittade jag nya Loka Lemon pie på Ica, jäklarns så goood den var. Men det går inte att dricka hela på en gång för att den är otroligt söt. Jag tyckte iallafall att det inte gick men det kanske är någon som tycker annorlunda.. ;-) Har faktiskt kvar halva i kylen, tänkte att Stefan ska få smaka när han kommer hem från sin After Work. Om det inte blir för sent alltså.

 

Nu är det iallafall helg, i morgon tänker jag inte plugga... Har en helt ledig dag framför mig så får se vad som händer, ska nog ta en löprunda iallafall! Skönt med fredag i morgon iallafall, bara ta dagen som den kommer, sånt gillar jag. Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig och sen är det Tonårsbossen på 3an. Så ser min kväll ut.

 

Just det, fick hem ett par örhängen som jag beställde på internet för några dagar sen, lägger upp bild i detta inlägg så ni får se godingarna, Vitablå döskalleörhängen med massa blingbling. ;-) De ska jag ha i helgen när vi ska på 65-årskalas hos Stefans föräldrar :-)

 

Ha en bra kväll allihop så hörs vi mer i morgon! Puss och kram

 

 

 


Dagens naglar.


Aptrött.

Hej på er. Jag är riktigt jäkla trött idag, orkar knappt hålla ögonen uppe... Gick och la mig efter fotbollen igår nån gång efter halv elva och sov hela natten ändå är jag så här trött... Men det får man väll vara ibland. Blir inget långt inlägg här nu precis..
Ska iallafall till skolan om en halvtimme och läsa lite mer i den tjocka boken.

Vi hörs lite senare! Kram på er.

Mästerkocken.

Just nu sitter vi och tittar på Sveriges Mästerkock, det är ju finalen idag så det är riktigt spännande! Sen ska vi se på när Zlatan spelar boll med sitt PsG :-) Annars har det inte hänt så mycket sen sist jag skrev, har varit helt slut efter min löprunda.. Men tvättstugan har vi roat med oss några timmar nu, känns i benen vill jag lova när man måste springa upp och ner.

Ha en bra kväll så hörs vi mer i morgon!

Trött.

Hej på er! Jag har precis varit ute på en löprunda runt Åbackarna. Shit va mycket bättre det gick nu när jag har min astmamedicin! Sprang 5.3 km på 30 minuter, helt okej för att vara andra gången jag springer i år..

I förrmiddags var jag i skolan och började läsa en aptjock bok på ca 700 sidor..... har väll läst knappt en tredjedel nu, tar en del i morgon med.. Det får ta sin tid, som tur är behöver man ju inte sitta och läsa vart enda ord i boken, det gäller att prioritera lite.

Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills det är dags för tvättstugan. Det är visst fotboll ikväll igen på tv. Jobbigt. ;-)

Onsdag.

God morgon! Idag kan man ju undra vart solen har tagit vägen.. Det som alltid är så fint på dagarna nu.. Men jaja det blir nog en bra dag iallafall. Jag har sovit som en stock hela natten så när jag vaknade strax innan 06.00 så var jag pigg och utvilad. Snart ska jag äta frukost tänkte jag, men innan dess ska jag läsa lite bloggar.

Idag är planerna att dra till skolan och plugga, vill få klart en bok till idag så får se hur länge jag sitter med det. Hoppas bara att boken inte är för jobbig att läsa för då kommer det nog gå segt. Måste även ner till tvättstugan och kolla om det finns tvättid ikväll. :)

Ha en superbra dag så hörs vi lite senare!

Tjääna..

Hallå hej. Nu var det kväll igen, dagen har gått grymt fort! Var ju som sagt i skolan mellan 9-12.. Sen har jag bara varit hemma och slöat. Har inte orkat göra något, eller jo jag har ju plockat och fixat lite här hemma men inte mycket mer.

Jag tappade min mobil i golvet i skolan idag, den slocknade och gick inte att få igång hur mycket jag än höll in on/off-knappen... Det hände innan föreläsningen så jag satt hela föreläsningen och var gryyymt irriterad på skiten. Trodde att mobilen hade sett sin sista tid... Men när jag kom hem så stoppade jag i laddaren i mobilen och vips så var den igång igen, den startade igång av sig själv. Det sämsta är att jag inte kan trycka ner on/off-knappen alls nu, den var ju trög redan innan men nu går det som sagt inte alls. Jaja, får väl leva med det antar jag, tänker inte slänga ut massa pengar på att fixa det, har ju ingen garanti kvar på telefonen heller. Får se hur länge jag står ut. :-)

Nu ska vi se på fotboll på tv ;-) Champions League. Vi får visst aldrig nog av fotboll! Hehe.

Ha en bra kväll så hörs vi i morgon igen. Puss&Kram

Good morning!

Hej på er! Det blev vinst för IFK Norrköping igår!! Så jäääkla nice alltså. Sitter fortfarande och smajlar massor ;-D Idag är det skola som gäller, jag ska träffa min grupp vid nio, sen har vi föreläsning vid 10.15 som slutar vid lunch. Då ska jag förhoppningsvis hem om vi inte har mer att arbeta med i gruppen.

Vaknade kl 06.00 idag när Stefans klocka ringde, men gick inte upp då för jag hade ställt min klocka på sju... Det var nice att ligga och dra sig lite. Det behövdes faktiskt. Får se vad jag hittar på mer än skola idag. Sånt som märks.

Ha en superbra dag!! Kraaam.

God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott :-) Jag har sovit skapligt bra iallafall, låg vaken mellan 03.15-04.30 men annars så har jag sovit bra. Sitter och dricker en kopp te och skriver lite här. Sen ska jag ta och äta frukost.

Idag står det plugg på schemat. Måste bara ringa till vårdcentralen innan jag drar till skolan idag och fixa astmamedicin.. Har ju känt av min astma till och från sen oktober typ, och mycket mer nu när jag sprang i lördags.. Så inget mer springande innan jag fixar medicin, det har stefan sagt ;-) Hade ju besvär med astma för typ 3-4 år sen men det gick ju över men nu känner jag att det inte är värt att chansa, jag vill kunna springa utan att känna av det hela tiden. Tror nog inte att jag behöver komma på någon undersökning eftersom jag har haft medicinen förut men vi får väll se vad de säger.

Ikväll är det match på Parken <3 Forza Peking!!

Mätt..

Hej på er. Vi kom hem från kalaset för någon timme sen typ, det var riktigt trevligt faktiskt, massa gottigt att äta både kaffebröd och glasstårta. Så jag är inte direkt hungrig nu iallafall haha. Iris fick massa fina saker i födelsedagspresent, av mig och stefan fick hon ett par vita/rosa Pumaskor :-)

Sitter i soffan nu och kollar på fotboll, Premier League.. bryr mig egentligen inte om hur det går i denna match för det är två bottenlag som möts. Men fotboll är ju alltid skoj iallafall! Blir lugnt resten av kvällen med, har fortfarande träningsvärk men inte lika mycket som i morse..

I morgon är det måndag och då är det dags för hemmapremiär på Parken, IFK Norrköping - Gefle. Hoppas på fint väder och mycket folk :-)

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen, hare bra!

Dagens naglar.


God morgon.

Fy vilken träningsvärk jag har idag, jag tog ju årets första löprunda igår o idag kan jag knappt röra mig utan att det ska göra ont hahhah.. Kan inte ens skratta för att det gör ont i revbenen :p Det är synd om mig! Men det fattar inte Stefan, han bara skrattar...

Idag står det kalas på schemat, vi ska vara där runt tvåtiden så innan dess blir det en galet lugn dag. Ska ta och äta frukost nu tänkte jag. Sen blire soffläge :-)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare. Puss&kram.

Hejsan!

Då var det lördagskväll igen då! Dagen har gått ganska fort.. Vi åkte iväg och köpte present till Stefans mamma idag och så kollade vi runt lite på Ingelstad centrum när vi ändå var där. Jag och Stefan köpte även en present till lilla Iris (Stefans systerdotter) som vi ska fira i morgon, hon fyller tre år på måndag. Det har varit en bra dag! När vi kom hem så tog vi det bara lugnt och nu har vi precis kommit upp från tvättstugan..

A just det, Arsenal vann med ;-D Riiiiktigt bra. Vi ska snart ta och laga lite mat, börjar bli hungrig nu.

Hörs mer i morgon! Puss&kram.

Lördag!

Hej på er! Ännu en solig dag :-) Man blir ju så glaaad!! Jag har precis tvättat håret och sitter o väntar på att Nyhetsmorgon ska börja. Funderar på om jag ska ut o springa en sväng efter frukost men vi får se om jag hinner. Vi ska iväg och köpa present till Stefans mamma som fyller år nästa helg. Stefans syster Carina och hennes sambo Dan ska med o dottern Iris med tror jag. Lika bra att jag nämner dem vid namn för det är nog inte sista gången jag skriver om dem här på bloggen. Det var för övrigt Dan som jag var iväg med till Linköping igår. :) En av mina bästa vänner faktiskt.

Senare i eftermiddag är det Arsenalmatch och sen tvättstugan. Om jag inte hinner springa nu på förmiddagen så får jag väl göra det när jag kommer hem igen, vill verkligen komma igång nu.

Ha en bra dag! :-)

Fredagskväll.

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag? Det har jag haft iallafall. Strax innan klockan tio åkte jag och en kompis till Linköping för att han skulle köpa en telefon där, jag var smakråd. Fick faktiskt välja vilken telefon han skulle köpa ;-D Så nu är det mitt fel om den inte är bra haha... Efter det så åkte vi till Statoil för att byta till sommardäck på bilen. Det var riktigt skoj att ses faktiskt, var ett tag sen.

Annars så har jag bara tagit det lugnt idag, vi har precis ätit mat, en god köttbit och rotfrukter i ugn. Proppmätt är jag så det är som det ska vara alltså. :-) Sitter och kollar på Let´s dance, finns inget annat bra vad jag vet.

Har även lagt upp en bild på min nya jacka som ni kan se på inlägget under detta.

Ha en bra kväll :-) Kraaam!

Nya vårjackan.

Denna jacka köpte jag här om dagen, så himla nöjd med den!! Köpt på New Yorker.

Fredag!

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott?! Det har iallafall jag gjort. Härligt att vakna upp till ännu en solig dag! Orkade inte slå igång datorn igår kväll när vi kom hem, vi var ju på Parken och såg på IFK Norrköping - Djurgården, det stod 0-0 efter full tid så det blev förlängning och även straffar.. När vi kom hem åt vi mat och efterrätt och såg på tv.

Idag har jag inte så mycket planerat, tänkte först plugga men känner att hjärnan har tagit helg redan så lika bra att lyssna på den ;-) Får plugga efter helgen istället. Ska iallafall ta en lång promenad på förmiddagen i den underbara solen! Måste försöka komma ihåg att ta kort på min nya skinnjacka också :-)

Ha en superbra dag!! :-)

Hoppsan.

God morgon! Hann visst inte blogga mer igår, hade fullt upp hela dagen.. På morgonen/förmiddagen var jag ju i skolan och pluggade, efter det gick jag hem och lämnade min väska för att jag skulle ta en sväng på stan. Kollade runt i lite butiker och hittade faktiskt en fuskskinnjacka på New Yorker!! Bild kommer lite senare idag. Jag åt även lite lunch på Subway! Det var riktigt gött!

När jag kom hem så pysslade jag lite här hemma innan det var dags att åka iväg med moster och mamma till Ingelstad shopping, de hade några grejer de skulle kolla så jag hängde med, för jag och mamma skulle nämligen boka lite aktiviteter till Dublinresan på datorn hemma hos moster efter det, har ju ingen skrivare här hemma så det fick bli en tur till moster. Vi hann även med att fika lite ;-)

Jag var hemma strax efter klockan åtta, så käkade lite snabbt och sen kom en kompis förbi för att vi skulle se på Champions League. Käkade massa godis och snackade massa skit. Det var riktigt trevligt, länge sen vi träffade honom nu faktiskt. Efter matchen gick han hem och vi somnade på stubinen, var riktigt trötta.

Idag är det skolan som gäller på förmiddagen och efter skolan ska jag och mamma till Polisen och hämta våra pass!! :-) Sen är det även match i Svenska Cupen ikväll, IFK Norrköping - Djurgården. Kvartsfinal it is. Flaggan är uppsatt på balkongen i vanlig ordning så nu är det bara att ladda!

Ha en bra dag, kram på er!

Hejsan.

Har precis kommit hem från skolan, var där en sväng och läste en bok.. Jag ska snart bege mig ner mot stan och leta efter en skinnjacka, ingen äkta dock. Får se om jag hittar någon, har kollat runt i ett par affärer här om dagen men hittade bara jackor med sne dragkedja och det vill jag inte ha. Ska kolla på Hm och New Yorker bland annat idag..

Jag har sovit som en stock inatt men är ändå rätt trött, är nog sliten från bussresan fortfarande :p Jag har inte så mycket mer planerat idag, kanske ska ta en löprunda men får se om jag orkar eller om jag tar det när jag känner mig piggare.

Hoppas att ni har en fin dag ute i solen! Kram kram.

Hemma.

Är hemma från skolan nu, har bara öppnat posten och sen satt jag mig här och tänkte blogga lite :-) Fick mitt medlemskort och årskort från IFK Norrköping idag, suupernice!! Så nu är jag mer än laddad för säsongen.

Skolan gick bra, vi hade först en föreläsning som var väldigt intressant och efter det hade vi en kursintroduktion. I skolan så fick jag världens jäkla godispåse av en i min klass, bara för att hon inte ville se det mer, hon hade ätit lite för mycket i påsk tydligen. Men vilken tur det är då att jag var så snäll och tog emot den. Godisgris som jag är. Massa mumsigt är det.

Sitter och väntar på att Stefan ska komma hem från jobbet, sen blir det väll matlagning vart efter. Ikväll är det fotboll på tv, och nu är ju iallafall snackset fixat ;-)

Kram på er!

Tisdag.

Jaha då var påsken över för denna gång. Igår blev det inget bloggande i och med att vi var iväg hela dagen. Vi åkte mot Mjällby klockan nio och var hemma strax efter klockan elva igår kväll. Det var en riktigt rolig resa och trevlig match med IFKvinst :-) Det blev en öl på ditvägen och en på hemvägen för min del. Jättelugnt på den fronten iallafall!

Idag är jag hes som en anka. Förstår inte varför, ;-) Haha, vi skrek och sjöng som galningar på matchen igår så det beror nog på det. Rösten är ju inte van att hålla igång så mycket nu eftersom det var ett tag sen vi stod på läktaren och sjöng massor..

Idag är det skola som gäller, kursintroduktion 13.15 och sen en föreläsning efter det. Slutar runt 17tiden idag.. Men det är iallafall skönt att börja lite senare idag för jag är rätt seg efter den långa resan igår. Buss i ca 12 timmar är inget o leka med ;-)

Vi hörs lite senare. Kram på er.