Mjaaha.

Då var det kväll igen. Blir nästan lite rädd för hur fort dagarna går. Det är redan fredag imorgon, lite sjukt. Dagen har gått åt till filmtittande och godisätande. Inte helt fel ;-). Har även hunnit med att laga lite mat, idag blev det potatis, fisk och kall sås. Länge sen som jag åt fisk så det var riktigt gott!

Älsklingen är iväg på after work.. Får se när han kommer hem, men det skulle inte bli allt för sent. Jaja vi får väll se ;-)
Hoppas att ni andra har en trevlig kväll! Hörs igen imorgon! Kram!

Godisråtta.

That´s me.. Var på Hemköp förut och köpte en del godis. Så himla gött det är alltså. Det blev bara massor lakrits, turkisk peppar, hallon/lakrits-döskallar och salta döskallar. Så nu har jag så att det räcker hela dagen. Plus att jag har chips som jag köpte igår, glömde ju bort dem till fotbollen så får nog äta lite idag istället. Vilken onyttig dag detta blir!

Jag har mått lite bättre nu de senaste timmarna än vad jag gjorde i morse, det är konstigt det där, jag mår alltid som sämst på morgonen när jag blir sjuk, men på dagen blir det bättre, inte alltid men oftast. Men det känns att det är något i kroppen, seg som fan så jag ska hålla mig hemma och ta det lugnt resten av dagen.

Hoppas på att må bättre i morgon, då ska jag ta en promenad runt strömmen, har inte orkat med det alls idag. Ska ta o plugga lite i morgon med, kan behövas :-)

Hörs lite senare!

Förkyld.

Jaha då var man förkyld då, var ju bara halsen som gjorde ont igår men nu är det snuva o lite hosta med. Jag är så jäkla rastlös redan så undra hur denna dag kommer att bli.. Ska iallafall till Hemköp lite senare o köpa mat att laga till idag och lite annat. Har inte alls lika mycket energi som igår, men är rastlös ändå. Kulkul. :(

Ska ta och äta lite frukost. Matlusten är iallafall kvar än, tack och lov :-) Så äta kan jag ju roa mig med idag haha.

Skriver lite senare igen, finns inte allt för mycket att uppdatera om än så länge. Kram på er.

Nya toppen.


Slappa.

Hej på er. Oj så fort dagen har gått. Har fortfarande lite ont i halsen men det känns iallafall bättre. Jag var ju iväg till skolan i förmiddags och lämnade en bok, på hemvägen gick jag förbi Hallings och så tog jag även en sväng genom stan när jag ändå var i närheten. Hittade en ny topp! Jättefin. Ska fota den sen så får ni se. Sen har jag bara varit hemma och vilat.

Ikväll är det tvättstugan som gäller, men som tur är finns det inte så mycket att tvätta :-) Senare ikväll är det fotboll med. Arsenal spelar :) Köpte med mig en chipspåse hem, det är ju ändå lillördag. Jag tycker att chips inte är lika "farligt" att äta som godis och kaffebröd o sånt, chips känns lite mer okej faktiskt. Fler som tänker som jag? Sen behöver man ju inte äta chips varje dag för det. Men nu när det är fotboll på tv så vill jag gärna ha det.

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt, funderar på att fixa lite te. Hörs nog lite senare! Kraaam!

Ingen god morgon.

Näe, vaknade med hes hals o ont gör den med... Det enda som är bra är att jag är ganska pigg. Så idag får det bli plugg, ska läsa ut en bok och sen gå till skolan o lämna den. Ska även förbi Hallings och boka klipptid. Har ju inte klippt mig sen i somras... :) Så det behövs kan jag säga. Sen ska jag köpa lite hårfärg och slänga i när jag väl klippt mig.

Annars blir det en ganska lugn dag, massa te och gurglande av saltvatten. Hoppas att ni mår bättre än jag. Vi hörs lite senare!

Äntligen!

Har försökt att komma in på bloggen halva eftermiddagen men det har inte velat funka..... Men nu så! Idag har jag jobbat från 7.15-12.00. Sen gick jag hem, det var meningen att jag skulle ut igen för att gå till skolan, vi hade nämligen föreläsning kl 13. Men när jag kom hem var jag så jäkla trött så jag tänkte vila en stund i soffan, det slutade med att jag somnade och vaknade strax efter kl ett. Aja baja alltså. Men det löser sig nog ändå, får kolla på powerpointen om det läggs ut någon från föreläsningen. När jag hade vaknat till liv igen så satte jag mig o pluggade istället. Håller på o läser en bok som heter "One child, two languages", ganska intressant men det mesta känns liksom ganska självklart i boken, men en del anteckningar blir det ändå.

Satt en stund och pluggade nu igen efter en fikapaus, hade en kompis här en stund med hans dotter. Mycket trevligt måste jag säga :-D Piggnade ju till iallafall så jag orkade fortsätta med plugget.

Nu sitter jag och väntar på att Stefan ska komma hem från jobbet, får se när det blir. Sen blir det nog lite matlagning, är inte jättehungrig än men kanske blir det lite senare.

Ha det så bra så hörs vi nästa gång! Kraaaam!

fullt upp idag.

Hej på er! Idag har jag som sagt jobbat, 12-16, innan det blev det lite pluggande. Efter att jag slutat jobba så drog jag hem en stund för att lite senare gå ner till stan och möta upp älsklingen, vi skulle nämligen käka middag på Subway, riktigt gott som vanligt :-) Sen tog vi en sväng på stan, även fast vi gjorde det i helgen också, måste ju passa på när man ändå är i närheten.

När vi kom hem så satte jag igång med att göra eget nyttigt knäckebröd. Blev helt okej för att vara första gången. Nästa gång tror jag att jag ska göra det ännu tunnare än nu. Det ska få svalna en stund till innan jag lägger det i någon burk. Knäckebrödet bestod av bland annat solrosfrön, pumpakärnor och sesamfrön. Mycket nyttigt, smakar som godis ;-D

Om nån timme är det dags att sova, för i morgon är det jobb som gäller morgon/förmiddag. Jag jobbar 7.15-12.00. Och sen kl 13 har vi föreläsning i skolan. Blir en tuff dag men oerhört skoj ska det bli. Jag ska jobba på en förskola som ligger ca 200 meter från där vi bor. Det roliga är att på avdelningen där jag ska jobba går älsklingens systers dotter. Så det ska bli himla kul att vara där! Hon är ju bara för go och rolig! <3

Hoppas att ni har en bra kväll. Nu ska jag fortsätta att slappa i soffan. Vi hörs i morgon nån gång. Lär nog inte blogga på morgonen eftersom jag börjar jobba tidigt. Kram på er!

Taggad!

God morgon! Det känns som att det kommer att bli en bra dag idag, taggad som tusan för jobb 12-16. Perfekt arbetstid :-) Innan det blir det softisch, kanske plugga lite med.. Det sämsta med att börja kl 12 är att jag måste äta så himla tidig lunch, redan kl 11 typ. Så idag blev det ingen frukost för att jag ska kunna vara hungrig tidigt. Är inte så speciellt hungrig ändå, en kopp te blev det iaf :)

Ha en bra dag allihop så hörs vi ikväll! Kram!

God morgon!


Seg dag.

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag?! Söndagskväll redan. I förmiddags var jag ute på en promenad, riktigt nice att röra på sig. Efter det blev det en del pluggande. Resten av kvällen kommer att gå till att slappa i soffan, känner mig ganska seg i kroppen, hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk. Lite småtjock i halsen med, men det kanske bara är tillfälligt. Jag har inte tid att vara sjuk!

I morgon blir det jobb igen mellan 12-16 på samma ställe som förra veckan. Så himla kul att komma ut o jobba lite o inte bara gå i skolan, vi har ju en del "ledig" tid i denna kurs. Mycket att läsa men det får man göra på helgerna. :) Har ju ändå läst en hel del redan innan kursen började så det är inte så mycket kvar. Tror jag fick fem böcker lästa innan kursen började.

Får se vad jag gör i morgon förmiddag innan jobbet, ska försöka plugga om jag orkar annars får det bli någe annat.

Ha det så bra, hörs senare eller annars i morgon. Puss&Kram

Söndag.

Hej på er! Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, vi var hemma runt tolv inatt, somnade väll runt ett-tiden och vaknade halv åtta. Ganska lagom med sömn :) Vi hade askul igår! Det var verkligen trevligt. Vi var hos moster vid kvart över fem typ, då började vi med att dricka glögg ;-D Det var ju julgransplundring så då måste man ju självklart dricka glögg med :) Efter att vi hade druckit upp det så körde vi paketspelet, mamma hade fixat ihop massa småpaket med diverse nödiga saker :) Sen satt vi och slog tärning om alla paket, man skulle få en eller två sexor för att få ta paket. Sen när alla paketen hade delats ut skulle vi slå tärningarna ytterligare en gång och ta paket från varandra, vi ställde en klocka på 15 minuter så höll vi på o spela tills det ringde. Sen blev det lite matpaus innan paketöppningen, tapas och rödvin :) Fy bubblan så gott det var! Sen satt vi o snackade massor resten av kvällen, som sagt var det en riktigt trevlig kväll.

 

Idag har vi inte allt för mycket planerat, skönt att ha sånna dagar ibland. Vi får se vad vi hittar på. Jag måste iallafall ta mig ut en sväng för om jag bara sitter inomhus kommer jag att bli rastlös.. Jag har precis ätit frukost, skidorna är på i bakgrunden på tvn.

Vi hörs lite senare! :)

Många fina paket att spela om! :)
 
Innan paketöppningen, den högen med mest paket är min. :-)

Shopping.

Jag och älsklingen har precis kommit hem från stan, kollade runt i lite butiker och köpte några saker. :) Vi köpte en knivmagnet som vi ska sätta upp på väggen. Sen köpte vi pärmar till räkningarna och jag själv köpte lite underkläder. Gick även förbi Lindahls på vägen hem och köpte lyxsemlor, så himla gött! Tredje semlan för min egen del i år, men fler lär det bli.

Snart ska jag göra mig iordning lite, vi ska ju som sagt ut till moster i Lindö. Trevligt värre :-D Bara ca en timme kvar tills vi blir hämtade. Får se om jag hinner uppdatera mer idag, annars så hörs vi i morgon igen!

Kraaam!

Dagens naglar.


God morgon!

I´m back :-) Igår jobbade jag ju som sagt till kl fyra. Efter det så gick jag ner till stan för att träffa min mor en sväng, vi tog en After work -öl på Highlander inn. Mycket trevligt var det, inte ofta det händer. Älsklingen kom förbi när han hade jobbat klart så då drog han och jag hem. Vi skulle nämligen till Lilla krogen och äta lite middag, det var jättemysigt och supergod mat!! Jag käkade färsk pasta o kyckling med en jättegod sås. Trodde nästan att magen skulle sprängas haha. Så mätt jag blev! När vi var hemma igen var det bara soffhäng resten av kvällen.

Senare i eftermiddag ska jag, älsklingen och min mor hem till min moster i Lindö och ha en lite sen "julgransplundring"! Ser fram emot det :-) Tror att det blir ganska lugnt innan det, ska ner på stan en sväng och ladda på busskort och lite sånt bara.

Hoppas att ni alla har en bra dag :-) Hörs lite senare! Puss&kram

Hej.

Äntligen fredag! Idag blir det jobb igen på samma ställe som igår, slutar kl 16. Håller på och göra mig iordning och har precis ätit frukost. Hoppas att arbetsdagen går fort. Vill att det ska bli kväll. Nu.. :)

Blir förmodligen inget uppdaterande förns jag kommer hem från jobbet. Så ni får hålla ut tills dess.. :)

Kram på er.

Trött..

Sorry för dålig uppdatering. Jag har haft apont i huvudet sen jag kom hem efter halv två.. Har det fortfarande plus att jag är trött som tusan.. Därför har jag inte bloggat nått när jag kom hem. Kan inte lova att det blir något mer uppdaterande idag, men i morgon hörs vi igen iallafall.

Ska snart dra iväg till Hemköp och köpa någon mat till kvällen o morgondagen. Något lättlagat ska det vara. Så man slipper stå vid spisen för det orkar jag inte idag.

Kram på er!

Jobba.

Då var det dags för jobb idag då. Jag har ju inte vikarierat något sen jag började skolan.. Har lixom inte känt att jag har haft tid. Men nu så. Denna förskola är ganska nära universitetet så det är ju bra. Inte allt för lång "resväg". :) Jobbar 9.15-13.15 idag. Får verkligen hoppas att jag håller mig frisk nu.. Men jag har ju ALLTID blivit förkyld/sjuk när jag inte varit ute i verksamheten på länge......

Vi hörs lite senare!

Slöhög.

Just nu sitter vi och tittar på Sveriges mästerkock. Vi har själva ätit mat för en stund sen, idag blev det pasta och grönsaksbiffar. Mycket gott blev det, och enkelt att göra. Tvätten är tvättad och hänger på tork i torkrummet, blir att hämta den i morgon bitti.

20.45 är det Premier League, Arsenal spelar idag så jag ska försöka hålla mig vaken så länge som möjligt. Jag är riktigt trött och seg ikväll så jag tvivlar på att jag kan hålla mig vaken länge. Men vi får se.

Vi hörs igen i morgon! :)

Hemma.

Äntligen hemma efter en asseg dag i skolan. Har inte alls orkat koncentrera mig på något. Tankarna bara flög iväg till allt annat, jättesegt var det. Men nu är jag som sagt hemma och kan koppla av lite. I morgon och fredag blir det jobb och det ska bli skoj, komma ifrån skolarbetet lite. Hoppas att jag inte är lika tankspridd i morgon bara :)

På lunchen var jag och My på Subway och käkade. Så himla äckligt gott!!!!! :-)

Ikväll har vi tvättstugan, sen ska jag även hinna med matlagning och tv-tittande. Hoppas att ni andra har en bra dag och inte lika rörig som min.. :) Kram!

Onsdag.

Hej på er! Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit ganska bra när jag väl somnade. Är inte jättepigg idag men hoppas att det blir lite bättre när jag kommer iväg till skolan. En sak som är bra är att jag inte har lika mycket träningsvärk idag som sist jag tränade. Tummen upp för det! Ger en tumme upp för att pengarna kom in på kontot idag med :-) Får se vad det blir till lunch idag, men antagligen går vi iväg till ica o köper något efter seminariet.

Annars händer inte så mycket idag, seminarium innan lunch och föreläsning efter lunch. Ikväll är det tvättstugan som gäller.

Vi hörs lite senare!

Mätt och trött.

Nu har jag hunnit komma hem, duscha och äta supergod mat som älsklingen hade lagat till. Nu ska jag inte röra en fena till. ;-D Soffan är min bästa kompis ikväll. Det har varit en bra dag idag, jättekul att träffa kurskamraterna igen, och träningen gick superbra.

I morgon är det dags för skola igen. Och sen på torsdag och fredag ska jag vikariera på en förskola uppe på norr någonstans. Kul att jobba lite, bara jag slipper bli sjuk.

Ha en bra kväll sötnosar. Kram!

Mellanlandning.

Nu är jag hemma sen en stund tillbaka, kursintroduktionen höll bara på ca en timme som jag trodde. Jag ska snart ta o äta lite lunch och sen slänga mig i soffan en stund innan det är dags att dra mot skolan igen. Har ju en föreläsning 15.15.. Efter det är det snabbt hem och byta om och sen dra ner till Friskis och träna.

Underbara tisdag! :-)

Ny kurs.

Jaha då var det dags för skola idag då, ny kurs med :-) Ska bli spännande! Jag är asladdad idag för såg precis att studiebidraget kommer in på kontot i morgon!!! Fattiga månaden är äntligen över, den har varit riktigt jobbig.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare! Kram!

Tjenixen!

Just nu sitter vi och tittar på guldbaggegalan, passar på att blogga lite också ;-). Det har inte alls blivit mycket pluggande idag, men så kan det vara ibland. Skyller på att jag har haft annat att tänka på. Haha. Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort av den här dagen, helt sjukt att den bara försvann... Men det kan ju vara skönt att göra absolut ingenting ibland också.

Nu laddar jag för skolan, i morgon börjar en ny kurs.. Vi har kursintroduktion mellan 10-12, men det brukar aldrig vara två timmar långt. Mellan 15-17 har vi en föreläsning. Så det blir lite håltimme där, eller typ tre.

För övrigt så är jag jäääkligt godissugen, men det är ju bara måndag, vill inte ha min onyttiga dag redan, får bli senare i veckan..

Kram på er!

Trötter.

Jag har inte fått allt för mycket gjort än idag, ätit lunch för en timme sen och nu blev jag så gryyymt trött helt plötsligt. Tror nog att jag ska fixa iordning lite kaffe och sen försöka komma på en diskussionsfråga till seminariet på onsdag. Min hjärna har typ gett upp så vi får se hur det går att tänka på skolarbete. Man blir ju inte allt för pigg av det här vädret heller. Var är solen någonstans?!

Kramens dag!

Fick reda på att det var kramens dag för en stund sen. Så kram på er!! :-)

Måndag.

Måndag igen då, men denna måndag känns inte så jobbig som måndagar kan göra, jag har ju ingen skola idag, men däremot måste jag plugga lite och förbereda mig till onsdagens seminarium. Det är några diskussionsfrågor som jag ska kolla igenom och svara på. Borde inte ta allt för lång tid, för själva boken är ju redan läst :)

Får se vad som händer mer idag. Jag ska iallafall ut på en promenad lite senare! Har ju blivit ett litet promenadfreak. haha..

Ha det så bra så hörs vi lite senare!

Full rulle!

Idag har det verkligen varit fullt upp, först gick vi ju en promenad till min mor i haga, vi var där ca 1,5 timme och sen gick vi hem för det var dags att kolla på Chelsea-Arsenal. Vi fick med oss Björn och sonen, det var trevligt! Väl hemma blev det att kolla på två fotbollsmatcher i rad, sen har vi även hunnit med matlagning och att äta maten. Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli åtta, Spårlöst börjar äntligen igen! Som jag längtat!

Jag har verkligen haft en bra dag idag! Trots Arsenals förlust... Men supertrevligt sällskap slår det mesta.

Kram!

Matchande!


Dagens naglar.


Söndag.

Jaha då var det söndag, igen.. Jag har sovit ganska bra inatt, hoppas att ni har gjort det samma :-)
Just nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon, brukar göra det iallafall på helgerna. Undra om jag börjar bli gammal, haha. Jag ska snart äta lite frukost, sen ska jag ta tag i att städa badrummen..

Runt lunchtid idag så ska jag och älsklingen hälsa på min mor, blir att ta en promenad hem till henne. Det var faktiskt länge sen vi var där så det ska bli skoj, får ju träffa hennes keliga kisse Leo med :-D
I eftermiddag är det fotboll som står på schemat. Två bra matcher i rad!

Ha det så bra så hörs vi lite senare!

Hoppsan.

Har visst inte blivit så mycket uppdatering idag! Sorry! Men jag har haft en del annat för mig, annat att tänka på osv... Men nu är jag häär. I förmiddags var ju jag o älsklingen ute på en promenad, skarphagen och tillbaka hem, riktigt skönt att vara ute även fast det var några minusgrader. Jag var påpälsad som tusan så jag tyckte att det var sommarvarmt typ! Haha.

Efter att vi kom hem blev det lite slappande, och kl fyra o framåt har vi sett på fotboll på tv och även hunnit med matlagning o att äta. Känner inte för att göra något speciellt ikväll så det blir en lugn kväll framför tv;n, både jag och älskling är ganska sega ikväll.

Om vi inte hörs mer ikväll så hörs vi i morgon igen! Kram kram.

Lördag!

God morgon! Hoppas att alla har sovit gott?! Jag har sovit helt ok, men var vaken mellan ca kl 3-4.. Men sen somnade jag om och vaknade halv åtta. Snart är det dags att äta frukost, börjar bli hungrig. ;-D

Kollade precis på termometern, -16.4 grader ute, uschaligen... Men det blir en promenad ändå på förmiddagen, kyla kan inte stoppa mig! Får se vad jag gör av denna dag, skönt att inte ha något planerat utan att ta dagen som den kommer.

Hörs lite senare! Puss&kram!

Fredagsmys!


Dagens naglar.


Tjing!

Det har varit full rulle idag :) Jag träffade en kompis på förmiddagen, vi hämtade hans dotter på förskolan först och sen drog vi ner mot stan, första stoppet blev kupolen för en fika. Det var riktigt gött med kaffe! Efter det så gick vi till biblioteket och läste lite böcker, eller ja, jag läste för lillskruttan :) Det va myspys! Vi va där ett bra tag sen drog vi hemåt, så nu är jag hemma, har varit det ett tag. Håller på o måla naglarna igen, tröttnade på färgen jag målade på igår så nu fick det bli en annan färg, bild kommer. :)

Hörs nog lite senare!

God morgon!

Idag vaknade jag verkligen på rätt sida, pigg och glad! Det ända som är jobbigt är att jag fått ont i nacken, det lär väll vara från gårdagen när vi skrev tenta. Jag tog inga längre pauser då, bara skrev o skrev o tänkte, så nacken blev nog inte glad.

Hoppas att ni har en bra dag! Hörs lite senare.

Ojoj.

Nu kan man ju iallafall säga att jag är mätt! Idag åt vi rårakor o fläsk till middag, orkade inte fixa några pannkakor. Både innan och efter maten har jag mumsat på godis, nu orkar jag inte en bit till.

Vi sitter o ser på tv, nån serie på kanal 5, den verkar vara helt ok!

Hoppas att alla har en bra kväll! Kram på er.

Dagens naglar


Onyttiga dagen.

Då var den här igen, min onyttiga dag.. Det har fungerat över förväntan att bara vara onyttig en dag i veckan. Sitter och äter lite godis, ikväll lär det bli lite snacks som älskling köpte hem igår :) Jag ska även vara ganska onyttig till middagen ikväll, tänkte steka pannkakor och på dem måste man ju ha lönnsirap eller socker, perfekt att ta det på min onyttiga dag då :)

Det har inte hänt allt för mycket sen jag kom hem, jag tänkte kolla på någon film men jag hittade ingen bra att se på så än så länge har det inte blivit något filmtittande. Det känns väldigt konstigt att inte ha något att plugga på.. Men väldigt niceigt på samma gång så klart.

Ha det så bra så kanske vi hörs lite senare ikväll! Kram&puss.

Hemma!

Jaha så nu är man hemma igen, tentan gick bra, tror jag, det kändes så iallafall. Vet att jag har blandat ihop ett par saker men hoppas att det inte gör något för betyget. Svarade iallafall på allt utom den sista VG-frågan..

Nu sitter jag och äter lunch, om drygt en timme ska jag träffa en kompis i skolan för att hon ska kopiera några anteckningar av mig. Får se vad jag hittar på efter det. :)

Tentadags.

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott?! Det har jag gjort, jättenice! Idag är det tenta mellan 8-12 men jag brukar bli klar innan 12 :-) sitter och äter frukost, ska dra hemifrån 07.10.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Kvällen före..

Jaha då var kvällen här då, imorgon bitti klockan åtta skriver vi tenta igen. Ojoj vad nervöst det börjar bli. Men jag försöker hålla mig lugn, även fast det inte är så lätt.

Jag o älskling har precis ätit mat, innan vi lagade till maten så gick vi en promenad till Hageby centrum och tillbaka hem, skönt att röra på sig även fast jag har en del träningsvärk sen igår. Blir nog en ganska tidig kväll för att vara pigg och laddad till morgondagen.

Kram på er!

Segt.

Innan idag så kändes det jättebra inför tentan, men nu sen några timmar tillbaka känner jag mig osäker.. Jag vet att man inte ska tänka så men så är det varje gång dagen innan en tenta. Det kommer säkert att gå bra och gör det inte det så får jag väll göra en omtenta. Jag måste försöka tänka positivt även om det är svårt idag.. :) Tentorna hittills på utbildningen har ju gått jättebra så varför ska inte denna göra det med? *positivt tänkande*.

Förresten så såg jag på en apläskig skräckfilm förut, "prince of darkness", länge sen jag såg någon sån otäck film, men den va ruggigt bra!! Nu ska jag ta o fortsätta vila huvudet, ska läsa igenom anteckningarna igen sista gången ikväll och sen är det bara att hålla tummarna.

God morgon.

Dagen innan tentan. Och nu börjar jag bli nervös, usch.. Men det hör väll till. Träningsvärk har jag med haha. Ingen bra start på dagen med andra ord. Idag blir det att läsa på alla anteckningar en sista gång, sen lägger jag undan dem. Får se vad som händer mer idag.

Skriver mer lite senare!

Trött!

Jag har slagit mig ner i soffan sen ca 1,5 timme tillbaka. Det var riktigt nice att träna idag, skönt att komma igång igen! Men känner redan hur seg jag är i kroppen, kommer nog ha en jäkla träningsvärk i morgon. Det ska kännas att man lever. :) När jag kom in till Friskis var det första jag såg en stor tårta som man fick äta av om man ville. Men hallå, varför ska man äta tårta innan/direkt efter träning? Det är inget som jag hade lust med iallafall även fast det såg riktigt gott ut. Ganska stolt över mig själv att jag höll mig ifrån den som den gottegris jag är haha.

Det blir nog att sitta uppe ca en timme till iallafall sen dags att sova. Det är ju en dag imorgon också. :)

Kram och godnatt!

Motivation sökes.

Jag har verkligen noll i motivation idag, lite har blivit läst men inte alls mycket, men det känns som korvstoppning i hjärnan och jag vill bara tänka på allt annat än tentan idag känns det som. Jag har precis ätit lunch, ska väll göra ett försök till att sätta mig o läsa lite, men känner jag mig rätt så blir det svårt...

Någon som kan låna ut lite motivation till mig? :)

Zigge... :-)

 
kattskrället ville ut i snön...
 
 

Frukost.

Hej på er! Sitter precis och äter frukost, var inte hungrig förns nu.. Efter det är det dags att ta tag i pluggandet, ska hålla mig inne idag iallafall till kvart över fem då ska jag dra iväg till Friskis. Kanske glor på någon film med för jag känner att jag inte behöver plugga allt för mycket till tentan nu, känner mig ganska säker på målen som ska uppfyllas för att klara tentan, får hoppas att det syns när jag väl ska skriva med. Det beror ju på vilka frågor som kommer, man vet aldrig.

Hade en kompis här för en stund sen på en kopp kaffe, det var trevligt! :-) Nu är jag lite piggare iallafall än vad jag var i morse, jag o älskling gick ner till torkrummet vid sju o hämtade tvätten som hängde där över natten o då var jag riktigt trött. Tänk vad lite kaffe och trevligt sällskap kan göra :-D

Dags att ta tag i dagen, hoppas att ni har en fin dag trots snöö.. :) Kraam!

Tvätta tvätt.

Jag och älskling har tvättid ikväll. Springer upp och ner som pajasar. :) Motion blir det ju iallafall. Men annars är inte tvättstugan nått att hurra för...Eller?! Jag är så grymt trött med, blir nog en tidig kväll tror jag. Hoppas att jag kan få sova inatt utan att tänka för mycket..

Imorgon lär det väll bli lite pluggande, inte allt för mycket för då kanske jag bara börjar blanda ihop allt i huvudet haha.. Lagom är bäst. Träning på Friskis iallafall framåt kvällen. Kommer väll vara helt slut sen antar jag eftersom jag inte har tränat på ett par månader eller tre.. :)

Hoppas att alla har en bra kväll. Puss&kram

Gör en lista över 10 band/artister du gillar (ingen speciell ordning).

1. Takida

2. Stiftelsen

3. Sunrise Avenue

4. In flames

5. Den svenska björnstammen

6. Gyllene tider

7. Kelly Clarkson

8. Lillasyster

9. Mc fly

10. Simple plan

 

Vilken låt är din favorit med nr 6? – Kung av sand

Vilken är din favoritlåt med nr 8? – Så jävla bra

Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta? – Nej

Hur många gånger har du sett nr 4 live? – Första blir i sommar!

Vilken är din favoritlåt med nr 5? – Ett fel närmare rätt

När hörde du nr 3 för första gången? – Länge sen, kommer inte ihåg.

Hur upptäckte du nr 10? – På Youtube.        

Vilken är din favoritlåt med nr 7? – Because of you.

Hur många gånger har du sett nr 9 live? – Noll.

Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta? – Nej.

Viken är din favoritlåt med nr 1? – You learn.

Hur länge har du lyssnat på nr 2? – Sen i somras.


Trött.

Man blir faktiskt rätt trött av att plugga.. :p det snurrar matematiska begrepp i huvudet på mig så jag tror jag blir tokig snart. Men känner mig ändå ganska beredd på att skriva på torsdag. Vill få det överstökat! Nu på eftermiddagen blir det att sitta o läsa på anteckningar, senare har vi tvättstugan med..
 
Blev ingen lång promenad, men var ju iallafall ute en sväng till och från skolan. Det får räcka. Jag ska till Friskis imorgon och köra ett pass. Ska bli riktigt nice att komma igång igen!

Tjo!
 
 

Plugg..

Hejhopp! Sitter och pluggar och har gjort det en timme nu. Inatt sov jag riktigt dåligt igen, jag låg vaken i tre timmar och tänkte på allt möjligt, bland annat tentan som är på torsdag.. Kanske inte är det bästa att tänka på när man ska försöka sova men så kan det vara ibland. Ska bli skönt när tentan är gjord så man kan släppa den ett tag.



Kram på er!

God morgon!

Dricker Julmums (saffran & apelsin-te) och försöker vakna till.
 

Hoppsan!

Idag har det verkligen varit fullt upp, därför har det inte blivit något bloggande efter i morse... I förmiddags tog vi ju en promenad först till stan och sen till min mormor, var där i ett par timmar innan vi gick hemåt igen. Det var riktigt trevligt att träffa mormor, det var ett tag sen nu. Vi fikade och pratade om allt möjligt. Måste försöka att gå dit lite oftare, det är ju inte allt för lång promenad dit iallafall.

Efter att vi kom hem så städade vi lite här hemma, sen var det fotboll på tv:n som gällde. Två matcher som skulle bli kul att se, blev skit. Iallafall resultaten. Usch.. Men så är det ibland. Funderar på att dra ut en stund på en promenad igen, känner att jag behöver röra på mig, är rätt rastlös. Får se om jag får med mig älsklingen, kan vara trevligt med lite sällskap.

Tror inte att det blir någon mer uppdatering ikväll... Men imorgon hörs vi igen! Kram på er!

Pigg!

God morgon! Hoppas att alla har sovit bra?! Jag har sovit jättebra inatt så idag är jag pigg. :-) Sitter och kollar på Nyhetsmorgon, ska snart äta frukost.

Idag ska vi hälsa på mormor! Ska bli mycket trevligt. Ska köpa med oss lite fika med, trots att det inte är onyttiga dagen för mig.. Men jag tycker att det är ok med lite fika när man hälsar på hos någon. Bara jag inte sitter hemma och äter maaassor kaffebröd så. :)

Jag har även bestämt att försöka ta en längre promenad varje dag. Idag blir det först ner till stan och sen ska vi gå till och från oxelbergen där mormor bor.

Hörs lite senare!

Family guy.

Sitter i soffan och kollar på Family guy, så jäkla klockren serie :-)

Jag stekte fattiga riddare förut, riktigt länge sen som jag åt det. Grymt gott var det. Resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn, är rätt seg ikväll.

Hoppas att alla har en bra kväll. Kram!

Hemma.

Har precis kommit hem efter en promenad runt strömmen, riktigt skönt var det att röra lite på sig. Men nu är jag trött haha.. Ska slöa i soffan en stund innan jag ska iväg o ge mat till mamsens katt Leo. Det var bra väder för en promenad faktiskt, inte för kallt och inte för varmt, precis lagom :-)

Ska nog ta o passa på att läsa lite till tentan nu, kolla igenom anteckningar o så.

Skriver mer senare! Kram så länge.

Dagens naglar.

 

Morgon.

Sorry för dålig uppdatering igårkväll, var helt inne i tv:ns värld.. :) Men nu är jag här igen. Har sovit ganska bra inatt men känner mig trött än, kanske vaknar till när jag äter frukost, får ta det om en liten stund. Idag ska jag hinna med lite plugg, en långpromenad och sen iväg och ge mammas katt mat, för hon jobbar hela dagen idag. Klart man ställer upp. :)

Måste försöka komma igång med träningen nu igen, börjar som sagt idag med en långpromenad. Sen blir det träning på friskis i veckan, på tisdag tror jag närmare bestämt. Min kondis är lika med noll typ, så kan vara nice att komma igång igen.

Hörs lite senare. Puss&kram

Gladskit :-)

Jag såg precis att jag hade fått godkänt på eximinationsuppgift 2 i kursen som vi läser nu, så nu är det bara att ladda inför tentan :-) Kul med positiva nyheter så här på fredagseftermiddagen!
Nu är jag trött på att läsa så jag tar lite helg nu, blir nog en del plugg i mogon men det är då det. :-)

Tjiiiing!

Lunch..

Jag har precis ätit lite lunch, det var välbehövligt. Innan lunchen så var jag iväg till skolan och lämnade böcker. Har även hunnit plugga en hel del i förmiddags, ska snart sätta igång igen... Har igentligen ingen motivation till att plugga idag men vad ska man göra?...

Hoppas att alla har en bra fredag!

Fredag!!

Ja idag är det fredag, äntligen?! iofs spelar det ingen roll om det är vardag eller helg denna vecka för jag måste tentaplugga lite grann varje dag. Jag har precis busat med kissarna, ska snart ta o äta frukost och sen plugga för fullt. Ska även ta en sväng till bibblan i skolan o lämna böcker, får se om det blir innan eller efter lunch. Tror det blir efter iallafall :)

Inatt sov jag ganska så bra faktiskt, vet inte varför jag sov så dåligt natten innan, det var inte fullmåne iallafall. Men det kan ju ha andra orsaker till att man sover dåligt. Vet bara inte vad. :-p

Hörs lite senare! Nu är det frukosttime :-D

Soffhäng.

Mycket soffhäng har det blivit idag, lite plugg men inte alls så mycket som jag tänkt. Har helt enkelt inte orkat göra något idag, så himla trött. Blir nog en tidig kväll så får jag hoppas att denna natt blir bättre sömnmässigt. 
 
Hörs mer i morgon. Kram på er.

Godis.

Det där med att bara äta godis en gång i veckan, vet inte hur många gånger jag har försökt, det har gått bra några veckor men har aldrig lyckats hålla det över en lång tid. Jag är en riktig godisråtta :-p Nu försöker jag igen, får se hur länge det håller denna gång. Jag har min godisdag idag, resten av veckan har jag faktiskt inte ätit nått snacks eller godis! Men idag var jag så sugen på det så lika bra att äta då, right? Bara jag håller mig borta från det i helgen :)

Idag har det blivit lite tentaplugg, men jag är så otroligt trött så det är svårt att koncentrera sig. Hoppas på att få lite mer sömn natten som kommer. Undra om det var fullmåne inatt? Jag brukar sova sämre då... Måste kollas ikväll!


Kram så länge!

Om mig.

UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 175cm.

[] jag tycker att jag är ful.

[] Jag blir lätt brun.

[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[x] Jag har en tatuering.

[] Jag har haft/har tandställning.

[] Jag har glasögon/linser.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[] Jag har mer än två piercingar.

[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[x] Jag har fräknar.

 

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[] Jag har rymt hemifrån.

[] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[] Jag har barn.

[] Jag har mist ett barn.

 

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.

[] Jag jobbar.

[] Jag har somnat i skolan/jobbet

[] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER

[] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.

[] Jag har pissat på mig av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[] Jag har limmat fast min hand i något.

[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

 

HÄLSA.

[] Jag har brutit ett ben.

[] Mina tonciller har tagits bort.

[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[] Mina visdomständer har tagits bort.

[] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[x] Jag har haft/har astma.

 

RESANDE

[] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[] Jag har varit i Ryssland.

[] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i England

[] Jag har varit i Japan.

[] Jag har varit i USA.

[] Jag har varit i Afrika.

[] Jag har varit i Asien.

 

ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har körkort.

[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[] Jag har sett norrskenet.

[] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[] Jag har åkt snowboard.

[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

 

FÖRHÅLLANDEN

[] Jag är singel.

[x] Jag är i ett förhållande.

[] Jag är förlovad.

[] Jag är gift.

[] Jag har varit på en blind date.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x] Jag är rädd för att bli övergiven.

[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

 

ÄRLIGHET

[] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[] Jag har smugit ut utan lov.

[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[] Jag har struntat i ett prov.

 

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[] Jag kan inte svälja piller.

[] Jag röker.

[] Jag har blivit diagnostiserad med depression.

[] Jag tar mediciner mot depression.

[] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.

 

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[] Jag har sett någon dö.

[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[x] Någon nära till mig har begått självmord.

 

MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[x] Jag har egen TV.

[x] Jag har egen dator.

[] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[] Jag samlar på serietidningar.

[] Jag äger något från Benetton.

[] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[] Jag äger något från Diesel.

 

SLUMPVIS

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[x] Jag ser på nyheterna.

[] Jag dödar inte insekter.

[] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[x] Jag är en morgonperson


God morgon..

Eller näe det är ingen god morgon idag.. Jag är så fruktansvärt trött! Hade först svårt att somna igårkväll, somnade strax innan kl tolv.. Sen vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om på ett par timmar och nu har jag varit vaken sen klockan 6.30.. Måste ändå försöka tentaplugga idag trots tröttheten, får väll ta en powernap senare..

Det händer inte så mycket annars här hemma idag, bara plugg, och så ska jag skicka in min GTLU-rapport till läraren eftersom jag känner att det är onödigt att gå på seminariet idag när man ändå bara kan skicka in den istället. Ska ta en promenad bort till skolan ändå senare och lämna ett par böcker.

Hörs senare, puss&kram.

Min antingen-eller lista.

Kött eller fisk
Kaffe eller te
Svart eller rosa
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
London eller New York
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Ful & lycklig eller snygg & olycklig
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Passion eller trygghet
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa eller sms:a
Enkel eller dubbelsäng
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Varm eller kall o’boy
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller få
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Inga barn eller 5 barn
Skånska eller göteborgska
Afrika eller Asien
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
Jordgubb eller hallon
Nagellack eller läppstift
Långt hår eller kort hår
Aftonbladet eller Expressen
Hockey eller fotboll
Audi eller Volvo
Älskad eller framgångsrik
Ketchup eller senap
Fota eller bli fotad
Skräckfilm eller romantisk komedi
Vin eller öl

Mätt och belåten.

Nu är man mätt igen. Idag blev det korvstroganoff och ris till middag! Mycket gott var det. Efter att jag kom hem från stan så läste jag klart en bok, ska lämna tillbaka den i morgon i skolan tänkte jag. Sen var jag och älsklingen iväg till Lucky7 och pratade tatueringsplaner med våran tatuerare. Jag fick en tid den 15 Mars, ska bli grymt skoj att få denna tatuering gjord. Tror det kan bli gryymt snyggt, eller jag vet att det blir det, det är ju Martin som ska rita upp den :-) Vill att tiden ska gå fort nu fram till Mars.. Ibland är man ganska otålig ;-D

Hemma.

Nu är jag hemma från stan, jag o mamma åt först lunch på Sibylla, sen gick vi runt lite på stan, kollade på massor kläder. Synd att man inte har mycket pengar, det fanns mycket som jag ville ha.. Så är det att vara student, får vänta helt enkelt.

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund. Kanske hörs lite senare!

Just nu.

 

Dagens lack.

 

God morgon!

Hoppas att alla har sovit gott? Jag har sovit sådär, har varit vaken en del inatt. Dagen kommer att bestå av plugg och ett besök på stan med min mor :-) Ska bara måla naglarna så ska jag sätta igång med pluggandet sen.

Ska förmodligen även förbi ett ställe sen när älsklingen har slutat jobbet, berättar mer sen :) Hoppas bara att vi hinner det, beror på när han kommer ifrån jobbet idag.

Hörs lite senare! Puss&Kram

Mätt...

Jaa, jag är fortfarande mätt sen vi åt, ca två timmar sen.. Köttfärssåsen blev väldans lyckad måste jag säga. Det var ju jag som gjorde den. ;-) Hehe...
Har precis sett på Sveriges mästerkock och nu ska vi se inkognito. Mycket Pär Morberg på tv men han är bra!

Jag är ganska trött efter den här dagen, mycket plugg har det blivit.. Jag satt och pluggade en timme till senare på eftermiddagen, från ca 17-18. Kunde inte slita mig från den superintressanta boken om språk som jag tog hem från biblioteket idag. Kul att kurslitteratur kan vara intressant, det har nog aldrig hänt att jag fastnat så i en bok förr haha.. Tror nog att nästa kurs kommer bli superintressant.

Kram och godnatt, hörs i morgon!

Dagens middag!

 Spagetti och köttfärssås! Värsta mästerkocken ;-)

Hemma.

Nu är jag äntligen hemma igen! Skoldagen har gått bra och snabbt! Hade ju som sagt ett seminarium på förmiddagen, men vi fick sluta redan klockan elva! Efter att det var slut så gick jag och en klasskompis till Subway och käkade lunch, finns det något godare?? Borde igentligen äta där oftare bara för att det är så gott och inte alls långt ifrån varken skola eller hemifrån. Ett plus är ju också att vi studenter har tio kronors rabatt på en meny med mecenatkortet ;-) Riktigt nice om man säger så. Så ett lite sent men bra nyårslöfte: Att äta oftare på Subway!

När vi hade ätit klart och var mätta och belåtna så gick vi till skolan för att tentaplugga. Det gick bra det med, men vi var rätt sega i slutet båda två så vi bestämde oss för att dra hem istället. Så nu sitter jag här o skriver lite, ska ta tag i mer pluggade snart.. Både tentaplugg och att läsa lite i en av böckerna till nästa kurs. Har blivit en riktig plugghäst de senaste två veckorna tror jag! Men kul är det, iallafall när det flyter på!

Hoppas att alla har det bra i regnrusket! Inget kul väder att vara ute i.. Puss&Kram

God morgon!

Har iofs varit vaken ca en timme men god morgon iallafall :) Har sovit som en stock inatt men skulle inte ha något emot att sova lite till.. Men men, det går ju inte. Idag är det skola som gäller. Först har vi seminarium mellan 9-12, sen ska jag och en klasskompis käka lunch och tentaplugga. Får se hur länge vi pluggar, sånt som märks :-)
 
Kattskrällena är redan i full fart med att busa.. De bara springer o leker med varandra. Ganska kul att se på! Förstår inte att de kan vara så pigga.. Jag brukar ju vara morgonpigg men nu bara för att det är skola så är jag trött.... Får väll ta en powernap när jag kommer hem i eftermiddag :)
 
 
Ha det så bra så hörs vi lite senare!

Tjing!

Så var det kväll igen. I morgon är det skola och det ska faktiskt bli riktigt roligt, roligt att träffa kurskamraterna och roligt att komma igång med allt igen. Dagen idag har bestått av plugg, plugg och så lite mera plugg. Har även varit i skolan och lämnat tillbaka några böcker och hämtat en annan bok som jag hade reserverat. Redan inne på fjärde boken i nästa kurs... Känner mig ganska effektiv :-) På eftermiddagen blev det massa tentaplugg. Läste igenom mina anteckningar några hundra gånger och pluggade lite matematiska begrepp :-)
 
Snart är det säsongspremiär för Sveriges mästerkock, kul att det programmet börjar igen, gillade verkligen förra säsongen så hoppas att denna blir minst lika bra.
 
Hörs mer i morgon! Kram kram.
 
 
 
Här försöker man plugga och så kommer denna krabat och lägger sig precis över min bok som jag läser i och börjar spinna som en tok. Snacka om att vilja ha uppmärksamhet :-) Så himla rolig han är den där Zigge!
 
 

Just nu.

Var på skolans bibliotek o lämnade böcker o hämtade en annan till nästa kurs. Denna ska jag läsa nu o sen i eftermiddag blir det tentaplugg! Läste lite till seminariet i morgon förut med. Känner mig ganska effektiv! :-)
 

God morgon!

Är lite sådär småseg idag bara för att jag gick o la mig sen i går, såg på en film på 4an, Speed, den var så bra så ville se klart den. Somnade runt tolv och vaknade första gången kvart över fem... men som tur var kunde jag somna om efter ett tag och sov en timme och vaknade kl åtta istället. :)

Idag är det plugg som gäller (igen)... Jag ska först läsa några kapitel inför seminariet i morgon, och sen ska jag tentaplugga på eftermiddagen.. Måste även läsa klart ca 20 sidor i boken till nästa kurs. Klarade iallafall nästan av att läsa tre böcker i helgen. Ganska bra tycker jag :-)
Måste nog hinna med att komma ut en sväng också. Skulle vara skönt med en liten promenad. Får se när det blir.

Ha det bra så hörs vi lite senare! Puss å kram.

Trött..

Är riktigt trött nu! Har pluggat en hel del idag, sen var jag och älsklingen nere på stan en sväng. Jag köpte ny hårinpackning för den andra tog slut. Sen köpte vi även lite godis med ;-) Gott som tusan. 
 
Kvällen kommer att bli lugn, vi ska ta o fixa lite mat om en stund bara. Börjar bli lite hungrig! 

Pluggsällskap!

 

God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit sådär, mycket konstiga drömmar inatt.. Måste komma ihåg att skaka om drömfångaren innan jag går o lägger mig inatt, det hjälper faktiskt för att hålla mardrömmar och andra konstiga drömmar borta. Kanske bara behöver skaka den nån gång var tredje vecka eller så, det funkar super :-)
 
Idag står det plugg på schemat igen, jag ska först läsa klart de två sista kapitlena i andra boken och sen ge mig in på den sista boken.. Får se hur länge jag orkar plugga. Måste ner på stan en sväng o fixa lite grejer med eftersom det inte blev av igår.
 
 
 
Ha det så bra så hörs vi lite senare!

Tjohej!

Som vanligt så har även denna dag flutit på snabbare än ögat kan blinka. Dagen börjades när jag gick upp vid kvart över åtta, lite småfix här hemma och sen vid nio så satte jag mig och pluggade, läste klart en av mina tre böcker till nästa kurs. Sen strax innan tolv så kom Stefans föräldrar hit på lite fika. Det var väldigt trevligt! När dem hade gått så blev det ännu mer plugg. Har bara två kapitel kvar på bok nummer två. Så tänkte ta resten av den och den tredje boken i morgon. I veckan som kommer MÅSTE jag nämligen tentaplugga! Plus att läsa lite till seminarierna som vi har i veckan.
Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, var iväg till affären och köpte lite småsaker bara och lagade mat men annars har vi tillbringat kvällen i soffan.
 
Ha det så bra så hörs vi i morgon! <3
 

Fika o skidor.

Just nu har vi besök av Stefans föräldrar, sitter och fikar framför skidorna på tvn. Innan de kom så fick jag lite plugg gjort, har ett par kapitel kvar att läsa i första boken. Började plugga redan klockan nio imorse! :-)  Jag ska nog ta en promenad ner till stan och Gottegrisen senare idag, köpa lite godis ;-) 
 
Kram på er!

Dagens naglar.


Plugg..

God morgon! Nu är det dags att ta tag i pluggandet. Har bestämt mig för att läsa ut iallafall en av böckerna idag.


Hörs senare idag!

Kväll..

Redan kväll.. Shit så fort dagen har gått! På morgonen/förmiddagen tog jag det bara lugnt här hemma, surfade runt lite på internet o så. Sen vid halv tolv gick jag över till kompisen, drack lite kaffe och så hade jag med mig några av bullarna som jag hade bakat för ett tag sen. Började se på film som var jättebra, så ville se klart den innan jag stack :) Nu sitter man här o tror nästan att det ska komma vampyrer upp ur golvet. Hahha näerå så farligt är det inte. Efter filmen stack jag hem och käkade lite lunch och efter det drog jag ner mot skolan och biblioteket där för att hämta mina reserverade böcker. Sen skulle jag ju plugga när jag kom hem, men var tog motivationen till det vägen??? Tappade nog bort den under dagen haha. Så det blev inget plugg, eller jo förresten, jag läste ju faktiskt en hel sida i en av böckerna innan jag la ner den igen. Jag får ta pluggandet i morgon förmiddag istället, vill iallafall få en av böckerna färdiglästa i morgon. Kanske en på söndag med?
 
När älsklingen kom hem lagade vi mat, det blev kalvstek och potatiskroketter. Mycket gott :-) Det blev efterrätt med bestående av semla som han hade köpt med sig hem när han gick från jobbet (för att jag ringde o tjatade på honom att köpa med sig eftersom jag precis fått reda på att semlesäsongen har börjat.) :-)
Nu sitter jag och skriver i bloggen medan älskling kollar på På spåret. Inget som jag brukar kolla på så jag roar mig med annat istället.
 
Ha en bra fredagskväll så hörs vi mer imorgon! Kraaam!

Årets första semla!

Årets första semla för min del! Älsklingen köpte med sig denna söta sak hem <3

Lunch.

 
Var ju över hos en kompis på fika, men fastnade framför en jättebra film, så ville se klart den innan jag gick hem. Nu är jag hemma o äter lite lunch innan jag ska dra till skolan o hämta mina reserverade böcker, visade sig att det är två till böcker nu att hämta. Så sammanlagt tre böcker, och sen är det tre till som jag köar på. Blir nog alltså plugg i helgen.
 
 
Denna film var det som vi såg, inget för dem som är rädda för massa blod och vampyrer. Riktigt äcklig var den. :)

Fredag!

God morgon! Idag vaknade jag klockan 05.05.. Låg vaken till 8.05 för att sen somna om i 40 minuter, det var välbehövligt kan jag säga för fy fasikot va trött jag var när jag vaknade första gången. Somnade runt tolv inatt så det blev ju inte så många timmars sömn.
 
Nu sitter jag här och försöker vakna till, ska snart äta lite frukost. Magen känns bättre idag *äntligen*, så jag hoppas att det kan hålla sig så resten av dagen också. Ska över till en kompis på fika om ett par timmar, sen ska jag ner till skolan och hämta en bok som jag har reserverat inför nästa kurs, så det blir väll att läsa den sen när jag kommer hem antar jag. Ska försöka hinna med lite tentaplugg med. Mindre än två veckor kvar till tentan. Men som sagt, ganska mycket har satt sig redan av allt vi har läst så det är bara finslipning av kunskaperna som gäller. :)
 
 
Hoppas att ni alla får en bra dag, för det tänker jag ha! Kram

Kontrollbehov..

Haha.. Kattskrälle.....
 
 

Dagens nagellack.

Isadora Polar Nights.

Plugg.

Det har inte hänt allt för mycket idag, som planerat alltså :-) Har suttit och läst igenom mina anteckningar från kursen o pluggat på begrepp.. Katterna verkar vara lika slöa som jag är, de bara sover och sover. Beror nog på vädret, katter brukar ju vara slöa när det är regnigt..

Imorgon hoppas jag på att vara tillbaka på banan igen, utan ont i magen och piggare än piggast. Håller tummarna för det iallafall. Då kanske jag har lite mer att blogga om också ;-) för som sagt så händer det inte mycket här idag. Målade naglarna förut, ska försöka få till en bra bild, men det är väldigt svårt att få till en bra bild med detta fina nagellack för det är en rätt så mörk färg.

Kram så länge.

God morgon.

Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit sådär, låg vaken en del inatt pga min onda mage.. Undra när det ska ge sig. Idag skulle jag behöva tentaplugga lite, ska bara vakna till ordentligt så ska jag ta tag i det. Annars så händer det inte så mycket idag, bara plugga och ta det lugnt.
 
Kanske hörs lite senare idag. :) Kram på er.

trött.

Då var det kväll igen då.. Två dagar på det nya året har snart gått. Det har varit lugnt ikväll, slöat i soffan framför tv;n. I morgon hoppas jag på att orka plugga lite.

Säger godnatt redan, det blir nog inget mer bloggande idag.

Puss o kram!

Nyårsbilder.

Här kommer några bilder från nyår! Vissa bilder är ganska suddiga, men man ser ju iaf vad det är på bilden :)
 
Dagens outfit, tyvärr fick jag inte med nagellacket på bild, men det var silvrigt med glitter i.
 
 
Champagne innan/till förrätten. Mycket gott var det!
 
 
Skåååål! ;-)
 
 
Förrätten! Raggmunk, räkor, rödlök, löjrom, gräddfil och citronskiva.

 
Huvudrätten! Boeuf Bourguignon.
 
 
Chokladkaka med tryffel, underbart god men väääldigt mäktig :)
 
 
Jag och älsklingen vid tolvslaget. <3
 

Förbereder...

Har den senaste stunden suttit och kollat upp litteraturen till nästa kurs i skolan, en kurs som handlar om språket. Reserverade 7 böcker, sen är det ett par engelska artiklar som jag inte kan hitta riktigt, men det löser sig nog tills kursen börjar den 22 januari. Kursen som vi håller på med nu tror jag slutar den 17 när det är tenta. Länge sen vi hade salstenta nu så det är lite nervöst. Blir en hel del plugg den närmaste tiden, även fast ganska mycket har sjunkit in redan under kursens gång så kan det vara bra att läsa på lite mer.

För övrigt har jag ont i magen som fan fortfarande, har inte kunnat äta något än heller, lite irriterande, men det blir värre i magen när jag äter så vill inte bara tvinga i mig massa mat.... Så mycket som vi åt och drack på nyår, magen är nog mer än nöjd. ;-D

Tillbaka..

Blev visst inget mer bloggande igår, var så otroligt trött och seg så vilade bara massor när vi kom hem. Känner mig rätt paj idag med faktiskt, magen har gjort ont sen i går morse, vet inte varför... Sen tror jag att jag börjar bli förkyld, vaknade med halsont i morse. Det kommer upp lite bilder här ifrån nyårsafton senare idag, fotade inte så jättemycket men några bilder bjuder jag på sen.
 
Det har iallafall varit en mycket bra nyårsafton, massa god mat och trevligt sällskap.
 
Hörs lite senare!

Tjo.

Sorry för dålig uppdatering, blir bättre när vi kommer hem, åker nån gång nu i eftermiddag. Internet är så otroligt segt här ute i ingenmansland. :-p