Soffpotatis.

Nu är det slut på slöheten! Har laddat på mitt friskis o svettiskort med gympa ett halvår. Så nu jädrar blir det fart :) Hoppas på att hålla i träningen o inte lägga av efter ett par månader. Men nu känns det grymt bra att börja träna igen. Får se vilka pass det blir. Blir nog träning redan imorgon!!

Har självstudiedag idag, var i skolan förut i två timmar o läste några kapitel ur böckerna som vi ska ha läst nu i veckan. Mindre än 2 veckor kvar till första tentan... känns rätt läskigt just nu haha. Men det går nog bra!
Det gäller ju bara att läsa läsa o skriva o förstå vad de menar i böckerna/föreläsningarna så att man kan lära sig kunskapen för en längre tid. inte bara för provet alltså.

Ska till Max o äta deras nya hamburgare idag till lunch. Massa ost ska det tydligen vara på den burgaren. Det gillas :-D

Fredagskväll.

Då var det kväll igen då. Fredag. Det är en bra dag!
Vi har varit hos Stefans föräldrar med stefans syster o sambo, tog med oss sushí o bjöd dem på. det är ju sååå gott! Brukar ju äta sushí en gång i månaden, oftast på lönedagen eller nära inpå, bara för att fira lite :-)
Men nu blir det ingen mer lön på ett tag. Bara studiebidrag o lån. uuh...

Nu blir det att kolla på fotboll. Dricker coca cola också :) Jag är grymt sugen på snacks men hemköp är stängt o konsum stänger ju typ nu med så hinner inte bort dit :( Får köpa lite snacks imorgon istället kanske.

Bloggtorka.

Ja just nu är det bloggtorka här på min blogg. Det är så att jag Äntligen(!) Kommit in på Linköpings Universitet och ska läsa till förskollärare i 3,5 år. Det är mycket nu i början och bloggen har fått lida för det.
Sen har det varit mycket innan det också så har inte orkat/haft tiden till att blogga. Men det dyker upp inlägg här då o då så håll ögonen öppna :-)

Nytt i godishyllan.


Denna gillade jag verkligen. En supersmart idé!!

Frempong

Som jag o nog de flesta trodde så var det alltså James Frempong som presenterades hos Peking igår. Han är för närvarande i Gefle IF men hans kontrakt går ut i slutet på detta år. Förhoppningsvis kan IFK köpa loss honom redan nu så han får vara med o spela på Parken på måndag, men annars så får vi snällt sitta o vänta till 1/1-12 då han har kontrakt med IFK från det datumet.

Klockan är bara typ 10, o jag har redan hunnit med massor här hemma, städat i köket, fryst in kött som vi köpte på City Gross i förrgår, dammsugat och ätit frukost.
Nu ska jag ta en bit av min goda kaffeost som jag köpte på Makkarakauppa igår. Den är ju så GOD!!


Spännande timmar...

Det är Presskonferens hos IFK Norrköping idag kl 19.00.
Känner mig som ett barn på julafton. Väntan är lång......


Regn..

Det blev visst inte att fritera camembert igår, får ta det nästa helg eller något. Kan ju inte äta friterat varje dag, kommer nog tröttna på det ganska fort då..

Härligt väder vi har då. *Not*. Blir att vara hemma idag o pyssla o dona lite. Senare i eftermiddag blir det att se Halmstad bk - IFK Norrköping på tv. Har inte den kanalen så vi tänkte köpa matchen o se den :)

Hejhopp!

Vart tog solen vägen?

Tråkigt väder man vaknade upp till idag. Grå moln o inte en skymt av solen..
Idag blir det nog en städ-och pysslar dag här hemma. Mycket som behövs göras som inte blir gjort när det är soligt o varmt ute.

Vi testade att fritera camembert-ost igår i fritösen, för att vara första gången så får man väll vara "nöjd", men det kan bli bättre, det var mycket ost som rann ut så mer panering på nästa gång (tror det blir redan ikväll). Kommer väll en bild på det om det lyckas.

Fredagens lunch!


Blev lunch på Halvars idag. Mums som attan ;-D

Tjo!

Sorry för den dåliga uppdateringen. Skyller på det najsiga vädret! Vill inte sitta inne för mycket då.
O så är det ju semester också ;-D
Denna vecka har det blivit att vara ute en hel del, även en del shopping. Igår provade vi att fritera banan i vår nya fritös, satan i gatan så gott det blev. Hade lönnsirap o glass till bananerna.
Imorgon ska vi fritera camembert-ost. Det ser jag fram emot riktigt mycket, det var många år sen sist som jag åt det och minns att det var supergott.

Ikväll är det dags att ha tvättstugan. Usch o tvi!

Färgar håret.

Ja nu är jag igång med att färga håret, igen. Började synas lite utväxt sen sist jag färgade, det är ju inte så snyggt så nu fixar jag till det. Får se hur det blir med denna färg :-)