Torsdagskväll.

Då var det kväll igen då. Karln är iväg på en promenad, orkade inte följa med då vi precis ätit och jag är proppmätt!
Ska snart vispa lite grädde o sen när Stefan kommer hem blir det jordgubbar till grädden :) Riktigt nice.

Hoppas att ni har en bra torsdagskväll för det kommer vi ha :)


Söta Zigge <3




Molly och Zigge <3


Varmt idag...

Ännu en varm och härlig dag. Har precis kommit hem från jobbet. Var förbi hemköp på vägen hem och köpte jordgubbar o grädde. Perfekt som efterrätt efter maten senare idag.
Imorgon är sista arbetsdagen innan lite semester. Hoppas att morgondagen går fort. men det lär den nog göra.

Våra kissekatter är jättelata här hemma. Bara slöar, men det är ju så varmt för dem.. de får säkert fart lite senare ikväll när det är svalare.
Förresten så fyller Zigge år på Tisdag. Hela 2 år. Då blir det jordgubbstårta! Ja inte till honom då, han och Molly ska få tonfisk istället. Det är nog mycket mer uppskattat av dem.

Skriver kanske mer senare idag. Tjolahopp!


Mätt som en gris!

Nu har jag o älsklingen precis ätit pastasalladen som jag gjorde idag. Blev faktiskt riktigt nöjd med maten idag. Hade gul,grön och röd paprika i, coctailtomater, skinka, annanas, mozzarellaost och självklart isbergssallad och pasta.
Blev så mycket så får väll äta det imorgon också, men det gör ju inget :-)


Seg dag..

Idag har det varit varmt och segt... vi hade fem barn på avdelningen idag. Det är ju lite mer fart och tiden går lite fortare om det är fler barn. men man ska väll inte klaga. Har ju varit ute i solen hela dagen iaf :)

Blir att fixa pastasallad till middag idag. Kommer nog bli gött.

2 arbetsdagar kvar. sen semester. Inte länge kvar nu!

Full rulle hela dagen!

Ja dagen har verkligen rullat på för fullt. Började ju jobba kl 7 idag. Men inga barn kom förns åtta typ. Så det var rätt lungt kan man ju säga. Vi hade hela 4 barn på avdelningen idag. :)
Har mest varit ute på jobbet, vi var o matade änderna på eftemiddagen. Det blev ett jäkla kackel på dem där flygfäna. Men barnen tyckte det var roligt.
På rasten stack jag bort till Halvars och åt glass. Mycket gott i denna värme!

Efter jobbet gick jag ner till Mcdonalds.. De har ju börjat med de där glasen i år igen. Limegröna glas denna vecka. Så nu får jag väll äta på Donken en gång i veckan för att få de där glasen... Men det kan det vara värt.

Nu sitter jag här hemma i lugn o ro, nästan iaf.. Springer upp och ner till tvättstugan bara.




första glaset i för detta år!

Fina glaset från Donken!



Glass på halvars :-) Självklart är nya kepsen på som jag köpte igår på Parken!

Glass på Halvars på min rast. Självklart är nya IFK-kepsen på :)

Godmorgon..

Väldigt trött...gick upp 05.30 idag för att jag börjar jobba kl 7. lite längre dagar denna vecka... men ska inte klaga.. det är ju semester efter denna vecka :)
Igår var det ju fotboll.... Började riktigt bra o vi fick första målet.. men sen gick det bara utför, domaren var ju helt väck. Gav inga frisparkar till IFK, o missade massa hands o grejer. DÅ blir man riktigt arg. :(
Men men. Bara att ta nya tag och hoppas att domaren har en bra dag till nästa match!

När jag kom hem från matchen igår så var jag ju tvungen att prova en av de nya glassarna som jag köpte tidigare på dagen igår. Hjortronglassbåtarna var riktigt goda!

Skriver nog mer senare idag!

Har blivit med blogg. :)

Då sitter man här och har precis skaffat en egen blogg. Tänkt att det kunde vara roligt eftersom jag är inne och läser många andras bloggar. Nu gäller det bara att hålla i skrivandet och inte glömma bort att blogga ;-D

Dags för matlagning snart och sen ska jag och älsklingen bege oss upp till Parken för att se på Härliga IFK Norrköping mot Kalmar. Tror faktiskt på vinst för IFK idag. 2-0? :)

Annars idag så jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. men bara denna vecka kvar nu sen är det semester i två veckor. Det känns ganska välbehövligt faktiskt.
På vägen hem från jobbet hörde jag glassbilen med, så det var bara att springa allt man orkade för att hinna köpa lite glass. Köpte "High five" och "Hjortronglassbåtar". Har dock inte testat någon glass än men kanske gör det senare :).