Egobild.

 
En bild från gårdagen när vi var hos Stefans föräldrar.. :)

Sommartid!!

Hej på er! Då var det sommartid igen då, idag vaknade jag klockan sju! Samma tid som jag brukar vakna men ändå en timme senare. haha. :)

Vi hade en riktigt bra dag igår. Vi var ju hos Stefans föräldrar hela dagen typ, vi var där strax innan klockan ett och åkte hem lite efter nio på kvällen. Det var trevligt och goood mat! Vi hade tagit med oss havsaborre som Stefans mor fick laga till ;-) Riiiiktigt gott blev det. Till fisken hade vi pressad potatis. Måste säga att tiden gick för fort, förstår inte var timmarna tog vägen.. Men så är det när man har trevligt. Tiden bara flyger iväg..

Idag ska jag och Stefan åka buss hem till moster i Lindö, det blir grillning och bara umgås med moster, mamma och jag tror att även mormor kommer dit :-) Vet inte riktigt när vi ska dra dit, men nån gång på tidiga eftermiddagen iallafall.

Ha en bra dag så får vi ses om jag uppdaterar mer, tror nog att jag ska hinna klämma in iallafall ett inlägg när vi är i Lindö.

Kraaam!

Dagens naglar.


Påskafton.

God morgon på er och Glad Påsk!! :) Jag sitter och kollar på Nyhetsmorgon, som vanligt på helgmornarna alltså :-) Ska nog ta och göra iordning lite frukost snart för jag börjar bli hungrig. Idag är planerna att åka till Klockaretorpet och umgås med Stefans föräldrar, äta god mat och bara vara. Underbart <3 Får se när vi åker dit men det blir runt lunchtid kanske.

Måste ta och måla mina naglar med, det var några dagar sen sist så nagellacket börjar slitas bort en hel del. Ska testa ett av de nya lacken, har ju två kvar att testa av de fyra jag köpte senast.

Vet inte om det blir någon mer uppdatering idag men vi får se. Kram på er.

Tjoff..

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag? Det har iallafall jag haft. I förmiddags tog vi det bara lugnt här hemma, sen gick vi på en promenad och ner till stan. Kollade runt på allt möjligt, köpte även godis och ett våffeljärn!! Äntligen :) Vi testade den när vi kom hem o jäklar vad gott det blev. Självklart hade vi grädde och sylt på ;-)

Nu har vi tagit det lugnt här hemma igen, vi ska äta lite middag nu, men är inte så jättehungriga så det får bli en god köttbit och massa sallad! Det är gött det. Postkodmiljonären och Let´s dance står på tvtablån idag.

Ha en bra långfredagskväll så hörs vi mer i morgon! Puss och kram.

Låångfredag.

Hej på er. Har visst varit dåligt bloggande på kvällarna här, men jag har varit helt slut på kvällarna så därför har bloggen blivit lidande. Men men, så är det.

Idag är det som sagt långfredag. Vi har inget planerat så vi tar dagen som den kommer. Rätt nice faktiskt. Jag ska snart ta och äta lite frukost, tänkte koka ägg med, det är ju ändå påsk ;-)

Hoppas att ni har en bra dag! Kram kram.

God morgon.

Glad påsk på er! Skärtorsdagen idag ju :) Just nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag färga håret och plugga lite, kan inte låta bli ;-)

Skrev visst inget mer igår, glömde helt bort det, sorry. Hade iallafall en bra dag! Efter att jag o morsan hade fixat pass så bjöd hon mig på lunch på Världens bar, vi åt hamburgertallrik o det va sååå gött!! Sen var vi även en sväng ner på stan, jag köpte hårfärg, nagellacksremover och några ansiktsrengöringsprodukter på apoteket, de hade 3 för 2 på det märket som jag brukar köpa så passade på att köpa hem. När jag kom hem igår så var det dags för tvättstugan. Mindre kul men men! Resten av kvällen blev det att slöa bara. Nice :)

Nu ska jag ta tag i dagen! Ha det så bra så hörs vi lite senare! Puss&Kram

God morgon..

Hej på er. Märktes att det var fullmåne inatt för jag sover alltid så oroligt då :( låg vaken i 1,5 timme med.. Skumt. Somnade iallafall om och nu har jag varit vaken sen kl 06.00. Men men ska inte klaga, solen lyser och det ska bli plusgrader ute idag :)

Idag ska jag och min mor fixa pass.. Ska vara där 12.50 så tänkte ta en promenad dit. Innan dess blir det att ta det lugnt, ska ta o måla naglarna snart tänkte jag. :-D

Ha det så bra så hörs vi lite senare.

Hemma.

Nu är vi hemma från City gross, var o handlade en hel del mat! Har precis ätit mat också, eller ja, tomtegröt ;-) Myyyycket gott var det. Till efterrätt blir det Budapestbakelse. Också den från City Gross, alltid blir det nått sånt smarrigt när vi är där och storhandlar.

Dagen har varit bra, tog det bara lugnt när jag hade skickat in hemtentan, blev aldrig någon sväng ner på stan så jag får ta det i morgon istället. Snart är det dags för fotboll på tv. Träningsmatch mellan Sverige och Slovakien!

Kram på er! Hörs i morgon!

Påsklov!!

Jajjemän du såg rätt! Nu har jag påsklov till på tisdag då nästa kurs börjar! Underbart nice! Bjuder på en bild som beskriver dagens påsklovskänsla. ;-)
 
 
 

Tisdag.

God morgon på er, hoppas att ni har sovit gott?! Idag är det plugg som står på schemat igen! Jag ska skriva klart hemtentan idag, men först ska jag till biblioteket i skolan och hämta två böcker till nästa kurs. De öppnar vid åtta så tänkte vara där då. När jag har pluggat klart ska jag dra ner en sväng på stan och köpa ett par saker, bland annat hårfärg och aceton. Måste färga utväxten.. Det var ju inte så länge sen som jag färgade håret men det var visst tvunget att växa lite så atte...

Vi hörs lite senare! Ha en bra dag så länge!

Tjohej!

Hej på er! Sitter just nu med ett glas rött och kollar på 112 på Sjuan. Följer även Björklöven - Hästen och IFK Norrköping - Jönköping. Fullt upp alltså :) Idag har jag hunnit med massor plugg, har en enda fråga kvar på hemtentan och den tar jag i morgon. Ska till skolan i morgon bitti och kolla upp en sak i en bok där och även hämta två böcker till nästa kurs som det blir att läsa när jag är klar med hemtentan.

Hoppas att ni har en bra kväll så hörs vi igen i morgon! Kram!

Vardagslyx.


God morgon.

Hej på er! Då var det måndag igen och en ny vecka startar... Dagens schema består av hemtentaskrivande. Kommer nog inte hinna med så mycket mer för det är en hel del att skriva o tänka.. Kanske inte tar allt idag heller för den delen men jag ska iallafall komma så långt som möjligt. Det skulle ju inte vara helt fel att försöka hinna komma ut i det vackra vädret med. Sooool :-)

Hoppas att ni har en bra måndag så hörs vi lite senare. Lär nog inte bli så mycket uppdatering under dagen eftersom jag bara ska plugga, det händer nog inte mycket mer.. ;-)

Kraaaam!

Redan kväll!?!!

Ojoj vad denna dag har gått fort.. Redan söndagskväll.. Nu har jag varit hemma i ca två timmar, var ju på inredningsparty, det var skojigt! Det fanns så himla mycket fina saker som jag ville ha, men fattig som jag är så kunde jag inte köpa något, det kostar ju en hel del :( Denna månad som kommer är det precis så att jag kommer få ihop allt... Ska bland annat till tandläkaren i mitten på april, inget skoj men det behövs ju ibland.

I morgon är det tentaplugg som gäller, siktar på att komma så långt som möjligt. Har ett par saker jag ska kolla upp på biblioteket i skolan i ett par böcker men det är bara lite.

Hoppas att ni har en bra söndagskväll! Kram på er.

Dagens naglar.

Dagens naglar. Ett av mina nyaste lack, Neon Safirblå.

Hejhopp!

Då var det söndag igen då. Men det gör inte så mycket, har ju bara hemtentan att skriva i veckan, den ska ju in på torsdag å sen är det lite påskledigt :-) Jag har sovit som en stock inatt så vaknade ganska pigg och utvilad. Snart börjar F1-loppet, jag o älskling sitter laddade framför tvn :) Heeja Ferrari!

I eftermiddag ska jag på inredningsparty hos min moster i Lindö, ska bli riktigt skoj. Finns så mycket fina saker på dessa partyn! Men det är först klockan två, men ska åka buss dit så måste kolla busstiderna. Bussarna går nog inte så ofta dit på söndagar.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Lördag.

Hej på er. Inatt har jag sovit som en gris, supernice. Men jag vaknade med jobbigt ryggont, mindre bra. Men har tagit en tablett så hoppas att det känns bättre snart. Jag och älskling sitter och kollar på Formel1-kvalet, själva racet är i morgon. Får se vad som händer idag, ska jag ha den här ryggvärken så blir det inte många knop gjorda.. Skulle egentligen behöva städa badrummen men får väll ta det i morgon istället om det  känns bättre.
 
Nu ska jag dricka en kopp kaffe :-) Ha en bra dag så hörs vi lite senare.

Tankspridd..

Jag vet inte vad det är med mig, tankarna bara snurrar runt hela tiden, svårt att koncentrera mig på en enda sak.. Men så kan det vara ibland. Känns som en enda stor röra i huvudet. Ska lyssna på Vita Hästen - Björklöven på sportradion nu så kanske jag kan koppla av lite. Älsklingen är på plats på matchen, men jag orkade inte följa med, inte ens det........

Hoppas att ni andra har en bra kväll och att ni inte är lika tankspridda som mig :) Känns nog bättre i morgon, förhoppningsvis.

Helg.

Hej på er. Jag har precis tagit helg efter en stunds pluggande. Jag har svarat på fråga 1 av 5 så jag har ju iallafall börjat! Resten tar jag nästa vecka. Det har varit en bra dag hittills, jag och en kompis var ju på Café Karlsson i morse/förmiddags och käkade frukostbuffé, det var riktigt gött det. Efter det så drog vi iväg och köpte en födelsedagspresent till hans dotter som fyller år i början på april. Sen drog vi hem till honom en stund och kollade på Anger management och drack espresso :)

Helt sjukt att jag fortfarande är mätt efter brunchen, men det är nice. När jag kom hem från kompisen så satte jag igång med pluggandet. Får se vad som händer resten av dagen.


Kram på er!

God morgon.

Hoppas att ni har sovit gott?! Det har iallafall jag gjort, vaknade vid 05.45 och kände mig pigg och utvilad. Nu ska jag ta det lugnt när hemma ett par timmar, sen vid halv tio ska jag och min kompis åka till Café Karlsson och äta frukostbuffé!! Så jäkla gött. Det kostar bara 69 kronor och man får äta huuuur mycket man vill, finns både vanlig "svensk" frukost och så finns ju den underbara engelska frukosten som jag alltid äter.

Efter att jag har kommit hem så blir det tentaskrivande. Måste iallafall ta minst en fråga idag, helst mer. Jag är faktiskt inte så taggad på att skriva idag heller men jag måste ju börja nån gång.

Ha en bra dag allihop så hörs vi lite senare. Kraaam!

Kväll.

Sitter och följer Hv71-Lhc. Men det går inge bra för Hv... Ligger under med 0-3 efter första perioden så det är inte så skoj.. Stefan är på Olearys med en kompis och kollar på matchen där, men jag stannade hemma, orkade inte hänga på. Blir nog en skapligt tidig kväll, är rätt så trött. I morgon blir det frukost på Café Karlsson med en kompis. Ska bli skoj!!

Ha en bra kväll så hörs vi i morgon igen. Puss&Kram

Kliiiiar...

Tjing på er! Jag har pluggat klart för dagen, har läst ut den där tjocka boken till nästa kurs. I morgon hade jag tänkt att börja med hemtentan eftersom jag ville koncentrera mig på att läsa klart den där boken först. För övrigt så kliar det så in i bomben på tatueringen, men det är ju så när den läker, det känns som 100 myggbett typ o så får man inte klia på den ååååh.. Kliandet är 100 gånger värre än att tatuera sig vill jag lova. Blir lite smått gaaalen. :p

Sitter och väntar på att Stefan ska komma hem från jobbet, då blir det matlagning. Är rätt hungrig redan faktiskt så kanske ska ta något litet att äta innan..

Jag har fått hem fyra nya nagellack som ni kan se i inlägget/inläggen under detta, har bara provat ett av dem men resten tar vi vart efter :-)

Kram på er.

Dagens naglar.


Nya lack!!

Dessa är från Fionavincent.se, ska bli kul att testa alla fyra!! Dyker upp nagelbilder vart efter jag provar dem.

Plugg.

God morgon, eller ja god förmiddag, jag har varit vaken i snart tre timmar, har även varit i skolan och hämtat en bok som hade reserverats till mig. Nu är jag hemma och ska snart läsa lite i den boken. I eftermiddag blire att börja med hemtentan, får se när läraren lägger ut den så man kan se den. Blir en ganska intensiv vecka nästa vecka, men tänkte som sagt börja med hemtentan redan idag, kolla igenom och så.

Skönt med sol! Och det var faktiskt ganska skönt ute med, inte alls lika kallt som igår. Blir ju mycket varmare när det inte blåser så mycket.

Näe nu ska jag börja plugga, hörs lite senare! Kraaaam!

Tvkväll.

Hej på er, hoppas att ni har haft en bra dag?! Min dag har varit lite upp och ner, morgonen var rätt trist med plugg, efter att jag hade ätit lunch här hemma så stack jag över till en kompis en stund och umgicks med honom och hans dotter. Var riktigt trevligt! Sen har det varit lugnt, skulle träffat en annan kompis på eftermiddagen men det blev inte av, får ta det en annan dag.

Hörs mer i morgon! Kraaam!

Me, myself and i.

Ditt fullständiga namn: Angelica Marie Andersson

Ditt födelsedatum: 1986-11-13

Din skola/linje: Förskollärarprogrammet på Campus Norrköping

Din längd: 162 cm

Din vikt: 51 kg

Din hårfärg: Brunt

Din högsta önskan: Att bli klar förskollärare

Ditt senaste skickade sms: ”ok.”

Ditt senaste mottagna sms: ”gör det.”

Ett beroende: Facebook? :P

Din civilstatus: Sambo

Favoritfilm: Finns så många!

Något du vill ha: Lördag hela veckan

Din favoritfärg: Rosa

Något avtändande (hos det andra könet): Rökning och snusning

Ditt favoritplagg i garderoben: Alla mina klänningar!

Något du önskar dig i födelsedagspresent: Presentkort på kläder

Piercingar: Noll

Tatueringar: Ja, sju stycken

Ditt senaste köp: Päron på Ica

Din favoritbutik: New Yorker

Din favoritlåt: Vildhjärta

En serie du brukar kolla: Anger management

Något du stör dig på: Vintern

En person du vill träffa just nu: Finns många.. ;-)

Något som gör dig lycklig: Mina kompisar, min älskling och IFK Norrköping!

Den senaste som ringde dig: Älsklingen

Något du tänder på hos det andra könet: Fina ögon

Det du helst äter till frukost: Rostat bröd med marmelad och ost

Favoritmaträtt: Pizza

En stad i världen som du vill besöka: Svårt att välja bara en, men ok, Miami.


Trötter.

Ja det kan man säga att jag är. Har läst ytterligare en bok idag och nu på eftermiddagen såg jag att jag har en bok till att hämta ut på biblioteket, sjätte boken i kursen.... Så ska väl hämta den i morgon.
Mitt humör har varit lite sådär idag, iallafall på förmiddagen, men det är lite bättre nu på eftermiddagen så det är ju bra. Läste en tråkbok i skolan o var på dåligt humör rent allmänt så det var inte så skoj faktiskt. Sitter iallafall i soffan o slöar lite nu, ikväll är det tvättstugan som gäller så får ladda upp mina batterier så gott det går. Det brukar vara ledigt innan tiden startar 17.30 så ibland (för det mesta) går jag dit strax efter fyra redan. Får se om jag känner för det idag.. :)

Idag är det bara 2 månader kvar tills jag och min mor åker till Dublin!! Det är ju något att se fram emot iallafall! Tjoooho!

Shit alltså.

Hej på er. Kollade precis ut och upptäckte ännu mer snöande, åh jag blir sååå trött... Å så måste man ut i detta väder om ett tag för att gå till skolan. Jaja, det är väll snart vår förhoppningsvis. Idag blir det som sagt pluggande i skolan, tänkte iallafall läsa en bok idag. I morgon får vi hemtentafrågorna, hoppas att dem är relativt lätta och bra att svara på iallafall..

Får se vad jag hittar på efter skolan idag, har inte allt för mycket energi så det får bli något lugnt iallafall.

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi lite senare! Puss&kram.

Färdigpluggat.

Som rubriken låter så har jag pluggat färdigt, för idag alltså. ;-) Har läst ut hela boken som jag lånade hem så i morgon kan jag lämna tillbaka den igen! Känner mig ganska effektiv! I morgon ska jag börja på den femte boken, sen får det vara lugnt med litteraturläsning inför nästa kurs för på torsdag får vi våran hemtentauppgift, det skulle vara fem frågor som vi ska svara på, ska få ihop 8 sidor text på det, kan bli intressant. :)

Skulle egentligen behöva komma ut och röra på mig lite, men jag vill inte ut i den här snön :( Så himla trist att skiten kom tillbaka! Tyvärr har jag tappat träningen lite, eller mycket, måste komma igång snart igen.. Jag var ju först förkyld o sen drog jag på mig magsjuka. Är fortfarande lite slö av den tror jag, det kunde ju hålla i sig ett par veckor efteråt den där tröttheten...

Jaja nog pratat om det, jag bara gnäller.. ;-)

Snööö :(

Hej på er! Hoppas att ni inte har snöat in er hehe, jag har faktiskt varit ute två gånger redan, fram och tillbaka från skolan.. Satt och läste klart en bok där och sen hämtade en annan bok som jag hade reserverat, så snart blir det mer plugg här hemma. Är inne på fjärde boken till nästa kurs av 13 (?), Tror det var 13 iallafall plus läroplanen men den är ju i varje kurs :)

Jag har inte så mycket mer planerat idag, bara pluggande. Men ikväll är det iallafall Lhc - Hv71, det ska vi självklart se på här hemma :) Nu är ju älsklingen hemma med, eller ja han är på jobbet nu men han är hemma från London! Jag fick en röd Arsenaltröja av honom, en sån där ziptröja :) Jättemysig! Himla skönt att han är hemma igen, inte lika kul att sova själv och laga middag själv...

Vi hörs lite senare igen, Kram!

Bra dag.

Det har varit en bra dag, hittills iallafall! Jag var i skolan redan klockan åtta och pluggade fram till strax efter halv elva, sen orkade jag inte mer, hann iallafall läsa en bok och sen 50 sidor i en annan bok. Ska läsa resten av den boken i morgon tänkte jag. Efter jag hade läst klart så var jag hemma och käkade lunch, göttigt :) Har faktiskt inte gjort så mycket mer, var nere på stan en sväng nyss och köpte mig en semla för att fira att IFK Norrköpings tränare förlängde med 3 år. Suuupernice nyhet! Tror det är semla nummer 5 för min del i år. inte alls lika många som förra året haha, men iofs började den säsongen redan i november året innan på city gross så det var lite längre tid. Men nu har jag hållt mig till Lindahl´s semlor, de är de bästa som finns. Nuff said.

Gottigt!


God morgon!

Hej på er, hoppas att ni har sovit gott! Det har jag gjort, gick och la mig vid elva och somnade runt halv tolv nån gång tror jag. Sen vaknade jag av mig själv i morse klockan sex och gick upp och tvättade håret och duschade. :) Jag ska iväg till skolan idag, tänkte vara där vid åtta när biblioteket öppnar. Ska läsa så mycket jag orkar, får se om det blir en eller två böcker idag. Vi har typ 13 böcker att läsa under nästa kurs, en är ju redan avklarad. Igentligen behöver jag inte läsa i förväg innan kursen börjar men jag tycker att det är skönt att inte ha så mycket stress sen när det väl börjar.

Nu ska jag ta och äta lite frukost, det blir rostat bröd med ost och marmelad, sen blir det även lite yoghurt med smak av rabarberpaj ;-)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare. Kram på er.

Mycket sport.

Hej igen! Det är mycket sport att följa så här på söndagskvällen, Hästen vann borta mot Huddinge med 5-2 och nu väntar jag på att Hv (förhoppningsvis) ska vinna mot lhc i förlängningen eller straffar. Innan hockeyn började var jag ju iväg o fikade som sagt, det va göttigt! Passade även på att busa med busfröet som fyller tre år i april :-)

Idag blir det lasagne till middag, och nej jag har inte gjort den själv denna gång, jag är lat och köpte hem färdiglagad fryst lasagne så det är bara att värma på. :-) Får se vad jag hittar på resten av kvällen men det blir nog att se på tv.

Ha det så bra så hörs vi i morgon igen! :)

Söndag.

Hej på er. Blev visst ingen mer uppdatering igår, men var hemma vid halv elva på kvällen och då kände jag att jag inte orkade skriva.. Men nu är jag iallafall här igen ;-) Jag och min mor var ju hos min moster igår, åt god mat och så bokade jag och mamma resan till Dublin!! Vi är borta mellan 20-26 maj och vi har även bokat ett hotell där, Castle Holtell heter det och såg riktigt mysigt ut.

Just nu sitter jag och kollar på Formel1-racet och så har jag tvättstugan med. Är ju ändå så morgonpigg så det är lika bra att tvätta lite. Måste även städa här hemma idag för det orkade jag inte igår. Vid tvåtiden ska jag iväg till Stefans syster,sambo och dotter och fika lite, det ska bli trevligt! Fullt upp idag alltså :-)

Ha en bra söndag så hörs vi lite senare, Puss&Kram.

Lördag.

God morgon! Vaknade 6.30 och på ett strålande humör idag, lika strålande som solen lyser utanför fönstret. Idag på förmiddagen står det plugg och städning på schemat, det är en bok till nästa kurs som ska läsas så att jag kan lämna tillbaka den på måndag. Onödigt att ha den hemma en vecka bara för att man får. :)

I eftermiddag ska jag och min mor hem till min moster och umgås lite, äta god mat och bara vara. Sen ska jag och min mor fixa en annan sak hos moster, nämligen att boka flygbiljetter till Irland! Mamma vill ju bjuda mig på resan, lite mor och dottertid där :)

Hoppas att ni har en toppenbra dag! Kram på er.

Hejhopp!

Sitter just nu och tittar på Gladiatorerna på tv och samtidigt lyssnar på radiosporten, det är ju Lhc - Hv71 idag. Tyvärr ser Lhc ut att vinna denna gång, så det står då 1-1 i matcher.. Tror att det blir en ganska tidig kväll för jag är riktigt trött! Får se hur länge jag håller mig vaken.

Bara jag och katterna hemma nu i några dagar, älsklingen kommer hem på måndag kväll. Han är ju i London med några av sina grabbpolare. Tror nog att dem har roligt, lät så iallafall när han ringde förut.

För någon timme sen så tog jag bort plasten som skyddade tatueringen, har även tvättat rent och smörjt in den med Helosan-salva. Den är så snygg! Kan titta på den hur mycket som helst nästan hahaa..

Hoppas att ni har en bra kväll, vi hörs mer i morgon! Kram o puss!

Tatuering gjord!

Här är min nya fiiina tatuering. Jag är så nöjd så jag vet inte var jag ska ta vägen haha.
Älskar den redan! Gjorde inte alls ont, det är bara en skön känsla så man nästan kan somna av ljudet av nålarna :-)

Nervös.

God morgon! Sol idag med! :-D hoppas att allt är bra med er, här är det bra men jag är riktigt nervös inför tatueringen :p Fattar inte varför egentligen, har ju gjort det 6 gånger tidigare. Älskar känslan av de 1000 nålarna :)

Det är klockan ett som jag ska vara på Lucky 7. Innan det ska jag ner till skolan och hämta en bok som jag reserverat till nästa kurs. Ska även köpa med mig någon lunch från Hemköp, tror det blir Gorbys piroger för det har jag varit sugen på sen jag började bli frisk från magsjukan haha :-)

Ha en bra dag så hörs vi senare i eftermiddag när jag är klar på Lucky7!

Sool!

Hej igen. Jag kom hem för snart en timme sen. Var ju iväg till Ö&B en sväng. Det var riktigt skönt väder ute. Perfekt promenadväder. Jag köpte hårinpackning och sen hittade jag även hudlotion så passade på att köpa det med för min är snart slut. Nu blir det en lugn eftermiddag här hemma, ska sitta vid datorn nu en stund och sen får jag se vad jag hittar på.

Hoppas att ni har en superhärlig dag med! Kram så länge.

Torsdag.

Hej på er! Härligt väder det är ute, sol men ganska kallt. Ska bli skönt att äntligen få komma ut från lägenheten, har ju varit hemma sen i lördags nu. Nu på förmiddagen ska jag över till en kompis o dricka lite kaffe och äta bulle. Är väll där en stund sen ska jag ta en promenad bort till Ö&B och köpa bland annat hårinpackning. Det är så jäkla dyrt nere på stan, så det blir iallafall lite billigare på ÖB.

Ska vara hos min kompis om drygt en timme, ska ner till Hemköp först bara o köpa något gottigt till kaffet.

EN dag kvar nu bara till tatuering! Niiiice.

Kram på er!

Frukosttajm.

Hej på er. 24 timmar "frisk" nu, 24 timmar återstår för att jag ska vara frisk på riktigt. Man ska ju vara symptomfri 48 timmar för att vara helt frisk. Sitter och äter frukost, rostat bröd med citronmarmelad och ost. Kan inte bli mycket bättre. :-)

Det blir en lugn dag hemma idag med. Men det skulle vara supernice att komma ut o gå några steg iallafall.... har ju suttit här hemma sen i lördags eftermiddag utan att ha kommit ut något, inte så skoj.

Ha en bra dag sötisar!

På rätt väg.

Hej på er. Hoppas att allt är bra med er. Det börjar bli bättre med mig, febern är nästan helt borta men magen krånglar fortfarande. En nice sak är iallafall att matlusten är tillbaka så till kvällen ska vi äta kokt fisk och potatis. Ska försöka få i mig nudlar till lunch tänkte jag, ni vet sån där portionspåse med nudlar och buljong. Det är såå gott. :-) Hittills idag och igår har jag levt på rostat bröd och nyponsoppa. Får se som sagt vad magen tycker om nudlarna och sen maten ikväll. Det kan nog inte bli värre iallafall haha.

Det jag har roat mig med nu när jag varit sjuk är att glo på tv och vila.. Inte allt för skojigt men men. Idag har jag iallafall kollat upp all litteratur till nästa kurs i skolan som börjar 2 april. Har koll på allt det och det känns bra. Laddade ner en av dem och resten finns på skolan antingen som kursreferens eller som jag har reserverat.

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt hemma, vågar absolut inte gå ut för magen har ju tuppjuck än haha. :(

Kram på er.

Mööh.

Sjuk idag med, usch och fy. Sitter o dricker blåbärssoppa och vatten. Längtar tills jag kan äta vanlig mat.. Blir inte så bra uppdatering när jag är sjuk som ni märker, har inte ork till något nu. Det är det värsta med magsjuka, att man blir helt matt i både huvud o kropp. Hade 39.1 i feber igår kväll trots tablett. :(

Hej.

Blev visst ingen uppdatering mer i går, hade ingen ork till det, fick nämligen feber i går eftermiddag och har det än :( Kul att vara sjuk denna helg med, :-( min mage är i uppror med så vette tusan vad det är för nått, känner mig helt slapp i hela kroppen så idag blir det bara vila. Måste försöka få i mig massa vätska med.

Hoppas att det är bättre med er. Kram!

Fula naglar.

Under praktiken är det inte lätt att hålla ordning på sina naglar, de går sönder och blir fula, hoppas att de växer ut lite snart igen, har väll typ fyra naglar som inte gått av än.. men de är inte så speciellt långa heller. Dröjer nog ett tag innan jag lägger ut nagelbilder igen, har inte haft ork till att fixa och dona med dem när jag kommit hem från praktiken om dagarna.. Men kanske blir någon snygg målning nu i veckan som kommer, vem vet?!

God morgon!

Hej på er. Hoppas att allt är bra med er? Här är det iallafall bra, skönt med helg och lite ledighet. Jag sitter och väntar på att Nyhetsmorgon ska börja, sen ska jag väll äta frukost vart efter med. Idag på förmiddagen ska vi träffa Stefans föräldrar nere på stan, vi har några ärenden att göra, bland annat köpa godis ;-) sen ska vi gå hem hit och fika lite. Det ska bli skoj att se vad de tycker om mina glutenfria bakverk :) Har ju både bullar och sockerkaka som är glutenfri. Riktigt goda båda två tycker jag!

Får se vad vi hittar på efter att de har varit här, det blir nog en promenad iallafall, måste passa på när solen lyser!

Vi hörs lite senare, kram på er.

Fredagskväll.

Hoppas att ni har haft en bra dag?! Det har iallafall jag haft, jag hade ju praktik mellan 8.30 - 15.40. Sista dagen, känns trist :( Men de lovade att ringa mig om de behövde vikarie :) Det har verkligen varit en bra tid på den förskolan. Jag trivs så bra med barn och personal, känner mig så välkommen där.

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, sitter i soffan med min älskling och dricker ett glas rött innan matlagningen. Mysig fredagskväll :) Vi ska äta fläskkotlett och pomme ikväll.

Ha en bra kväll! Pussokram

Sista dagen.

God morgon! Idag är det sista dagen på praktiken. Känns både roligt och tråkigt.. Roligt för att man kanske får lite fritid tillbaka och tråkigt för att jag kommer att sakna alla där. Jag börjar vid halv nio idag, vet inte riktigt när jag slutar, men jag behövde inte vara kvar till halv fem iallafall sa min handledare eftersom vi hade haft bedömningspratet igår så slipper vi ha det idag efteråt. Blir iallafall godkänd på alla punkter i målen, så det är najs.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

God morgon!

Eller ja, jag har iofs varit vaken i två timmar nu men ändå. :) Idag är det praktik mellan 9.30 - stängning, blir väll runt halv sex, sex nått sånt. Sen ska jag även ha utvärdering och betygssamtal med min handledare :-) Så slipper vi tänka på det i morgon. Kommer nog va rätt trött när jag kommer hem så är inte säker på att det blir så mycket bloggande då. Blir bättre bloggning efter denna vecka när skolan drar igång igen, har lite mer tid då :)

Kram på er.

Trött var ordet!

Hej på er. Hade precis skrivit ett långt inlägg men råkade visst schabbla bort det på något vis. Då blir man lite sur faktiskt.. Men men! Jag är riktigt trött nu sen jag kom hem från praktiken, har varit vaken sen klockan tre inatt så när jag kom hem för ca en timme sen så slutade hjärnan att fungera som den ska hahaa... Glömmer bort saker som jag tänkt göra bara en halv minut efter att jag kom på det. Undra hur länge jag är vaken ikväll..
 
Praktiken har gått bra idag, jag slutade ju egentligen klockan ett men stannade kvar längre för att jag skulle prata med min handledare om hur min aktivitet hade gått som jag gjorde igår med barnen. Hon är supernöjd med allt så det känns jättebra. Innan jag stack hem så hann jag även ta några ord med chefen på förskolan, jag frågade om de behövde sommarvikarier och det behöver dem, jag ska prata med en i personalen i morgon om det så kan hon ta mina uppgifter vidare till ledningsgruppen. Hoppas verkligen att jag får jobba där några veckor i sommar :-)
 
Nu är det bara två dagar kvar på praktiken.. I morgon går jag 9.30 - ca 18.00, det beror helt på hur länge sista barnet går. Och sen ska jag och handledaren ha utvärdering av dessa två veckor. Är inte ett dugg nervös faktiskt då hon har sagt så mycket bra saker om mig flera gånger under dessa två veckor. :-)
 
Ha en bra kväll så hörs vi mer i morgon, tror inte att jag skriver mer ikväll för jag lär nog vara föör trött..
 
Kram!

Tjoff.

Så är denna dag snart också slut.. Praktiken gick bra idag med som vanligt, gjorde även min aktivitet med de mindre barnen idag, tänkte göra samma sak på torsdag men med de lite äldre, det kan vara skoj att se skillnader mellan olika åldrar tänkte jag. :) Väldigt trist att det bara är tre dagar kvar nu... Men så äre. I morgon blir det öppning, 6.15-13.

Det har inte hänt så mycket mer idag än praktiken, jag åkte spånkan hem, orkade inte gå idag haha. Kanske tar en promenad hem i morgon istället.

Kram kram!

God morgon!

Sitter och äter frukost nu, om ca 30 minuter ska jag dra mig mot spårvagnen. Idag är det praktik mellan 8-15 och jag ska göra en del av min aktivitet med barnen idag, andra delen tar jag i morgon eller torsdag. Hoppas att det går bra :-)

Kan ju hoppas att det blir fint väder idag med så kanske jag går hem idag med istället för att åka spårvagn. Vi får se. :)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare. Kram!

Så kan det gå.

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag? Min har varit lite upp och ner. I morse kände jag ju inte alls för att åka iväg till praktiken.. Men när jag väl kom dit så kändes det lika bra som det brukar göra :-) Dagen flöt på bra och gick ganska snabbt. Slutade klockan tre, sen tog jag en promenad hem, tog ca en timme med en mellanlandning på Hageby Centrum för att ladda busskortet.

Det som inte var så jätteskoj idag var att när jag skulle dra hemåt så gick jag genom både Silverringen och Guldringen i Navestad istället för att gå på utsidan av husen. Grejen är ju den att i en av lägenheterna i Guldringen har en kompis till mig hängt sig (ursäkta ordvalet) men det var det som hände så kan inte omskriva det på något sätt. Detta hände sommaren 2003, alltså snart tio år sedan. Jag tog hans bortgång riktigt hårt, han var en rätt så nära vän. Det tog flera år innan jag ens kunde prata med någon om det, jag ville inte prata med någon när det hände, och det kan jag ångra idag med tanke på hur dåligt jag har mått till och från sen det hände. Jag pratade inte ens med Stefan om det i början för att det var för jobbigt att prata om, jag och älsklingen träffades ju 2006 och då mådde jag fortfarande inte alls bra men mådde bättre och bättre ju längre tiden gick, fick sånt bra stöd av Stefan så kunde ta mig ur den värsta sorgen, det är jag riktigt tacksam över, att han har funnits vid min sida när jag behövt stöd och när jag ville prata om det. De enda jag har pratat med om allt detta är Stefan och lite med mamma. Vet att det skulle vara bra att prata med någon mer, men det är svårt.. Såren har läkt, men ärren finns kvar, så man blir ju påmind om den jobbiga tiden ibland. Men iallafall, det är fortfarande riktigt jobbigt att gå förbi där han bodde med sin familj, skulle inte gjort det men det bara blev så... Nu har jag skrivit av mig lite, det behövdes. Hoppas att ni orkat läsa allt..

Kram. <3

Måndag.

God morgon! Då var det måndag igen då. Idag är det praktik mellan 9-15. Det känns verkligen segt idag, kunde det inte vara ledigt en dag till?! Men men, hoppas att dagen går fort iallafall. Får se om jag tar en promenad hem sen från praktiken, beror på hur pigg jag är :-) Har fått nån jäkla slemhosta som är irriterande, så kanske ska ta det lugnt med promenaderna.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Kväll..

Söndagskväll då. Denna dag har gått riktigt fort.. Känns inte som att man hunnit med så mycket. Vi kollade på Vasaloppet, sen städade vi lite och kollade lite mer på tv. Sen var det dags att se Tottenham - Arsenal, riktigt trist att Arsenal förlorade :( Men men så är det i fotboll, det går inte alltid som man vill. Tur att vi hade några fina vänner här, så sällskapet ska jag inte klaga på :-D

Nu sitter jag och väntar på att Spårlöst ska börja på tvn.. Det är ca en timme kvar. Får se hur länge jag sitter uppe men tror att jag ska sova efter Spårlöst, det är ju praktik i morgon igen 9-15. Sista veckan.. Sen är det back to school.

Kram på er.

Vasaloppet.

Hej på er! Nu sitter jag och älsklingen bänkade framför tvn, ska se på Vasaloppet, eller jag ser nog bara lite i början och sen slutet, så segt att sitta o kolla på hela.. :-p

Det blev en tidig kväll igår, gick o la mig strax efter klockan nio, hade så äckligt ont i huvudet, även fast jag tog tablett, så efter en timme med smärta så sket jag i att vara uppe, somnade direkt haha. Det blir nog en lugn dag idag med, det är fotboll senare i eftermiddag, Tottenham - Arsenal! Ska väll ta och städa lite innan det med, det behövs ibland :-)

Hoppas att ni har en bra dag!

God morgon!

Hej på er! Hoppas att ni har sovit gott?! Jag har sovit ganska bra, men var vaken mellan 3-4.. Sen vaknade jag halv åtta igen och har varit uppe sen dess.

Det var en trevlig kväll på Black Lion igår. Jag åt deras hamburgare, sen blev det två öl och två shots. Första shoten smakade som Fischermans friend, den var good! Den andra shoten var Minttu black mint, smakade som godis, farligt farligt men underbart gott :-) Måste nog köpa hem en flaska från bolaget tror jag, kan vara kul att ha hemma! Vi hade jättetrevligt, mycket prat och många skratt. Det blev inte allt för sent, vi var hemma strax innan elva, då hann vi även med ett stopp på Mcdonalds för en cheesburgare ;-)

Idag är det fotboll på Parken, första omgången i Svenska cupen. Självklart ska jag och älsklingen vara där. Innan dess blir det lugnt tror jag, får se vad vi hittar på.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare. Ska försöka lägga upp lite bilder från igår om bloggen tillåter att jag lägger upp bilder från mobilen, det har inte funkat på ett bra tag...

Kram!


Vårkänslor!


Fredag!

Härligt med fredag! Strålande sol dessutom, kan inte bli mycket bättre. Idag måste jag börja planera för min aktivitet som jag ska göra med barnen på praktiken, kolla runt efter passande litteratur och läroplansmål. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på, måste vakna till lite för att få igång hjärnan haha.

Ikväll ska jag, stefan och min mor till Black Lion och äta lite mat och drick ett par öl. Kommer bli riktigt niceigt tror jag :-) Himla trevligt ställe det där. Innan dess blir det som sagt plugg och så måste jag ju ut i det fina vädret med.

Ha en bra fredag! Hörs nog lite senare. Kram o puss.