Kväll..

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag?! Min har iallafall varit väldigt lugn, har ju som sagt varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Det var välbehövligt vill jag lova. Förhoppningsvis är jag pigg i morgon för då har jag inte tid att sitta hemma :-)

Vi hörs mer i morgon. Kram på er.

Hemma idag.

Hej på er. Jag stannade hemma från praktiken idag, är ganska tung i huvudet, men ingen feber så det är skönt iaf. I morgon är jag ju ledig med. Det blir att ta det lugnt hemma idag så jag inte blir mer sjuk. Har inte riktig tid med sånt.

Himla fint väder idag med, får ta o sitta på balkongen en stund tror jag, kanske ta en kopp kaffe med :-)

Hörs lite senare, kram på er.

Hejsan!

Insåg precis att jag missade att skriva här igår, sorry för det... Det blir nog lite sådär med bloggandet nu när jag har praktik, är så himla trött när jag kommer hem om dagarna, igår när jag kom hem hade jag feber med, men tog en tablett så gick febern ner så vi kunde åka och storhandla på City Gross..

Febern är tillbaka idag :( Men har varit på praktiken ändå, började 6.15 och drog därifrån strax efter klockan två. Skulle slutat en timme tidigare igentligen men hade handledarsamtal för att vi inte har hunnit prata och planera innan idag. Så nu sitter jag hemma med nästan 38 graders feber, not so nice... Brukar ha ganska låg temp annars när jag är frisk så nu kan man säga att jag är trött. Blir att vila i soffan resten av dagen, yrar i huvudet men har tagit en tablett så febern går väll förhoppningsvis ner snart.

Nåja slut på tråkigheterna, hoppas att ni andra har en bra dag! Det är ju så himla fint och varmt väder ute! Vi har varit ute hela förmiddagen på praktiken och lapat sol. Niceigt arbete man har alltså ;-)

Kram på er.

Praktik.

Det gick bra på praktiken idag, riktigt skoj att träffa alla igen! Känns som att jag inte varit borta mer än typ ett par veckor :-) När jag kom hem från praktiken blev jag astrött och är det än, skulle kunna sova för natten nu men det är nog ingen bra idé för då vaknar jag jättetidigt istället.

I morgon går jag 8-15 så en timme längre än idag, men slutar ju iallafall direkt efter mellanmålet så det är nice. Känns som att ögonen går i kors när jag skriver, haha, så ska nog stänga ner datorn för idag.

Kram o puss!

Måndag.

Jaha då var det måndag igen då och dags för två veckors praktik. Jag tycker att det ska bli skoj att träffa alla barnen och pedagogerna igen! Idag går jag 9-15, lite lagom tid tycker jag. Blir värre resten av veckan.. :p

Jag sov ganska bra inatt, förutom att jag hade ett par konstiga drömmar, vet inte vart man får allt ifrån när man drömmer haha.... Snart så ska jag äta frukost, blir nog några av pannkakorna som blev över från middagen igår ;-D Dock så tror jag att jag skippar grädden, det blir för mäktigt så här på morgonkvisten.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Shit..

Denna dag har verkligen varit seeg!! Från morgon till kväll, både jag och älskling har varit trötta och sega som tusan.. Men men då lär vi iallafall somna tidigt ikväll. Vi har typ suttit framför tvn hela dagen, kollat på massa fotboll och lite annat. Om ett tag börjar Spårlöst, riktigt bra program. Blir nog att sova efter det. För i morgon börjar jag två veckors praktik! Samma ställe som förra och förrförra gången så det är nice, då känner jag ju redan personal och barn. Känns skönt.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Hörs mer i morgon! Kraaam!

Seg morgon.

God morgon på er! Oj vad seg jag känner mig idag... Vaknade första gången strax innan 06.00 och låg vaken en stund men somnade om till 7.20.. Skulle kunna sova mer men det är ingen idé för då blir jag ännu segare tror jag.

Idag har jag inget alls planerat och det är så skönt!! Kanske ska ta och göra knäckebröd eller något, blev inte så nöjd första gången när jag hade honung på, det blev så sött, så jag ska ha flingsalt istället, man kunde ha vilket som stod det på receptet. :)

Det blir iallafall ingen morgonpromenad, får se om jag tar en senare, tror nog det :)

Ha en bra dag sötisar!

Tjingeling!

Hej på er! Denna dag har verkligen gått riktigt fort!! Dagen började med frukost och sen en promenad i det soliga vädret. Var ute redan klockan åtta i morse. Supernice var det. Efter att jag hade kommit hem så städade jag badrummen. Jag och älskling var även nere på stan en snabb sväng på eftermiddagen innan årsmötet. Peking Fanz årsmöte var riktigt intressant, goda vaniljbullar och gott kaffe var det med ;-)

När vi väl var hemma igen så kollade vi repris på andra halvlek av Arsenal - Aston Villa, vi hann se nästan hela första halvlek innan vi drog iväg till årsmötet. Det har verkligen varit full fart idag så nu är jag riktigt seg och trött, blir nog en ganska tidig kväll tror jag..

Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs mer i morgon! :)

Lördag!

Hej på er. Glömde visst bort att blogga mer igår, var så jäkla trött eftersom jag vaknade så tidigt så hjärnan funkade inte som den skulle på kvällen haha. Men nu är jag pigg igen, vaknade vid 06.10.

Idag ska jag städa lite tänkte jag och senare i eftermiddag ska vi gå på Peking Fanz årsmöte. Kommer nog bli trevligt tror jag, inte städningen då men årsmötet. :) Igår var för övrigt en väääldigt lugn dag, var hemma hos en kompis och fikade på morgonen/förmiddagen och sen på eftermiddagen tog jag det lugnt hemma, förutom promenaden då.

Jag ska snart ta och äta frukost, fundear på en promenad efter det bara för att.....

Kram på er.

Egobild. :)


Fredag!

Hej på er. Tänke skriva god morgon först men jag har ju varit vaken i snart fyra timmar så det är väll förmiddag för mig haha. Vaknade strax innan klockan fyra och var pigg, efter några minuter kände jag att jag inte orkade ligga kvar i sängen så jag gick upp o kollade på tv istället vid kvart över fyra. Undra om jag kommer att vara trött idag haha. Känner mig ganska trött nu faktiskt, kanske sover lite middag sen. ;-)

Har inte så mycket planerat idag, tar dagen som den kommer. Hoppas att ni andra har en bra dag! Kram!

Tjenixen.

En tanke slog mig för en liten stund sen, det är fortfarande ljust ute och klockan har precis paserat 17.00. Det är så najs så nu blev jag lite glad :)

Idag har jag som sagt varit hos mamma och fikat och hälsat på Leokissen. Det var trevligt! Efter att jag hade varit där så gick jag ner på stan och köpte godis, har ju min onyttiga dag idag vetni :) Blev inte så mycket godis men det lär räcka ikväll iallafall. Köper alltid lösviktsgodis på gottegrisen vid Guvagott. Bästa godisaffären faktiskt om ni frågar mig.

Ikväll blir det lugnt, jag har inte så mycket energi kvar efter denna dag, mycket promenerande blev det. Vi ska väll iallafall laga mat, får se vad det blir bara, vi har inte bestämt oss än... Väntar på att Stefan ska komma hem från jobbet så ska vi nog kolla på det då.

I morgon är det fredag! Kram på er!

Tjing!

Idag är jag glaaaad! Jag har bestämt mig för att ha min onyttiga dag idag, så det blir fika och godis och massa gott. :) Behöver ju faktiskt inte ha onyttiga dagen på helgen, det kan ju vara mitt i veckan med.

Ska förmodligen ta en promenad hem till mamma idag och fika med henne. Hoppas på att hon inte behöver jobba idag bara. De kan ju bara ringa på morgonen eftersom hon är vikarie.

Vi hörs lite senare! Kram så länge.

Vinst!

IFK Norrköping vann över Djurgården med 2-1! Så himla nice alltså!!! Visst det var bara en träningsmatch, men det är alltid nice när IFK vinner ;-D Nu har vi precis kommit hem och slagit på tvn, Champions League idag med, Milan - Barcelona.

Skönt att vara helt ledig i 4 dagar nu! Får se vad jag hittar på dessa dagar. Ska förmodligen hälsa på morsan om hon inte jobbar i morgon.

Ha en bra kväll! Kram kram.

Slapp dag.

Redovisningen i skolan gick bra, var inte ett dugg nervös denna gång heller. Sen var jag en sväng hos en kompis och drack lite kaffe innan jag skulle hem och käka lunch.. Har även hunnit med en promenad och nagelmålning, resultatet på naglarna finns på bild här under.

Snart ska jag sätta igång att laga mat, måste göra det tidigt idag eftersom matchen på Parken börjar 18.30. Ska bli riktigt skoj att se på IFK Norrköping igen, har saknat det! Det är bara att pälsa på sig ordentligt, jag ska ha min Onepice på mig och sen termobyxor och IFK-jackan.

Hoppas att ni har en bra dag, det har iallafall jag och den bara fortsätter :) Hoppas på en vinst mot gårdarna med så blir det perfekt.

Puss o kram!

Dagens naglar.


God morgon.

Idag känns det som en bättre dag. Är iallafall glad och ganska pigg. Blev visst inget mer bloggande igår kväll.. 
 
Idag är det skola mellan 8-10. Vi har redovisning av grupparbetet idag. Efter skolan ska jag hem till en kompis på en kopp kaffe.
 
Ha det så bra idag så hörs vi senare. Puss o kram.

Hemma.

Sorry för att jag inte uppdaterade något i morse, var helt enkelt inte alls på humör när jag vaknade och jag orkade verkligen ingenting typ. Känns lite bättre för tillfället men inte så mycket, är grymt trött så ska nog ta och vila lite snart.

Idag träffade jag ju min grupp i Linkan, gick igenom redovisningen, snackade massa strunt och sen åkte hem ;-D Skönt att det inte blev en lång dag, med tanke på mitt humör.

Ikväll är det fotboll som gäller på tvn. Champions league, hoppas att jag orkar hålla mig vaken. Men det tror jag, det kommer en kompis över hit och ser matchen med oss.. :) Då kan man ju inte bara gå o lägga sig innan matchen är slut hihi :)

Hörs lite senare! Kramar.

Kväll redan..

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag?! Jag har ju jobbat mellan 13-17 och det var skoj! Tiden gick väldigt fort, kändes som att jag bara var där i en timme typ.

I morgon ska jag till Linköping och träffa resten av min grupp och göra klart grupparbetet. Får se hur länge vi är där, men vi är ju näst intill klara, lite mer att skriva bara och sen träna på redovisningen som är på onsdag. Nu känner jag att ögonen går i kors på mig när jag sitter o skriver :p bäst att stänga av datorn :)

Puss&kram.

Hejhopp!

Kan inte riktigt säga godmorgon, med god förmiddag iallafall! Har suttit och pluggat på morgonen så glömde helt bort att skriva här, men skriver nu iallafall :) Jag vaknade kl fem idag men gick inte upp förns vid åtta. Kände att jag inte hade något att göra uppe riktigt så tidigt som klockan fem :-p

Idag är det som sagt jobb som gäller mellan 13-17. Ska ta och äta lunch om någon timme tänkte jag så innan dess blir det nog bara att slösurfa runt lite och läsa lite bloggar.

Hoppas att ni har en bra dag, vi hörs lite senare igen. Kram kram.

Tjing!

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag?! Vi har ju som sagt varit hos Stefans föräldrar. Det bjöds på fika och det var riktigt mumsigt ;-D Vi kom hem för ca två timmar sen och nu sitter vi och kollar på tv.

Kom på att jag bara har ätit frukost och massa fika idag. Nyttigt värre. Eller inte. ;-D Men så får det vara ibland, jag har inte alls varit sugen på mat.. Får ta igen det i morgon.

Ska ta och fortsätta soffslöandet nu, skriver mer i morgon. Kram på er.

God morgon!

Då var det söndag då! Sitter och kollar på Nyhetsmorgon.. Det diskuteras hästlasagne och massa annat intressant. ;-) Personligen hoppas jag att Findus kommer tillbaka med sin lasagne snart, med eller utan hästkött, det är den godaste lasagnen som finns när det gäller mat från frysdisken.

Vi hörs lite senare igen! :)

Idag ska vi hälsa på älsklingens föräldrar :-) Det var ett tag sen vi var där så det ska bli skoj!

Kväller.

Shit vad denna dag har gått snabbt, poff så var det kväll. Sjukt. Sitter och kollar på andra fotbollsmatchen för dagen, tyvärr förlorade Arsenal =/ inte alls skoj. Får se vad vi ser efter denna match som vi kollar på nu, det är en halvlek kvar. En sak är säker, vi ska INTE se på mello iallafall, så himla trött på skiten rent utsagt. :)

Kram på er.

Nya väskan!

Behövde ju verkligen en ny väska att ha till skolan o lite så. Är så otroligt trött på den väskan som jag har haft hittills. Den här väskan är jag otroligt nöjd med. It´s so me! :)

Semla. :)

Jag har precis tryckt i mig en semla och druckit en kopp kaffe! Blev ju ingen semla på Fettisdagen eftersom det var mitt i veckan.. Var ju nere på stan en sväng förut, var inne på Lindex och hittade tre nagellack som jag ville ha. Det blev ett svart, ett vitt och ett guldigt. Har provat det svarta nu iallafall tillsammans med ett rosa, bild finns under detta inlägg :-)

Jag gick även förbi Hemköp på vägen hem och hämtade ett paket. Det innehöll en väska som jag hade beställt nu i veckan, riktigt snabb leverans. Fick leveransbesked redan igår men orkade inte hämta det efter att jag hade jobbat. Ska ta bild på väskan om ett tag så bilden dyker upp här på bloggen vart efter.

Sitter och väntar på att Arsenalmatchen ska börja, ca 1 timme och 20 minuter kvar.

Hoppas att ni har en bra lördag! Hörs lite senare igen. Puss&Kram.

Dagens naglar.


Lördag!

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit sådär. Men är skapligt pigg iallafall. Jag har precis tvättat håret. Sitter och väntar på att det ska torka, om ca två timmar ska jag ner till stan och köpa nytt nagellack! En jättebra sak som jag såg på Wrapp är att jag har fått ett presentkort på Lindex 50 kr, så då kan jag köpa två nagellack för det presentkortet och sen kanske nått extra bara för att det känns dumt att bara betala med det ;-) Jag vill ha ett svart, ett vitt och sen kanske nått guldigt. Får se vad jag hittar.

Nu ska jag se lite på Nyhetsmorgon *standard en lördagsmorgon* :) . Vi hörs lite senare! Kram på er.

Helg!

Hej på er. Slutade jobbet för ca en timme sen, så har varit hemma en liten stund nu. Himla skönt med helg nu vill jag lova. Det gick bra att jobba idag, ungarna var väldigt snälla :) Det var inte så många där idag, sju stycken.. Men det var nice att det kunde vara lite lugnt så här en fredag!

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem. Sen blir det matlagning vart efter. Är ganska hungrig eftersom jag åt tiiidig lunch idag, strax innan kl elva åt jag, skulle ju dra hemifrån vid halv tolv så.

I morgon måste jag på jakt efter ett svart nagellack, kanske även ett vitt. Ska bli himla kul att göra massa olika mönster med den där nageltejpen som jag fick hem här om dagen. Har en idé på hur nästa mönster ska vara, ska fixa det så fort jag köpt svart nagellack.

Hoppas att ni har en lugn fredagskväll! Det kommer iallafall vi ha. Får se om jag uppdaterar något mer ikväll annars så hörs vi igen i morgon! Puss & Kram!

Fredag!! :)

Jaha då är det fredag då, blir ingen lugn sådan antar jag, ska ju jobba mellan 12-16 och på förskolor brukar det vara livat ;-D Men det ska bli skoj. Har varit på den förskolan förut men det var länge sen. Den ligger i Vilbergen så det är inte allt för långt att gå.

Innan jobbandet vet jag inte riktigt vad jag ska göra, borde läsa lite men vet inte om jag orkar anstränga mig.. :) Är rätt tankspridd känner jag så det kanske är lika bra att läsa en annan gång.

Ha en bra dag så hörs vi senare idag! Kramar!

Kväll redan.

Den här dagen har gått riktigt snabbt! Förmiddagen gick åt att ta det lugnt och även plugga lite. På eftermiddagen var jag hos frisören och klippte mig, riktigt nice att få bort det slitna! Köpte även hårfärg nere på stan så jag kunde färga håret när jag kom hem. Blev faktiskt riktigt nöjd med nya hårfärgen! Kommer nog bli en aning ljusare med när man tvättat det ett par gånger.

Hämtade ett paket på Hemköp på vägen hem som innehöll min nya Onepice. Den sitter jag med i soffan ikväll. Mys :)
Idag till middag blev det baconinlindade daddlar och pasta, det är ju såååå gott!!

Det har verkligen varit en bra dag från morgon till kväll. Nu ska jag fortsätta att se på tv, blir nog en tidig kväll med för jag är ganska trött nu!

Ha det så bra så hörs vi i morgon! Puss och kram.

Lite nytt.

Efter klippning och hårfärgning, håret har en lite rödare ton än på bilden, svårt att få det helt bra på bild.
 
 
 
Min nya Onepice. Riktigt mysig :-)

Torsdag.

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott. Det har jag gjort iallafall :) Idag är det Alla hjärtans dag, men det är inget som jag o älsklingen "firar". Varför ska man vara extra söt mot varandra på en bestämd dag? Mycket roligare att vara det andra dagar när man inte "måste". :)

Får se vad jag hittar på idag. Jag ska klippa mig i eftermiddag iallafall. Nice att få lite ordning på mitt slitna hår :) ska färga håret vart efter sen med, får se när jag köper hårfärg bara :-)

Ha en bra dag!

Dagens naglar.

Lite småslarvigt målat men det var första gången jag testade nageltejpen :-) Blir nog bättre nästa gång :-)

Skoldagen slut.

Eller ja den var slut för ca en timme sen, har varit hemma sen halv fyra typ. Det har gått bra med grupparbetet idag och vi har kommit väldigt långt. Vi har några saker kvar bara och det ska vi arbeta med på tisdag i Linköping. Blir att åka Campus-bussen dit med ett par av de andra i gruppen.

Snart är det dags att dra ner till tvättstugan, inte alls taggad kan jag lova. Men det måste ju göras så har inget val.. Ikväll är det iallafall fotboll på tv igen så det är nice, då har jag något att se fram emot!

Grymt godissugen med!! Men det är ju bara torsdag och jag SKA vänta till helgen. :) Vissa dagar är värre än andra.. men jaja, nu ska jag sluta skriva här och packa lite tvätt istället. Hare!

God morgon!

Hej på er! Idag vaknade jag 05.30 och kände mig utvilad och var pigg! Gick upp typ kvart över sex och har varit igång sen dess. Idag är det skola och grupparbete som gäller, får se hur långt vi hinner. Vi ska iallafall ses klockan tio.

Känner inte av träningsvärken så mycket, men det blir ju mindre och mindre träningsvärk när kroppen vänjer sig så det är nice. Hoppas att jag får vara frisk nu så jag kan komma igång ordentligt med träningen.

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem från skolan, får se när det blir.. :) Kram på er.

tröööött!

Har precis ätit mat efter att ha tränat och duschat. Har ju inte tränat på två veckor eftersom jag har varit förkyld. Men det kändes inte att jag har varit borta från träningen, det flöt på riktigt bra!

Jag har inte gjort allt för mycket innan träningen. Skulle baka men orkade verkligen inte, får ta det någon annan dag. :)

I morgon är det skola, ska bli skoj att träffa gruppen igen, får se hur långt vi kommer på grupparbetet. Nu är det iallafall Champions League på tv, bra kväll :)

Kram på er!

Dagens naglar.


Hej på er!

Så var det tisdag då, Fettisdagen! Får se om det blir någon semla idag, är inte direkt sugen på det nu men jag kan ju ändra mig. Tycker att det är tillåtet att äta semla idag för jag ska ju ändå träna ikväll! :-)

Idag vaknade jag av älsklingens väckarklocka 6.15 och kunde inte somna om efter det så jag gick upp strax innan sju. Idag är en ledig dag igen, utan plugg och så vidare, men i morgon är det skola, ska träffa min grupp och grupparbeta då. Så får passa på att ta det lugnt idag. :)

Snart ska jag ta och måla naglarna, väntar bara på att älsklingen ska bli klar i badrummet så jag kan stänga in mig där. Annars luktar det aceton och nagellack i hela lägenheten.. :p

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Soffpotatis.

Sitter och latar mig efter att ha lagat mat, blev enkel mat idag, pasta och ost/bacon-korv. Mycket gött blev det iallafall. Jag har inte gjort allt för mycket sen jag skrev här sist. Lite småplockande här hemma, diskande och så vidare..

Funderar på om jag ska ta o baka i morgon igen, jag är sugen på att prova att baka morotskaka, är verkligen inne i en sån där bakaperiod nu haha. Får se hur jag gör.

Ha en bra kväll så hörs vi i morgon igen! Puss o kram.

Kanelbullar! :)

Måste säga att jag lyckades igen! :) Första gången jag bakar glutenfria kanelbullar men de blev minst lika goda som de jag brukar göra :) Bara vetemjölet som är utbytt mot Glutenfri mjölmix. :)

Underbara Måndag!

Hej på er! hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort så idag är jag pigg och glad. Jag ska snart sätta igång med att baka kanelbullar! Glutenfria sådana. Kommer nog bli bra tror jag :-)

Efter att bullarna är klara ska jag fixa och dona lite här hemma, busa med katterna och lite sånt :) Skönt att börja veckan lite lugnt.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare! Kraaam!

Kväller.

Jaha, sen jag skrev här sist så har jag hunnit med att bränna mig på handen, två fina små blåsor blev det, shit så ont det gjorde över en timme efteråt till och med. Ibland tänker man inte på att en platta är varm haha. Jag är klantig jag vet det. :) Vi har även hunnit med att ungssteka en hel kyckling, det var gött!

Snart är det dags att se på Spårlöst på 7an. Jag gillar det programmet, det är riktigt intressant att se alla resor de gör. Nu ska jag ta och stänga av datorn så vi hörs mer i morgon.

Puss o kram!

Bakar!

Kom hem från City Gross för någon timme sen och nu står en sockerkaka i ugnen :-) Inte för att jag ska äta den, men ska fylla på frysen med lite gottigt. Men måste väll iallafall smaka på den så att den är okej. :-)

Det var väldigt lite folk på City Gross idag när vi var där, nästan folktomt. Riktigt nice var det. Det går supersnabbt att handla med eftersom vi använder en sån där Blipp-grejsamojs och kan packa i påsarna medans vi handlar. Mycket smidigt!

Blev rätt seg nu när jag satte mig här och bloggade haha. Kanske skulle ta och gå ut på en promenad? Tåls att tänka på. :-)

Söndag..

Jaha då var det söndag åter igen, känns som att det var nyss det var söndag.. :) Just nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon, de bakar kakor... Ser så gott ut :)

Jag har faktiskt tänkt att baka en sockerkaka idag, den ska bli glutenfri så att stefans mor och min mor kan äta den. Tycker att det kan vara lite kul att ha glutenfritt kaffebröd i frysen så man bara kan ta fram det om man får besök. Ska nog baka bullar i veckan med ;-)

Idag ska vi åka till City Gross och handla lite mat. Har inte kommit iväg dit förens idag, vi har ju varit sjuka både jag och älsklingen och i veckorna har det varit fullt upp. Får se vad vi hittar på efter det, tar ju en stund eftersom vi åker buss både dit och hem.

Hoppas att ni mår bra! Vi hörs lite senare. :)

Tjing!

Nu har vi varit hemma ett tag, vi firade som sagt Stefans syster först, sen var vi kvar där och såg på Arsenalmatchen. Nu sitter vi hemma i soffan och kollar på dagens andra fotbollsmatch.. ;-D Tur att jag och älsklingen är lika fotbollstokiga båda två!

Hörs mer i morgon, Kram på er!

Kalasdags.

Om nån timme ska vi iväg på "kalas". :-) så här ser jag ut idag. Bling bling all in.
 

Lördag.

Hej på er! Supernice med lördag. :) Idag ska vi fira Stefans syster som fyllde år nu i veckan, innan det har vi inte så mycket planerat, skönt det med.

Jag ska ta och äta lite frukost nu, är grymt hungrig!

Kram.

Är i himmlen. :)

Vi har precis ätit världens godaste mat, det blev verkligen riktigt lyckat!Vi åt kalvstek med ugnsrostade rotfrukter och så hade vi även hela vitlöksklyftor i. Skulle kunnat äta hur mycket som helst :-)

Idag har jag fått massor plugg gjort, hela förmiddagen gick åt till att skriva på inlämningsuppgiften, och jag klarade att bli klar med den. Så himla skönt att ha den klar, nu kan jag ta det lite lugnare några dagar. På eftermiddagen skulle jag gå ner på stan, men hann bara komma dit så började jag bli lite småyr i huvudet så jag gick hem igen.. Lite jobbigt sådär =/ Men så fort jag kom hem och drack lite vatten så blev det bättre.

Just nu sitter jag och älsklingen och kollar på På spåret, passar på att blogga lite med ;-D Ska stänga av datorn nu och umgås med min sötis.

Kram på er!

Nya örhängen!

Dessa kom hem med posten idag, Jag älskar dem redan!! <3

Fredag!

Hej på er. Hoppas att ni har sovit gott?! Det har jag gjort! Idag är det hemmastudier som gäller, och jag har bestämt mig för att jag ska skriva klart första inlämningsuppgiften idag. Ja jag måste ju börja också iofs, Men när man väll börjat så brukar det ju flyta på.. Det är väll vad denna dag kommer att bjuda på. Ska försöka komma ut en sväng också, kan ju inte sitta inne hela dagen. :-)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Lättlagat.

Hejsan! Idag blev det lättlagad "mat", vi åt smörgås och te. Vi har verkligen varit lite sådär med matlagning den senaste tiden, men det är för att vi har varit/är småsjuka... Jag är väll relativt frisk men slöheten hänger i än =/

Idag var det ju skola mellan 10-15, två inte så intressanta föreläsningar, var rätt trött på eftermiddagens föreläsning så höll på att somna haha. När jag kom hem så kollade jag lite på tv och bara slöade i soffan. Hoppas på att vara piggare i morgon för då måste jag verkligen plugga. Satsar på att bli klar med den första inlämningsuppgiften i denna kurs i morgon, den ska ju vara inne på måndag men kan vara skönt att inte vara ute i sista stund med arbetet.

Hoppas att ni har en trevlig kväll! Kram på er.

Dagens naglar.


Skoldag.

God morgon! Eller ja, jag har ju varit vaken sen 06.05 men ändå! Idag är det skola som gäller mellan 10-15, vi har två föreläsningar på schemat. Hoppas att det är intressanta föreläsningar så man inte blir så uttråkad haha.

När jag kommer hem från skolan blir det nog bara att ta det lugnt, kommer nog vara rätt trött då om jag känner mig själv rätt.. :)

Ha en bra dags så hörs vi lite senare!

Mätt.

Idag har jag äntligen kunnat äta ordentligt med mat utan att få ont i magen och må illa. Till lunch blev det ris och köttfärssås från igår, och till middag ikväll blev det stuvade makaroner och falukorv. Mycket gott och jag skulle kunna äta ännu mer även fast jag är mätt haha.

Det har inte hänt allt för mycket idag, har inte haft någon som helst motivation till att plugga så det får jag ta på fredag.. På förmiddagen tog jag det bara lugnt här hemma, efter lunchen tog jag en promenad bort till min mor och gav lilla Leo mat. :) Eftermiddagen och kvällen har än så länge gått åt till matlagning och tvättstuga.

Snart är det fotboll på tv. Heja Sverige!! :-)

Dimma.

God morgon. Eller dimmig morgon.. :) Shit vilken dimma det är, ser ju knappt ut. Hoppas att ni har sovit gott iallafall, det har jag, men är ändå seg som tusan, vet inte varför..

Idag ska jag försöka plugga lite igen, läste ju klart engelska texten igår och idag är det tänkt att jag ska börja skriva på första inlämningen i denna kurs. Får se om jag orkar med det. Annars så är det inte så mycket planerat, jo jag ska iväg på en promenad och i eftermiddag och gå förbi mammis lägenhet och ge kissen mat, mamma jobbar hela dagen, morgon till kväll, så tänkte att det kunde vara snällt både mot henne o mot katten.

Tvättstugan senare i eftermiddag/kväll med, så nu vet ni hur min dag kommer att se ut. ;-D

Kram på er.

Hejhopp!

Nu har jag slagit mig ner i soffan, äntligen. Förmiddagen gick åt till plugg... På eftermiddagen var jag över hos en kompis och hans dotter och busade lite :-) Det var skoj. Vet faktiskt inte vad jag har gjort mer, är helt slut i huvudet eftersom jag inte sovit allt för mycket, hoppas på bättre sömn inatt.

Har lagat mat också, idag blev det köttfärssås (hjortfärs) och ris. Fick inte i mig alls mycket mat, lika dant till lunch och igår kväll... Tror det är magkatarr för jag har haft så här förut, skitjobbigt är det. Får ont i magen och mår illa av minsta lilla mat jag äter. Hoppas att det går över snart, blir så trött på´t. Jag är ju faktiskt en storätare igentligen, brukar äta mycket mat och jag känner knappt igen mig själv nu..

Aja... I morgon blir nog en bättre dag, måste tro det iallafall. Kram på er.

Tisdag.

God morgon! Eller ja god förmiddag, hoppas att ni har sovit bra? Jag har sovit rätt kasst inatt, somnade vid halv elva och sen låg jag vaken mellan 2-5.... sen somnade jag om en timme innan älsklingens klocka ringde och varit vaken sen dess.. Den här dagen kommer nog bli rätt seg känner jag på mig. Får ta en promenad om en stund så kanske jag piggnar till.

Idag ska jag försöka plugga lite, om jag har orken till det, annars får jag ta det i morgon. Det är ju ingen bråska än så länge.. Det blir iallafall ingen träning idag eftersom jag var sjuk i helgen och är inte kvitt hostan riktigt än... Så jag avvaktar med träning och tar det nästa vecka istället.

Hörs lite senare :-) Kram på er så länge.

Skitväder.

Det har visst inte blivit någon mer uppdatering sen i morse.... Förmiddagen gick åt till liiiite plugg men mest vila.. Segstartad måndag. Efter lunchtid så var jag över hos en kompis och såg på en film, vi såg The house at the end of the street, den var helt okej men inte mer, trodde nog att den skulle vara lite mer fart på ;-D Men som sagt helt ok.

Efter att jag kom hem från kompisen slog jag på Spotify och lyssnade på några låtar men sen kände jag mig för jäkla rastlös av att bara vara hemma så jag slog en pling till min älskling och frågade om han ville ha sällskap hem från jobbet, det ville han, så det blev en promenad ner till hans jobb (ligger typ vid hamnen), sen gick vi hem tillsammans i det underbara vädret. ;-D Skulle nog tänkt på att tvätta bort mascaran först innan jag gick ut haha. Det var inte mycket kvar av den när jag kom hem, hann torka bort det mesta under promenaden :-) Men så kan det vara.

Känner mig rätt trött och matt ikväll, inte alls sugen på mat så det fick bli en kopp te, inte likt mig!? Får hoppas att jag kan vara lite hungrigare imorgon istället, är mest törstig idag bara.

Ha en bra kväll! Hörs igen i morgon!

Pigg!

Hej bloggen! Vaknade vid sju idag och var pigg! Så himla skönt att känna sig pigg och utvilad, har ju inte direkt gjort det när jag har varit sjuk.... Men men! Jag funderar på att dra ut på en morgonpromenad, även fast vädret inte är så bra.

Måste försöka att plugga lite idag på förmiddagen med, det är en eximinationsuppgift som ska vara inne om en vecka men den är bara på 2-3 sidor. Tänkte göra klart den helt i veckan iallafall.

Hoppas att ni har en bra dag. Vi hörs lite senare! Puss&kram.

God kväll!

Jaha då var det söndagskväll då! Ny vecka snart igen. Det har inte hänt allt för mycket ikväll. Suttit och kollat på tv bara och så kommer kvällen fortsätta med. Har vräkt i mig massa godis med haha.. Men efter idag så måste jag bli lite nyttigare igen, med en onyttig dag i veckan. Det gick ju så bra tills jag blev sjuk.... Men så är det.
 
Är rätt trött ikväll så vi hörs i morgon igen! Kram och puss!

Daimtårta.

Hejhopp! Jag har precis ätit lite daimtårta med vispad grädde, fy så gott det var! Köpte det på Hemköp när jag var där förut. Jag har även orkat med att städa badrummen! Känns verkligen att det går åt rätt håll nu med sjuklingen. Skönt att vara relativt pigg. Men resten av dagen ska jag ändå ta det lugnt och vila, vill inte att det ska bli sämre igen. Måste vara fit for fight i veckan som kommer.

Jag kanske skulle ta och titta på någon film, får se om jag hittar någon bra. Har ni tips på bra filmer?

Kraaam!

Hejhopp.

Hej på er. Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit bra när jag väl somnade, hade sån jäkla rethosta igår kväll när jag skulle sova så var vaken längre än tänkt. Men men så kan det vara. Idag känns det iallafall bättre i kroppen, ingen feber sen i går eftermiddag så det är ju bra. Får hoppas att hostan och snuvan kan gå över snart med.

Eftersom jag inte mår helt 100 än så blir det ytterligare en lugn dag här hemma. Men ska iallafall försöka komma iväg till Hemköp, behöver köpa hem lite saker. Kan vara skönt att komma ut med, blir tokig på att sitta här hemma hela tiden.

Nu ska jag ta och äta lite frukost, (en smörgås och pizzabiten som blev kvar från igår) :-)

Hörs lite senare. Kram kram.

Onlinepizza.

Så ja nu har man testat på Onlinepizza.se, jag beställde från Pizzeria Napoli på St:persgatan, och måste säga att jag är supernöjd med allt! Budet levererade pizzan 9 minuter tidigare än det var uträknat så många plus på det!
 
För övrigt så mår jag lite bättre nu än vad jag har gjort tidigare idag så det är nice, hoppas att det fortsätter åt det hållet. Dagen har tillbringats i soffan framför tv;n.. Har varit så otroligt slö och febern har gått upp och ner hela dagen. Men nu är jag feberfri (känns det som iallafall).
 
Hoppas att ni alla har en bra kväll. Kram på er.
 
 
Den supergoda pizzan "Vegetaria". Varm o go! :)

Bläää..

Tror att det är influensan som har hittat hit...... fyfan. Svettas och fryser om vartannat, huvudvärk, rethosta och snuvig. Blir definitivt inget Parken-besök för mig idag :( Trist att missa IFK´s första träningsmatch men så är det..

Lär nog inte bli så mycket uppdatering idag för ögonen o huvudet gör så ont när jag sitter vid skärmen...

Kram på er.

Lugnt.

Sitter i soffan och tittar på tv. Orkar inte göra så mycket annat. Tror inte att jag har feber nu iallafall, men är allmänt seg ändå. 
 
Tror nog att det blir en tidig kväll, så det blir ingen mer uppdatering ikväll. Men vi hörs i morgon igen. :-)

Jaaaa!!!

Jag fick Godkänt på tentan!!! Ville bara säga det :-) Lättade upp dagen lite iallafall! :-)

Feber..

Jaha då har jag fått feber med.. Har ju känt mig hängig idag men kollade inte termometern förens nu. Jag som tänkte gå på stan med min mor, men nu får jag snällt stanna hemma och vila. Jag tänkte ju trotsa snuvan och rethostan bara för att få komma ut en stund, men men :( Jag ska krypa ner i soffan med en filt och en kopp te istället och se om jag hittar någon bra film.

Inväntar fortfarande mitt resultat på tentan.. Hoppas att det kommer snart..!

Kram på er.

1 Februari.

Ny månad då! Januari har bara swischat förbi tycker jag, det var ju för bövelen nyårsafton nyss? Jaja, idag vaknade jag kl fem, men gick inte upp förens några minuter över sju. Kunde inte sova längre för att min näsa är jobbig och slemhostan är här.. Trodde ju att det skulle bli bättre idag men näe det gick åt andra hållet.

Idag blir det att ta det lugnt, ska försöka ta mig ut på en promenad med om kroppen tillåter det. Idag är också dagen då vi får reda på matte-tentan som vi hade i mitten på januari.. Usch så nervös jag är, kommer sitta o kolla på sidan där vi ska få in poängen typ varje halvtimme haha... Känner mig ju jäkligt osäker eftersom jag vet att jag blandade ihop lite saker på en av frågorna.... Jaja vi får väll se, i värsta fall finns det ju omtenta.

Jag har precis duschat och tvättat håret, snart är det dags för frukost, min mage kurrar som tusan. :-p

Hoppas att alla ni har en bra dag! Hörs lite senare. Puss&kram.